Pagini

24 martie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 23 - 30 martie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Tot mai mulți oameni de pe Pământ se trezesc pentru a descoperi că lumea este într-o stare de metamorfoză rapidă . Ei privesc în jur și văd vecinii lor îmbrățișând concepte la care nu au fost deschiși înainte . Peste tot , această energie de trezire eliberează ere vechi de pânze de paianjen din conștiința umanității și nu este un proces ușor . Este foarte inconfortabil de vizionat evenimentele care au loc în lume și în lumea personală a cuiva , și fiecare individ se luptă în acest moment pentru a-și restabili și menține echilibrul interior . Acest lucru creează un sentiment de stres și tensiune în câmpul de energie al constiintei colective care afectează persoanele care sunt sensibile la fluxul de energii din jurul lor . Această tensiune și anxietate este simțită în zona plexului solar / stomac a corpului uman și este un semn că este timpul pentru a ieși în natură și a sta aproape de un membru al familiei de copaci și de a cere ca aceste sentimente de tensiune și anxietate să fie cu dragoste transmutate și dizolvate din interiorul vostru . Familia copacului este extrem de competentă în furnizarea acestiui serviciu pentru toată omenirea și i se permite să fie în serviciul divin și să lucreze la propria cale de evolutie .

Este foarte util să se acorde atenție la toate formele de viată care coexistă în jurul vostru , și la toate elementele . În timpul acestor schimbări energetice instabile , cel mai bine este de a face viața cuiva cât mai simplă și necomplicată cu putință . Prin antrenarea mintii voastre de a intra într-o stare liniștită, fără a se implica în modele de gândire complexe și abstracte, care sunt în mod constant stimulate de comunicațiile pe care le primește cineva în fiecare zi , și de a face simplu treburile gospodărești în jurul casei sau curții, se poate evita senzația de copleșire care tinde să secătuiască persoana de forța ei de viață și de energiile înalte . Luându-vă timp pentru a vă relaxa este de asemenea, cel mai important și doar prin faptul de a sta întinși și a vă ridica picioarele pentru o jumătate de oră vă poate reface vitalitatea . Căutați frumusețea în toate formele sale minunate și faceți acest lucru cu pasiune în inima voastră . Priviți la răsăritul și apusul soarelui , la formațiunile norilor , stelelor de pe cerul nopții , păsările și insectele , flora și fauna . Viața prosperă și pulsează în jurul vostru , dar trebuie să deveniți observator al acestui lucru și să obțineți darurile sublime care vi le aduce .

Trebuie să va faceți timp pentru tăcere pentru a vă realinia cu sinele vostru înalt și ghidarea voastră interioară. Practicați respiratia profundă în fiecare zi pentru a vă umple chakra rădăcină , reținând respirația pentru o clipă și apoi expirând suflarea știind că toată energia veche este eliberată . Mișcându-vă des corpul într-o zi în activități de stretching sau de mers pe jos ajută , de asemenea, la deplasarea energiilor prin meridianele voastre fără să devină stagnante și fără să creeze blocaje . Curățați dulapurile , garajele și alte zone din casa voastră și eliminați tot ceea ce nu mai este utilizat și veți găsi că făcând acest lucru , acesta creează un sentiment de bunăstare în voi și vă ajută la menținerea energiile voastre care curg într-un mod pozitiv și constructiv . Făcând loc pentru nou , fizic , energetic și simbolic , umple sufletul cuiva cu o reînnoire și renaștere spirituală .

Până când centru Pământului este activat și susținut de lumina mare din cosmos la un nivel mai puternic , voi în calitate de canale de energie divină trebuie să continuați să ancorați și să împămîntați lumina voastră în Pământ la ordinea zilei . Această activitate realizată de mai multe ori pe zi, de fiecare dintre voi ajută mai mult decât puteți ști la menținerea energiilor Pământului într-o mai mare stabilitate . De fapt , voi oferiți Pământului impulsul de energie spirituală de care are nevoie cel mai mult . Dragostea voastră susține această ființă magnifică pe măsură ce face tranzitia de la o densitate mai joasă într-un nivel mai înalt, mai rarefiat de lumină și conștiință . Pe rând , voi descoperiți că orice nevoie este asigurată , după cum și atunci când este nevoie si în timp ce acest lucru devine mai evident , veți fi umpluți cu cunoașterea că sunteți iubiți peste măsură .

Atât de repede se va muta lumea în noua paradigmă atunci când energia iubirii divine se intensifică în nivelul său de frecvență . Când fiecare persoană este într- o stare de bucurie și fericire ,va fi foarte greu să mai fie convinsă de vechile povești, care s-au spus de-a lungul veacurilor . Atunci când fiecare membru din cadrul familiei umane se simte bine în el însuși , atunci acest lucru va fi reflectat înapoi la el și pași mari vor fi făcuți pe măsură ce Pământul se îndreaptă în noii zori ai Epocii de Aur , în care nu există limite la posibilitățile pozitive și potentialele care se pot desfășura .

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației
.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati