Pagini

13 ianuarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 12- 19 ianuarie 2014





Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Vremurile care sunt înaintea voastră sunt umplute cu energiile noilor începuturi și acest lucru creează un sentiment de anticipare în timp ce , în același timp necesită de a aduce finalizare tuturor problemelor nesoluționate , există și un sentiment de așteptare într- un vid între două lumi . Este un moment ciudat pentru aceia dintre voi care au muncit serios pentru a se alinia cu aspectele mai înalte ale sinelui , deși știți că lucrarea este în finalizare descoperiți că drumul înainte este încă neclar și nedefinit . Acest lucru se datorează faptului că voi vă creați lumea voastră în timp ce vă îndreptați spre fiecare zi și nu sunteți obișnuiți să creați în mod conștient . Acest sentiment va trece și este temporar în natură , tot ce este necesar este dorința de a fi pe deplin prezent în fiecare clipă și de a integra această nouă idee despre voi înșivă . Creația constientă este următorul pas în evoluția voastră spirituală și necesită mai multă atenție de la voi.

Creați un plan pentru ceea ce doriți să creați și să experimentați în lumea voastră personală . Faceți o listă a cum ar arăta acest lucru pentru voi, simțiți inclusiv emoțiile de a avea ceea ce doriți , văzând -vă cu experienta cu un sentiment de entuziasm și de bunăstare . Vizualizați fiecare detaliu cât de mult puteți , și cât de des puteți. Și atunci când simțiți că este complet , eliberați-l universului și cunoașteți că se manifestă pentru voi . Această metodă de a începe creația voastră este folosită cel mai bine la momentul fazelor de lună nouă , lucrând la vizualizare și avându -o până în faza de lună plină , moment în care o eliberați universului știind că va deveni , manifestată în sincronizare divină pentru voi . Voi deveniți creatori conștienți în lumea voastră de zi cu zi . Unii dintre voi s-ar putea să fie necesar să mențină această practică până când devine mai ușor pentru voi. Amintiți-vă că nimic din ce este abia început nu vine imediat dar cu mai multă practică și antrenament , veți deveni pricepuți.

Aceia dintre voi care s-au retras în ultimul an sunt acum pregătiți pentru a merge mai departe din nou . Voi primiți al doilea vostru vânt , după cum se spune , și veți descoperi că veți începe munca de măiestrie a sinelui cu reînnoire și mare entuziasm . De data aceasta , calea de urmat va fi mult mai ușoară decât înainte . Veți fi umpluți cu un sentiment al unui scop mai înalt și mulți dintre voi vor ajunge la o realizare conștientă a rolului vostru în planul divin . Veți începe , de asemenea, să vedeți cât de perfectă este fiecare experiență pe care ați îndurat-o în călătoria voastră până la acest punct și cum a ajutat pentru a vă aduce la un sentiment de încredere și de percepere a propriei puteri . Fiecare experiență a avut propriul ei dar de oferit și acum puteți folosi ceea ce ați învățat și dobândit cu și mai multă înțelegere și competență pentru beneficiul vostru și al celorlalți din jurul vostru . Ați fost îmbogățiți cu un sentiment mai mare al propriei voastre măreții și capabilități .

Este important să vă tratați cu mai multă bunătate în procesele voastre de gândire și amintiți-vă că tot ceea ce ati experimentat în viata voastră este ceea ce sufletul vostru a dorit să ia parte , cu scopul de a vă aduce la un sentiment mai mare de măiestrie . În acest punct sunteți acum în călătoria voastră . Sărbătoriți această realizare prin recompensarea voastră cu o acțiune sau un element de importanță pentru voi . Să fie ceva ce vă aduce o mare bucurie și vă ajută să vă amintiți cât de departe ați ajuns pe calea voastră de inițiere într-o constiință și înțelegere mai înalte . Și vă rugăm să sărbătoriți momentele atunci când acestea se desfășoară pentru voi , pentru că ajută la menținerea nivelului vostru de frecvență în ton cu energiile tot mai mari care curg prin atmosferă să inunde planeta fără încetare .

Conectați-vă la Pământ în fiecare zi și rămâneți împământați . Mâncați alimente care transmit frecvențele înalte în fiecare celulă din corpul vostru care se transformă pentru totdeauna . Afirmați în fiecare zi că sunteți o ființa eternă puternică, care poate opri procesul de îmbătrânire și se poate reînnoi la fiecare nivel . Gândurile și intenția sunt lucrurile care vă aduc realitatea în experiența voastră . Scrieți intențiile voastre și repetați-le în fiecare zi , în mod ideal, la începutul zilei , dar ceea ce este cel mai important este persistența consistentă . Voi creați noua realitate prin această practică și în fiecare zi este un nou început . Umpleți-l cu intențiile cele mai pozitive și binevoitoare pentru voi , pentru cei dragi , pentru comunitatea voastră și întreaga planetă . Iubirea este răspunsul la toate situațiile și acest lucru este din ce în ce mai vizibil în lumea voastră personală .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației

.www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com


Traducere Eliza Fati