Pagini

2 august 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 27 iulie – 3 august 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Presiunea lăuntrică crește pe măsură ce energia din cosmos se intensifică. Activitatea de purificare se intensifică în toate mediile de viață. Nu mai există nici o scăpare pentru nimeni din planul terestru. Toți sunt la fel în ochiul furtunei cosmice care trece. Energia sensibilă dintre voi vă va găsi deplasându-vă în următoarea etapă a călătoriei voastre în moduri minunate și neașteptate. Cu o rapiditate uimitoare, vă veți descoperi într-un spațiu binecuvântat deoarece găsiți în interior dorința pentru pace. Pe măsură ce această aliniere si recalibrare are din nou loc, voi intrați într-o nouă etapă de vindecare în cadrul sistemului de operare uman. Vindecarea va deveni vizibilă în viața voastră de zi cu zi pe măsură ce abordați sarcinile voastre. Va curge mai multă energie prin voi și veți avea energia de a crea tot ceea ce doriti în viata voastră. Abilitatea voastră de a rămâne concentrati pe obiectivele voastre va vedea o îmbunătățire semnificativă.

Va continua să fie o alegere a răscrucilor pentru fiecare suflet de pe planetă si asta poate fi greu pentru mulți deoarece neînțelegerile din cadrul familiei și prietenilor continuă să apară. De multe ori, aceste neînțelegeri sunt temporare deoarece cei care sunt confuzi cu privire la ceea ce se întâmplă sau în totalitate inconștienți se îndepărtează în respingerea celor treziti. Rămâneți împământați și centrati în propriul adevăr. Fiecare persoană de pe Pământ este responsabilă pentru propriile alegeri și decizii din orice moment și trebuie să accepte consecințele care vin ca rezultat. Cei care rănesc sau fac rău altor persoane vor descoperi că energia vine înapoi în numeroase moduri, asta îi va determina să caute în ei înșiși într-o manieră clară și onestă până când ei înțeleg că energia care o emit în univers se va întoarce la ei, în egală măsură, indiferent dacă aceasta este pozitivă sau negativă.

În trecut această energie a luat ceva timp, uneori ani, să se manifeste în viața unei persoane dar ceea ce va începe acum să apară cu mai multă rapiditate este manifestarea gândirii centrate, asadar este înțelept să deveniți disciplinati în procesele de gândire, astfel încât numai bunavoința să vină la voi. Atunci când observați gânduri recurente care vă fac sa vă simtiți nefericiti și tristi, lăsați- le să se disipe și înlocuiți-le imediat cu gânduri sau idei care împuternicesc Pe măsură ce practicați acest lucru în mod regulat, viață va avea o strălucire adăugată deoarece începeți să o vedeți prin lentilele bucuriei, frumuseții si multumirii. Oamenii de pretutindeni vor începe să facă lucruri pentru altii, doar pentru plăcerea de a aduce bucurie altora. Vor fi acte spontane și aleatorii de bunătate care vor înflori peste tot pe planetă.Spiritul, energia si forța iubirii va înălța inimile și mințile multor oameni deoarece ei simt valurile de iubire care pătrund în atmosferă,chiar de la Pământul însuși.

De acum energia haotică și confuză , de umbră vor deveni ambele echilibrate în fiecare persoană și în lumea exterioară în viața de zi cu zi. Fiecare persoană va vedea în ochii minții sale, rezultatele fiecărui aport de energie pe care îl alege sa-l facă și va putea să remedieze imediat orice acțiune , gând sau comportament care i-ar putea aduce o experiență nefericită. Pe măsură ce asta continuă, măiestria sinelui pe toate nivelele ființei are loc și deschide calea pentru descărcarea în continuare a esenței mai înalte a persoanei în sistemul de operare fizic uman. Mai multe ființe iluminate vor păși pe planetă și vor aduce o societate și o civilizație mai iluminată. Acest lucru are deja loc și va crește mai puternic pe măsură ce fiecare persoană aduce esența sa mai înaltă, aspectele mai înalte ale sufletului său.

Iubirea este cea mai mare putere din univers și această putere va avea efect în interiorul și pe planetă. Nevăzutul va deveni vizibil și va deschide o nouă perspectivă de experiență și încântare senzorială tuturor celor care au atins acest nivel de frecvență. P măsură ce mai multe persoane a ating acest nivel, se deschide calea și o face mai ușoară pentru alții să se ridice la niveluri mai înalte de conștiință și înțelegere. Epoca de aur a Terrei se va ridica în slavă, măreție amintită și trăită.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati