Pagini

17 februarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 16-23 februarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor ,

Pe măsură ce energiile lunare aduc claritate și o capacitatea mai mare de a oferi iubire și de a fi iubire în numeroasele sale fațete minunate , amintiți-vă că voi sunteți cei care au capacitatea de a primi și de a transmite lumina care se revarsă pe Pământ . Chiar și în mijlocul provocărilor , puteți transmuta situația folosind energia și vibrația iubirii , pentru că iubirea este cea mai mare și cea mai puternică forță din existență . De fiecare dată când faceți acest lucru , o altă cale de lumină este stabilită pe Pământ . Bunătatea oferită în orice situație întâlnește întotdeauna un răspuns binevoitor echivalent . Pentru cei care sunt în armonie cu frecvențele mai înalte , această lege imuabilă a iubirii este ușor de identificat , observat și în funcționarea continuă .

Este din ce în ce mai ușor pentru a continua procesul de rafinare în propriul caracter. Pe măsură ce fiecare persoană privește în ea însăși la acele zone care au nevoie de transmutare în modul în care sunt exprimate și recunoaște modelele care trebuie acum să fie schimbate pentru ca aspectele ei mai înalte să fie mai pe deplin integrate și se aliniază la acest scop , calea înainte se deschide iar revelații mai mari ale punctelor neobservate sunt revelate . Acest lucru ajută în procesul de eliminare a tot ceea ce a împiedicat progresul cuiva de a deveni un om divin pe deplin realizat ce pășește aici, pe Pământ . Toate modurile de a fi care au fost asimilate pe tot parcursul vieții cuiva și au fost păstrate în mintea subconștientă pot fi acum expuse la lumina adevărului , recunoscute ca un domeniu care are nevoie de schimbare pentru a face în mod conștient ajustările necesare.


Pe măsură ce fiecare persoană își asumă întreaga responsabilitate pentru propria viață , așa cum a locuit aici pe Pământ și recunoaște puterea sa inerentă de a schimba ceea ce nu mai funcționează pentru ea , viața devine mult mai simplificată. O persoană se cunoaște mai bine și onorează aceste calități unice , propriile simpatii și antipatii , mai degrabă decât cele pe care societatea le-a insuflat în ea și se poate deplasa fără restricții în ființa care este într-adevăr ca suflet . Ea poate onora propriile adevăruri și să trăiască în conformitate cu propriile precepte și aceasta eliberează pe fiecare să-și exprime acele calități superioare , care au fost întotdeauna o parte a lor , fără a fi reținute în urmă pentru că se tem de cineva din cunoștințele lor care s-ar putea să nu fie de acord . Viața este apoi trăită în mai mare ușurință și grație și elementul de bucurie și armonie lăuntrică se manifestă cu mai mare frecventă .

A fi sinceri cu sinele cuiva deschide ușa la posibilități tot mai mari, care au zăcut ascunse înainte. Fiecare persoană are o cutie de comori care se află în interiorul ei așteptând ca aceste momente să fie descoperite și aduse la suprafață în conștiența conștientă , recunoaștere și extindere . Fiecare zi devine o aventură pe măsură ce aspectele ascunse și minunate ale ființei ajung la suprafată pentru a fi privite pe deplin și asimilate . Pe măsură ce fiecare persoană onorează aceste aspecte ale propriei ființe , ea devine liberă să -și exprime aceste calități în toate interacțiunile cu alții și acest lucru la rândul său, are un efect eliberator asupra celor din jurul ei . Prin observarea celor din jurul lor le oferă permisiunea de a fi tot ceea ce pot fi și de a începe punerea în aplicare a propriilor alegeri și schimbări , astfel încât acestia de asemenea , să poată fi sinceri cu ei înșiși .

Pe măsură ce fiecare persoană se iubește pe deplin și cu conştientizare zi de zi , i se oferă ceea ce are nevoie cu adevărat , un grad mai mare de armonie și fericire , ușurința și grația curge prin ea în toate domeniile vieții . Viața devine mai veselă în toate aspectele sale și fiecare persoană înflorește în posibilitățile sale mai mari. Pe măsură ce rănile din trecut sunt vindecate și fiecare persoană și-a recâștigat integritatea lăuntrică , Pământul este , de asemenea, eliberat pentru a merge mai departe în propria lui împlinire . Atunci când colectivul uman exprimă dragostea în acțiune la ordinea zilei , nu există nici o limită la înălțimile de realizare care pot avea loc în cadrul structurilor societății .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati