Pagini

31 martie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 30 martie - 6 aprilie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Vremurile care sunt înaintea voastră sunt umplute cu multe evenimente cosmice , care vor aduce o și mai mare creștere a energiilor de curățare și este extrem de important să rămâneți în armonie cu schimbările și împământați în viața de zi cu zi . Noi o numim energie de curățare dar ceea ce este această energie ce se descarcă pe planeta voastră este în realitate energia feminină divină a iubirii neconditionate . Când cei de pe planeta voastră sunt pătrunși de această energie divină , se creează deschideri în toate domeniile din viața cuiva ce au încă nevoie de vindecare și de echilibrare . Toate rănile vechi sunt aduse în cele din urmă la suprafață pentru a fi vindecate și eliberate . Multe dintre acestea s-au simțit ca traume în timpul copilăriei iar acestea au fost depozitate în tărâmurile subconștiente ale psihicului uman . Pe măsură ce acestea sunt deșteptate și aduse la suprafață în mintea conștientă , se pot crea dificultăti emotionale , care depind într-o mare măsură de capacitatea fiecărei persoane de a face față acestor traume cu înțelepciunea care a fost acumulată în viața de adult , prin adaptarea la experiențele vieții . Totul depinde de capacitatea fiecărei persoane de a avea bunăvoința de a privi la aceste aspecte nerezolvate de pe vremea când nu a avut multă experiență în a face față cu complexitatea vieții din lumea sa.

Fiecare persoană își aduce propria ei perspectivă unică pentru fiecare eveniment care are loc în lumea sa personală iar aceste evenimentele pot fi vizualizate fie dintr-un punct de vedere al victimei fie ca un proces valoros de învățare și experiență de maturizare care se adaugă la punctele forte și abilitățile pe care o persoană le-a câștigat . Acesta este modul în care o planetă onorează voința liberă a locuitorilor săi . Dacă o persoană alege să privească la evenimentele din viața sa dintr-un punct de vedere al victimei , atunci viața îi va da mai mult din ceea ce ea alege să experimenteze . Pe de altă parte , dacă o persoană decide să privească la evenimentul din viața sa dintr-o perspectivă mai înaltă ca și lecție valoroasă de învățat și câștigat , viață va reflecta înapoi la ea tot ceea ce exprimă în recunoștință . Aceste perioade sunt unice și speciale , cu toate acestea , mulți oameni sunt acum în mijlocul eliberării iar revizuirea nu va continua la nesfărșit. Va veni un moment în care forța iubirii pe planetă va fi atât de mare , încât toate problemele vechi și dificile și traumele din trecut vor dispărea din conștiința oamenilor . Acest lucru va ajuta pentru a facilita un nou mod de a fi pentru întreaga omenire . Nu va mai fi o listă nesfârșită de infracțiuni pe care o persoană le comite împotriva alteia . Va fi doar acceptare și iertare , cu oameni ce înțeleg că dragostea șterge tot ce a fost înainte.

Va fi un nou început pentru toată lumea care alege să rămână pe planetă și va fi ca o gură de aer proaspăt în inimile tuturor . Calitățile mai înalte ale iubirii se vor manifesta în toate sufletele , așa cum ele își aduc aminte și se reconectează la scânteia divină lăuntrică . Mult progres va avea loc pe măsură ce omenirea lucrează împreună în cooperare și efort unificat pentru a crea o lume nouă , o modalitate mai bună de a servi reciproc , pentru ca cea mai înaltă expresie a potențialului divin să se desfasoare pentru fiecare individ . Acesta a fost planul inițial de experimentare a vieții într-un corp uman , pentru a permite esenței divine a Unicului de a avea expresie prin fiecare dintre scânteile sale , fiecare scânteie unică , specială și să evolueze în moduri uimitoare și minunate . Prin această diversitate de experiențe , Unicul crește și se extinde.

Adunarea energiilor noi și puternice și integrarea lor în sistemul de operare uman în timp ce se rămâne pe deplin împământat pe Pământ este următorul pas pentru toți și este deja în curs de desfășurare . Schimbările încep în fiecare individ , în corpurile lor și în conștiința lor, și pe măsură ce ceea ce nu mai servește unui scop util este transmutat si eliminat , mai multă lumină ajunge în câmpul auric al fiecărui individ și ca atare nivelul de frecvență crește. Acest proces ajută și pe cei din sfera lor de influență pentru a elibera , de asemenea, și a absorbi mai multă lumină . Mai multă lumină în fiecare individ creează un câmp mai mare de lumină în cadrul comunității și acest lucru este ceea ce se întâmplă pe măsură ce evoluția continuă . Lumina aduce sentimente pozitive de entuziasm , bucurie , fericire , speranță , optimism , iar oamenii vor exprima acestea în familiile lor și în membrii comunității cu mai mare usurintă .

La timpul potrivit sentimentele și emoțiile dense nu vor mai fi iar oamenii nu vor fi împiedicați în căutarea lor de a experimenta viața într-un corp uman , dezvoltând abilitățile , talentele și deprinderile pe care vor dori să le împărtășească cu alții iar acest lucru va îmbogăți experiența de viață a tuturor . Acordarea fiecărui individ la aspectele mai înalte ale esenței sale adevărate aduce multe daruri pentru a fi împărtășite cu lumea . Aceste actvități vor aduce mai mult echilibru în mișcările Pământului și paternurile meteorologice și totul va fi în armonie și stabilitate .

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației
.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati