Pagini

12 septembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 7- 14 septembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi acum jucati jocul așteptării, doar că nu puteți discerne scopul așteptării voastre. Este timpul să accelerați spre nivelul următor al călătoriei voastre.Lucrul pe care îl așteaptați este propria voastră amintire a măreției care sunteți. Această amintire este codată în interiorul vostru si este conectată la un eveniment din viata voastră, care va avea sau a avut deja loc. Iar modul în care veți ști că al vostru a fost activat este prin sentimentul pe care îl experimentați prin faptul că nu mai aveți nici un interes față de vechea lume. Sunteți mai mult decât pregătiți pentru a lăsa în urmă toate programele vechi și credințele care nu au fost într-adevăr ale voastre. Această disponibilitate poate fi uneori experimentată ca depresie, letargie și apatie, sentimentul că nimic nu va mai merge bine în viața voastră de zi de zi și că există doar haos și dezintegrare care vă înconjoară. Să știți că atunci când vă confruntați cu această experiență, vă veți deplasa în curând într-o octavă și frecvență mai înalte.

Ceea ce se cere acum este a stimula sentimentul de recunoștință și apreciere pentru fiecare moment din viața de zi cu zi. Pentru fiecare gând de negare pe l-ați avea, găsiți 10 lucruri din viața voastră pentru care să fiți recunoscători și apreciați-le pe fiecare dintre ele. De fiecare dată când iese la suprafață din adâncul vostru un gând de auto-înfrângere , luați-vă timp pentru a face o listă cu zece lucruri care sunt bune și funcționează în viața voastră, chiar daca pare banal în percepțiile voastre. Intenția este de a procesa mintea voastră să gândească doar gânduri care încurajează și împuternicesc , astfel încât să atragă spre voi tot ceea ce doriți să experimentați în viața voastră de zi cu zi. Munca pe care trebuie să o realizați acum este să vă iubiți și să vă susțineți. Fiecare dintre voi sunteți foarte buni, chiar excelenti, în a da altora dar acum este momentul pentru a face bine zi de zi pentru voi. Acest lucru ar putea părea ca o sarcină grea, la încept și cel mai probabil veți simți că este o risipă prostească de timp dar vă asigur, dragii mei, că este foarte important să continuați.

Pentru a trăi o viață magică, trebuie să fiți MAGIA și nu puteți fi magia, dacă nu vă iubiți și onorați mai întâi. O iubire de sine sănătoasă este necesară pentru a crea viata visurilor voastre. Trebuie să știți și să simțiți că meritați cea mai bună viață de până acum. Trebuie de asemenea să începeți pe această cale și să ieșiți din modul de așteptare, pentru că pe voi înșivă vă așeptați, divinul din voi experimentează viață ca VOI ! Aveți toate resursele de care aveți nevoie în interiorul vostru si acestea trebuie accesate. Acest lucru va necesita perioade zilnice de liniște și tăcere, astfel încât să vă puteți conecta la esenta voastră de bază. Chiar si cinci minute în liniște și meditație petrecute va culege multe beneficii pentru voi iar această practică vă va ridica nivelul de frecvență care trebuie să fie menținut și susținut astfel încât să puteți trece la un nivel superior.

Există întotdeauna recompensă de la univers pentru concentrare susținută și angajament în fiecare zi. Pe măsură ce înfloriți în fiecare aspect al vieții voastre, golul dintre cauză și efect se diminuează iar fluxul de evenimente pline de bucurie din viata voastră devine manifestat prin magia pe care o întrupati. Pe măsură ce lăsați să dispară fostele limitări voi eliberați încă o zonă care va permite ca o mai mare forță de viață să vă umple, să vă încurajeze și să vă susțină. În această neîncetată curățare și eliberare, voi permiteți Sineleui vostru Înalt, Sufletului vostru să devină o influență mai puternică în voi iar viața voastră de zi cu zi începe să radieze adevărata voastră strălucire în toate aspectele ei. Această turnură a evenimentelor aduce mai multă recunoștință și apreciere, entuziasm mai sincer și pasiune ce va izvorî din voi și curând vă veti găsiți într-o stare continuă de bucurie și fericire.

Buna dispoziție pe care o veți experimenta vă va încuraja să rămâneți pe această cale iar gândul de a mai reveni la o densitate mai joasă va fi complet respingător pentru voi. Aceasta va permite deasemenea energiei creative puternice și pline de bucurie să vă umple și să lucreze prin voi. Darurile pe care le-ați purtat în ADN-ul vostru sunt activate și pornite și începeți să le împărtașiți cu cei din jur. Veți dobândi o claritate a minții care este acordată la îndemnurile din inima voastră și veți știi întotdeauna ce este cel mai bine pentru voi. Acestea sunt o parte din deschiderile inițiale care au acum loc iar acestea vor duce la abilități și mai mari pe măsură ce sunt procesate. Asteptati rezultatul cel mai înalt în tot ceea ce faceți și ce e cel mai important , CREDEȚI în voi.

 Până săptămâna viitoare


EU SUNT Hilarion

©2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati