Pagini

17 martie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 16-23 martie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Timpurile pe care voi le trăiți acum conțin toate elementele care pot fi găsite într-o lume a dualității . Pentru cei dintre voi care privesc mai sus de luptă și se desprind de paradigma care moare , poate părea că lumea a înnebunit și numai haosul conduce zilele . Vă rugăm să țineți cont de faptul că acestea sunt vremurile din urmă vorbite înainte și că cei care au mânuit puterea asupra maselor încearcă încă cu disperare să continue să insufle teamă în inimile omenilor , astfel încât acestia să poată fi controlați . Vestea bună este că majoritatea oamenilor din lume nu cred în aceste programe vechi de credință . Ei își continuă pur și simplu viața lor și se îndreaptă spre propriile obiective și nu dau nici o crezare la întâmplările , care aparent sunt pe cale de a copleși lumea . Ei văd că aceasta este doar lumea văzută prin prisma industriei de știri de divertisment.

Oamenii sunt înfometați pentru schimbare și doresc să prospere în experiența lor de încarnare într-un corp uman . Ei doresc să se reconecteze la elementele naturale din alimentele pe care le mănâncă , la mediul în care trăiesc și la ceilalți locuitori care împărtășesc această lume cu ei . Din cauza accesului facil la tehnologia și informațiile care sunt ușor accesibile , fiecare persoană poate merge pur și simplu on-line să facă cercetari pentru a descoperi informațiile care o ajută să avanseze în înțelegerea ei despre un anumit subiect . Este nevoie de doar câteva momente pentru a vedea că ceea ce este promovat pe canalele de știri de divertisment nu este nimic nou sau diferit . Este pur și simplu o altă versiune a formulei de creare a unei probleme, de creare a reacției și de implementare a soluției pe care au dorit să o pună în aplicare în primul rând . Când oamenii înțeleg ceea ce este în joc , ei pur și simplu merg mai departe și nu oferă energie și atenție și asta este ceea ce se întâmplă acum .

Majoritatea oamenilor din lume sunt pașnici și doresc pur și simplu să trăiască o viață liniștită . În multe părți ale lumii , oamenii stau uniți pentru a face declarații celor care ar trebui să îi deservească și este în aceste situații când puterile care sunt aduc propriile lor elemente pentru a face să pară că protestatarii sunt înafara controlului și trebuie să fie subjugați pentru ca ordinea să fie restaurată . Acest scenariu are loc în cele mai multe adunări publice ale oamenilor din întreaga planetă , care își apără pașnic drepturile pentru schimbare și acesta face parte din repertoriul celor care sunt la putere . Este nevoie de dedicație de la cei care își apără drepturile pentru schimbare , să dorească să rămână în pace în timp ce fac o declarație și este , important ca aceste persoane să nu reacționeze la acele elemente care încearcă să facă să pară întreaga adunare violentă . Este nevoie de conștientizare și discernământ din partea protestatarilor pașnici . Este nevoie de un mare control de sine al fiecărui membru al adunării pașnice .

Pe măsură ce energiile din cosmos continuă să inunde planeta , umanitatea ca întreg este trezită la amintirea dreptul ei de a trăi viața în pace și suveranitate . Prin integrarea luminii mai mari în frecventele înalte care o înconjoară , ea este deschisă la noi perspective care nu au fost observate și recunoscute înainte . Lumina este catalizatorul revoluționar care aduce schimbările pe care toată lumea a dorit să le vadă în lumea lor. Nu este ușor pentru omenire, atunci când schimbările încep să aibă loc mai întâi înăuntrul ei și asta se întâmplă acum cu o apariție regulată . Lumina aduce un final la iluziile confortabile care au fost țesute în viața de zi cu zi aici, pe această planetă. Lumina necesită o reajustare în percepția cuiva . Lumina începe să deschidă căi de conduită care aduc mai mare lumină tuturor.

Aceasta este sarcina înaintea omenirii acum . Pentru a trezi și a realiza că , în mod individual și colectiv , poartă mai multă putere decât a realizat că a avut și apoi de a începe să facă alegeri conștiente pentru a se deplasa într-un mod mai rafinat de viață ce onorează toți locuitorii de pe această lume ca ființe suverane ce sunt cu adevărat . Pentru a onora lumina care este o scânteie inerentă, într-aceasta este legătura cu Divinul. Pentru a crea o lume în care există o adevărată egalitate pentru toți locuitorii săi și în care planeta lor de origine este recunoscută ca o ființă divină conștientă simțitoare , care este parte dintr-o rețea mai mare de lumi și să lucreze cu sârguință pentru a restabili gloria ei anterioară în fiecare gând , cuvânt și acțiune , astfel încât lumea lor să se poată reuni cu restul universului ca membru onorat al unui sistem vast de lumi care lucrează împreună în pace și armonie .

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati