Pagini

20 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 19- 26 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Pe măsură ce treceți prin următorul ciclu al zilelor , amintiți-vă să vă recompensați și să vă aduceți laude pentru că ați îndeplinit ceea ce trebuie făcut și pentru că pășiți pe acest Pământ . Fiecare dintre voi are o parte foarte importantă de jucat în desfășurarea Planului Divin și prezența voastră este necesară . Fiecare dintre voi este iubit și înconjurat de mai mulți ghizi și îngeri decât oricând înainte . Vă vorbim si suntem încântati când ne auziți și ne răspundeți . Aceast lucru se va întâmpla mai frecvent pe măsură ce acest an se desfăsoară . Veți fi de asemenea în comunicare clară, cu mai multe din aspectele voastre mai înalte și acest lucru va fi un avantaj clar pentru voi , cei dragi vouă și pentru lumea din jurul vostru . Îndrumarea primită vine în ajutorul vostru și al celor care sunt în sfera voastră de influență și activitate cu un pas înainte, pe măsură ce aceștia devin pregătiți . Nu fiți reticenți să repetați ceea ce primiți de la noi, dacă sunt cuvinte de îndrumare și consiliere pentru cei din apropierea voastră . Cuvintele pe care le rostiți pentru ei ar putea fi exact ceea ce ei trebuie să știe pentru a-i ajuta pe calea lor în desfăsurare si ceea ce le spuneți ar putea fi chiar răspunsul , îndrumarea sau indiciul pe care acestia l-au căutat .

În timp ce faceți acest lucru , să fie într-un mod detașat , astfel încât să nu deveniți atașat emoțional de rezultatul și importanța mesajului împărtășit . Amintiți-vă că sunteți pur și simplu canalul , mesagerul , și în timp ce rostiți cuvintele , rolul vostru în acel moment este realizat. Dacă beneficiarii cuvintelor voastre nu par să audă ceea ce le spuneți , să fiți încrezători că primesc ceea ce au nevoie. Nivelele mai ridicate de conștiință, doresc să comunice într-un mod mai direct și mai profund celor în grija și îndrumarea lor , și o vor face prin intermediul celor ca voi. Rostiți cuvintele care vin la voi cu dragoste și bunătate și permiteți beneficiarilor să decidă cum și dacă vor da crezare la ceea ce a venit prin voi . Acesta este un serviciu iubitor si important pentru cei din jurul vostru și unul care va fi, în cea mai mare parte , primit cu recunoștință.

Toate sufletele de pe Pământ sunt acum în căutarea de răspunsuri la întrebări pe care n-au știut că le-au avut până în aceste momente . Dintr-o data , o perspectivă cu totul nouă a venit în conștientizarea lor și este mult pentru ei de filtrat și internalizat . Asistența voastră va fi apreciată foarte mult , chiar dacă nu auziți de feedback direct de la aceștia. Cuvintele pe care le rostiți acestora va fi balsamul care va calma spiritul lor tulburat . Când v-am numit ambasadorii noștri în mesajele anterioare , aceasta este ceea ce am vrut să spunem. Lumea are nevoie de iubirea , bunătatea , bunăvoință și răbdarea voastră acum mai mult decât oricând înainte și ați fost cu toți în formare pentru a deveni părtași la acordarea de servicii în acest mod . Am putea spune că niciodată nu ați putea fi acuzati că dormiți la locul de muncă , pentru că într-adevăr , munciți chiar și în timpul stării de somn .

Aspectele multidimensionale ale fiintei voastre au fost întotdeauna la muncă , deoarece nu este nevoie să se odihnească așa cum au nevoie oamenii de pe Pământ. Din acest motiv , puteți solicita să primiți asistență în fiecare zi în procesul de ascensiune în orice mod este cel mai de dorit și este nevoie pentru voi. Aspectele voastre mai înalte si ghizii aleși de Dumnezeu vor începe imediat să vă aducă îndrumare și răspunsuri , dar voi trebuie să fiți deschiși pentru a primi răspunsurile în orice fel, vin la voi și să acționați asupra a ceea ce vă este oferit . Acest lucru ar putea necesita răbdare și perseverență din partea voastră pentru a deveni , mai atent de intervalul de timp între cererea voastră și aspectul de îndrumare pe care l-ați căutat , dar dacă sunteți silitori , veți deveni , tot mai conștienți și recunoscători pentru înțelegerea că într-adevăr nu pășiți niciodată singuri .

Noi , Familia voastră de Lumină , dorim să vă ajutăm să vă eliberați de toate blocajele care vă rețin în trecerea la un nivel superior de conștiință și putem lucra cu voi zi și noapte pentru a vă ajuta să înțelegeți ceea ce trebuie să faceți pentru a merge mai departe . Energiile care curg din cosmos strălucesc necontenit mai mult și mai intens undele de lumină pe toată planeta și atunci când vine lumina, accelerează întotdeauna eliberarea de modele bine stabilite de gândire și comportament , care sunt gata pentru a fi transmutate într-o percepție mai înaltă și revendicare a divinității voastre . Cei mai mulți dintre voi au obținut înțelegerea faptului că sunteți cu adevărat de esență divină fiecare dintre voi . Pe măsură ce revendicați acea stare de a fi , de asemenea, voi ajutați pentru a deschide calea pentru cei care se trezesc acum la propria lor călătorie a sufletului și vor încerca să găsească răspunsurile pe căile pe care le-ați bătătorit . Așa a fost întotdeauna cazul - cei care descoperă eliberarea din roata nașterii și mortii și care s-au eliberat la rândul lor, se întorc pentru a da o mână de ajutor si fraților și surorilor lor , astfel încât toți să fie liberi .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati