Pagini

12 mai 2014

Hilarion- mesajul săptămănii 11-18 mai 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Pentru multi dintre voi , acestea sunt vremuri dificile . Corpurile voastre fizice continuã sã treacã prin recalibrãri și transformãri iar simptomele prezentate  nu sunt placute de multe ori  . Existã multe sentimente de profundã tristețe care apar de nicãieri și vã pot pune într-o stare de depresie .Este important, dacã se întâmplã acest lucru , sã depuneți un efort hotãrât în a schimba aceastã perspectivã . Faceți ceva care vã face sã vã simțiți bine , ceva care vã face sã râdeți . Ieșiți în aer liber și sãpați în gradina voastrã , simtiți o conexiune cu Pãmântul . Când oamenii nu se simt în apele lor , este foarte liniștitor să fie în naturã  , împãmânteazã și vindecã sistemele lor de operare umane . De asemenea, este foarte important sã observați procesele de gândire interioare și sã le schimbați pe cele  care vã țin într-un spațiu nefericit . Necesitã observație atentã pentru a vedea și a înțelege cã ați putea avea modele de gândire ce nu servesc persoana care ați devenit , și persoana în care vã extindeți în fiecare zi . Cea mai mare provocare este de a recunoaște aceste gânduri înrãdãcinate și de a accepta responsabilitatea pentru a le schimba .

Aceasta este munca pe care nimeni altcineva nu o poate face pentru voi . Este nevoie de participare deplinã și continuă persistențã . Este nevoie de vigilențã , puterea minții și scop. Este nevoie de un angajament fațã de voi deoarece meritã efortul . Nu renunțați niciodatã la voi ! Vã veți descoperi în curând din nou în echilibru și mergând  mai departe. Aceasta este frumusețea vieții  în expresie fizicã , nu rãmâne niciodatã la fel , este întotdeauna într-o stare de flux , iar acea stare poate fi folositã în avantajul vostru mai mare . Întreabați-vã , " Dacã viața mea ar fi fost o carte , cum aș fi vrut sã decurgã povestea mea ? " Apoi puneți pe hârtie cum ați dori sã fie viața voastrã , fiecare detaliu , fiecare vis pe care l-ați avut vreodatã ce încã nu a ajuns la îndeplinire . Dupã ce ați scris tot ceea la ce vã puteți gândi , priviți la ceea ce ați scris și observați dacã ați avut deja experiența și nu ați realizat acest lucru și notați succesele în cartea vieții voastre. Gândiți-vã apoi la modul în care vreți sã decurgã restul povestii și ce puteți face pentru a aduce asta în manifestare . Înregistrați acest lucru și continuați sã adãugați la ea , rescriind-o și modificând-o pe mãsurã ce treceți prin fiecare zi . Voi rafinați și îmbunătățiți personajele și povestea voastrã !

Acesta este șablonul vostru, cel la care priviți ca la un maestru plan , iar voi trebuie sã lucrați la el în mod regulat , citi cuvintele voastre în fiecare zi cu sentiment profund și sinceritate pentru a crea experiența . Faceți din voi persoana magnificã,înțeleaptã, inteligentã , iubitoare și iubitã , și sãnãtoasã , care știti cã sã se aflã în centrul fiintei voastre . Identificați-vã complet cu acest voi care știți cã puteți fi și continuați sã faceți povestea sã prindã viațã în detalii bogate . Fiecare dintre voi are capacitatea de a crea realitatea pe care o alege și cu atenție concentratã și efort , voi chiar o puteți trãi . Este povestea voastrã , îndrãzniți sã visați mãreț și jucați personajul vostru care crește mai mare decât viața , cu puteri magice și o personalitate magneticã , uimitoare . Oferiți-vã puteri supranaturale , care pot ajuta și asista pe alții sã se vadã într-o luminã mai mare decât înainte , astfel încât acestia , sã poatã fi de asemenea , autorul propriei povești de viațã . Deveniți atât de identificati cu acest personaj al vostru astfel încât orice altã opțiune să nu existe. Acest șablon este acel VOI nou și minunat pe care singuri l-ați creat .

Continuați sã rafinați și sã perfecționați personajul vostru sã fie cel mai bun care poate fi . Aceasta nu este o poveste de câștigare a unui concurs împotriva unui altuia , aceasta este povestea propriei cãlãtorii personale și individuale . Este o cãlãtorie care poate lua mai multe rãsturnãri de situație pe mãsurã ce personajul  "voi" experimenteazã realitatea pe care o creați . Scrieți despre fiecare aspect al experienței voastre , maximele și minimele , surprizele , dezamãgirile , chinurile cumplite , bogãția experienței și intuițiile cu care ați fost înzestrati  în fiecare dintre ele. Toatã viața trebuie sã fie experimentatã pentru a fi o parte din povestea voastrã ; acesta este singurul mod care este autentic și adevãrat . Scrieți despre voi ca despre un maestru al vieții voastre , plin de iubire , înțelepciune și cu abilitãți de conducere. Vedeți-vã vorbind în fața multor oameni cu grație , ușurintã si ținută , spunându-le despre incredibila voastrã viațã în timp ce ați pãșit pe calea voastră aici, pe Pãmânt .

Fiecare dintre voi are o poveste mãreațã de spus . Fiecare dintre voi a experimentat și va continua sã experimenteze , minunile vieții într-o formã umanã . Universul așteaptã sã audã povestea voastrã despre aventurile voastre minunate înainte , în timpul și dupã schimbarea erelor. Veți avea un public captiv , oriunde povestea voastrã este spusã , de acest lucru puteți fi siguri .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati