Pagini

30 iunie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 30 iunie -6 iulie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Deși cei mai mulți dintre voi au făcut munca de aliniere spirituală la perspectiva dimensională mai înaltă, există încă multe ce ies la suprafață din memoaria voastră celulară pentru a fi recunoscute și eliberate. Este o chestiune de a înțelege ceea ce se întâmplă , deoarece acest lucru vă ajută pentru a permite mai rapid tuturor suprafețelor să fie eliberate, fără a fi din nou angajati în turbulențele emoționale și mentale. Este ca stoarcerea unui burete care mai are încă ceva umiditate rămasă în el, și mai are nevoie de câteva stoarceri finale. Acum toți aveți un arsenal de instrumente și tehnici acumulate pentru a vă ajuta să mergeți mai departe cu o relativă ușurință și grație. Aveți ceea ce este nevoie pentru a trece prin asta. Daca simțiți ca aveți nevoie de mai mult ajutor, atunci este necesar să găsiți un medic care vă poate oferi sprijinul de care aveți nevoie. Există mulți oameni bine calificați pentru a vă ajuta cu acest lucru. Cereți ghizilor voștri spirituali să vă conducă la cei care sunt potriviți pentru circumstanțele voastre deosebite.

Lumea exterioară în care locuiți se schimbă rapid deși mass-media de știri vrea să credeți altfel. Luptele pentru putere dintre lideri în multe țări ale lumii, sunt un semn că sistemul și structurile care au fost pentru un timp îndelungat sunt acum în nevoie de schimbări radicale. Multi prevăd că este nevoie de un nou mod de a privi lucrurile și de noi modalități de a realiza ceea ce trebuie schimbat, dar există încă cei ce se țin cu încăpățânare de structurile de putere care au fost, stabilite. Oamenii din lume nu mai sunt în ignoranța folosirii abusive a puterii pe scară largă a celor care îi conduc si au început să-și pună liderii lor sub microscop. Scrisul este pe perete pentru aceștia, adaptați și schimbați ceea ce nu funcționează sau la o parte. Scandările devin tot mai zgomotoase în sferele lor de influență.

Ca și cu orice schimbare, ea vine cu divergentă și rezistență. Ce trebuie să realizeze umanitatea este că ea trebuie să lucreze împreună pentru a răspunde provocărilor care se prezintă lumii în care trăiește. Este nevoie de aportul tuturor oamenilor buni și sinceri. Există cei care lucrează cu grilele Pământului, sunt cei care au capacitatea de a aduce vindecare și stabilitate diferitelor zone ale planetei, sunt cei în comunitatea științifică care lucrează pentru a găsi soluții la provocările care sunt necesare pentru a fi îndeplinite. Sunt cei din sectorul economic care fac eforturi pentru a crea un sistem economic mai echitabil pentru toți. Sunt cei din profesiile medicale care trebuie cu adevărat să satisfacă nevoile oamenilor lor, în loc să alimenteze structurile companiilor farmaceutice. Ei trebuie să permită oamenilor să aleagă alternativa lor și mai multe opțiuni naturale pentru problemele lor de sănătate. În fiecare sector al societății, există o nevoie de a renunța la interesul propriu și de a începe să se lucreze pentru binele suprem al tuturor.

Pe măsură ce aceste structuri sunt realiniate la un principiu mai înalt și la conceptul de a lucra pentru binele suprem al tuturor pe planetă, rezultatele benefice pentru toți cetățenii din lume vor crea un mediu mai stabil, și mai pașnic. Când nevoile de bază ale tuturor cetățenilor Pământului sunt îndeplinite și calea înainte este stabilită prin transparentă comunicare și cooperare sinceră și onestă între toți oamenii și structurile din lume, atunci viata pe care au cunoscut-o se va schimba cu adevărat în bine. Elementul de teamă și suspiciune din toate inimile oamenilor va fi eradicat și o interacțiune mai veselă și mai armonioasă între toți oamenii din lume va aduce transformări extraordinare și pozitive.

Se cuvine ca cei precum- lucrătorii în lumină și ceilalți cu inimă bună și intenție , care nu sunt familiarizați cu acest termen de referință, să continue să vizualizeze, intenționeze și să dea tărie și putere la ceea ce doresc sincer să vadă manifestat pe planeta voastră. Acesta este punctul central a ceea ce se cere de la cei care sunt conștienți și treziți la oportunitatea incredibila care se află înaintea întregii omeniri în acest moment de acum. Pe măsură ce oamenii din lume renunță la toate dorințele egoiste din interiorul lor și văd toate elementele din lumea întreagă ca o parte mai extinsă a lor, acest lucru le permite aspectelor mai înalte ale divinității lor să strălucească prin ei. Când omenirea simte chemarea de a fi de serviciu mai mare fiecarei parti, acest lucru va deschide o experiență măreață de proporții universale.


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati