Pagini

17 iunie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 iunie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Sunt mulți cei care se simt înălțați și inspirați într-un moment iar într- altul, se găsesc energetic epuizați, obosiți, somnorosi, iritabili sau de-a dreptul furiosi. Acest lucru se poate întâmpla, chiar dacă ați avut cele mai bune intenții pentru a rămâne în armonie și echilibru. În aceste vremuri, cel mai bine este să vă iertați imediat și să înlocuiți sentimentele și gândurile de descurajre cu cele care înălță, inspiră și vă reamintesc că vă aflați în mijlocul celei mai mari metamorfoze pe care umanitatea, Pământul si toate regnurile au experimentat-o vreodată și la care ați ales să fiți parte din ea. Acestea sunt momentele în care sunt necesare o mai mare adaptabilitate și flexibilitate și cel mai important dintre toate, o mai mare bunătate pentru sine. Observați dialogurile interioare și începeți să schimbați judecățile dure pe care le purtați față de voi înșivă. Voi toți sunteți mult mai buni cu alții decât sunteți cu voi înșivă. Deveniți cel mai bun prieten al vostru, unul care vă susține ,vă încurajează întotdeauna și vă iubește necondiționat . Aceasta este ceea ce dați altora, de ce nu si vouă înșivă?

O persoană nu este egoistă pentru că se onorează pe sine mai întâi, pentru că fără o dragoste sănătoasă și acceptare de sine, nu puteți servi cu adevărat pe alții. Când sunteți fericiți și vă simțiți pozitivi cu privire la propriile calităti strălucitoare, este mult mai ușor să recunoașteți aceleași calități în ceilalți. Atunci când evenimentele din viețile voastre par să devină copleșitoare și dificile pentru a le face față într-un mod luminat; chiar acela este momentul pentru a vă opri și lua o pauză pentru a face ceva care aduce un zâmbet pe fața voastră și râsete în sufletul vostru. Nu luați situația prea în serios, pentru că voi știți, dacă vă opriți pentru o clipă, că sunteți o persoană care face întotdeauna ce poate cel mai bine în fiecare situație. Evitați auto-învinuiriea și auto-flagelarea, pentru că aceste obiceiuri vă mențin pe o cale descurajantă. Acest lucru este ceva ce numai voi îl puteți face pentru voi și este o importantă considerație de păstrat în minte. A petrece momente de calitate conectându-vă la adevărata esență a ființei voastre ajută la reenergizarea și reîncărcarea întregului câmp auric uman într-un mod pozitiv și benefic.

Este important a deschide calea pentru noi obiceiuri și noi moduri de inter-relaționare cu ceilalții care se focusează în mod constant pe toate calitatile voastre bune . Aceasta este esenta voastră și adevărul a cine sunteți! Oferiți-vă vouă o șansă să străluciți lumina voastră frumoasă în acele situații care de obicei furau puterea voastră divină prin obiceiul de a vă dojeni pentru infracțiuni percepute care, după toate probabilitățile, nu sunt atât de rele precum ați crezut. Iubiți-vă - sinele uman și sinele vostru Divin, deoarece voi sunteți o integrare minunată a amândurora. Ați venit pe această planetă pentru acest motiv și în timp ce faceți acest lucru, le oferiți posibilitate altora și îi împuterniciți să accepte și să integreze de asemenea, toate aspectele legate de sinele lor.

Dacă constați că vă simțiți blocat și nu puteți merge mai departe, luați în considerare începerea unui nou proiect, participând la o clasă de instruire în ceva ce-ați dorit mereu să învățați sau chiar să rearanjați mobilierul din mai multe camere din casa voastră. Uneori, acest lucru insuflă sentimentul de energie reînnoită și veți descoperi forța voastră creativă curgând cu inspirație și manifestare. Aveți credință și încredere în spirit și urmați îndrumarea și îndemnurile primite, pentru că sunteți ghidati pentru a vă ajuta să vă mutați în locul perfect pe calea pe care ați ales-o. Aveți încredere în propriile abilități, în alegerile pe care le faceți, în îndrumarea din inima voastră; aveți încredere în voi înșivă. Orice energie folosiți în acest scop este o energie bine pusă în aplicare , pentru că o meritați !

Vă reamintim că noi cei din lumea luminoasă suntem mereu cu voi și mereu de partea voastră. Voi sunteți iubiti si ingrijiti. Și de această dragoste și grijă, are atâta nevoie această lume. Iubirea voastră are un potențial de vindecare, nu numai pentru voi, ci și pentru un mare număr de oameni din sfera voastră de influență. Revendicați-vă puterea , fiți mândri și încrezători in fortele proprii, revendicați viața magnifică pe care ați venit aici să o trăiți. Voi sunteți un suflet puternic, magnific și incredibil. Este timpul pentru a lăsa acest adevăr să intre în sfera voastră de influență.


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati