Pagini

28 aprilie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 27aprilie - 4 mai 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Toți oamenii de pe Pământ sunt în procesul de transformare la fiecare nivel . Viața umană , așa cum au cunoscut -o se schimbă și de la aceste schimbări vor fi moduri de trai mult mai bune pentru toată lumea . Acesta nu este un timp ușor în decursul acestui proces și prin urmare este nevoie de credință în viziunea unei lumi mai bune pentru toți. Cu siguranță că , lumea exterioară nu reflectă viziunea mai mare în aceste timpuri deoarece trece prin schimbări , dar există deja un șablon în planurile mai înalte ale vieții . Aici încep toate schimbările iar apoi își croiesc drumul în fizic . Omenirea ca întreg a ales schimbările care au loc și unele modificări se întâmplă brusc , iar altele vor dura o perioadă mai lungă de timp . Este nevoie de răbdare pentru cei dintre voi care au făcut lucrarea de mai mulți ani .

Pentru cei care sunt în proces de interfațare cu aspectele lor mai înalte , sarcina este de a deveni , aspectele lor mai înalte. Tot ceea ce nu provine din cea mai înaltă expresie în fiecare individ își face acum drum la suprafată pentru a fi recunoscut , învățat, binecuvântat și eliberat . Datorită faptului că se eliberează aspecte ale sinelui îndelung ascunse, care au trăit în celule , este important de practicat iertarea de sine și a tuturor celorlalți cu care ați avut interacțiuni , în întreaga voastră viață și din timpul celorlalte, ale căror memorie poate ieși la suprafată în decursul acestui proces . După sinceră iertare vine o reaprovizonare cu mai multă lumină în celulele , și pentru a mentine această lumină o persoană trebuie să binecuvânteze în mod constant toți oamenii și toate situațiile care pot apărea. Prin această practică are loc conexiunea mai mare cu aspectele mai înalte ale cuiva.

Pe drumul spre măiestrie , o persoană învață să practice să fie ambasador Creator în fiecare gând , acțiune și faptă . O persoană devine iubitoare în mod necondiționat a întregi vieți din jurul ei . Nu mai este nici un loc pentru gândurile și judecățile secrete din mintea fiecărei persoane în timp ce interacționează cu ceilalți . O persoană trebuie să devină o carte deschisă , onestă și transparentă în toate interacțiunile cu ceilalți . Acest lucru este , în perioadele astea , o provocare dificilă pentru fiecare dintre voi care sunt pe cale așadar este necesară înțelepciunea și discernămânultul în relațiile cu ceilalți. Eliberați tot ceea ce puteți, și lăsați ca discernământul să fie ghidul vostru în timpul zilelor care aduc teste . Lăsați ca dragostea și binecuvântarea să fie refrenul vostru constant în procesele gândurilor voastre . În acest mod, noi ,cei care am ascensionat, am devenit liberi de influențele joase care ne-au înconjurat .

Am trăit , de asemenea, viața noastră de zi cu zi departe de alții, astfel încât să putem deveni maeștrii ai nouă înșine . Cei care citesc acest lucru nu au această opțiune . Cei mai mulți dintre voi au câștigat deja această măiestrie în alte locuri și vieți astfel că aveți capacitatea înlăuntrul vostru de a merge pe căile acestei lumi dar de a nu aparține ei, cu toate acestea , este nevoie de vigilență constantă și disciplină . Nu renunțați la acest proces pentru că cei din jurul vostru aleg să acționeze în moduri care nu reprezintă expresii ale divinului . Binecuvântați , binecuvântați ,binecuvântați totul și pe toată lumea din jurul vostru în gândurile voastre . Aceasta este lucrarea voastră în momentele de acum și o puteți face , aveți capacitatea de a face acest lucru.

Continuați să găsiți timp pentru a face lucruri frumoase pentru voi , ascultați muzică înălțătoare , răsfățați-vă cu un desert minunat din când în când , faceți plimbări lungi în natură , sărbătoriți fiecare mică victorie pe care ați realizat-o pe măsură ce faceți următorii pași în călătoria voastră . Este multă frumusețe în jurul vostru și acordându-vă la această frumusețe și simțind bucuria sublimă, aprecierea și recunoștința în inimile și mințile voastre pentru aceste momente , ajută pentru a ancora aceste sentimente pe planeta voastră . Aceasta este natura muncii voastre, minunată , nu-i așa?

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati