Pagini

30 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 decembrie 2013 – 4 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Există mulți oameni pe planetă în acest moment , care au privit adânc în ei înșiși și vor continua să o facă, astfel încât acestia să se poată confrunta cu fiecare aspect ascuns al ființelor lor , în mod cinstit și sincer , fără negare , acceptând și iubind toate aspectele legate de ei înșiși . Este dorința lor de a se confrunta cu ceea ce a rămas înăuntrul lor , cu scopul de a se echilibra , armoniza și de a ajunge la o rezoluție care ajută acum fiecare persoană să devină întregită iar acest lucru va facilita un sentiment profund de pace și mulțumire în tot ceea ce realizează și va aduce bucurie și fericire în viața lor exterioară . Zicala "precum este sus , așa este și jos ", va începe să fie înțeleasă în inimile lor , deoarece lumea exterioară reflectă întotdeauna ceea ce se trăiește în interior.

Multe suflete au trecut prin încercări riguroase pentru a echilibra aspectele mentale și emoționale ale sinelor lor , știind că nu există deplinătatea intrării într-o dimensiune mai înaltă până când acestea nu sunt eliberate și curățate de modele de gândire și credințele dimensiuniilor joase. Acest lucru a fost o provocare , cel puțin , pentru multi dintre voi . Aduc o veste bună pentru cei dintre voi care se confruntă cu această dilemă . Pe măsură ce planeta se purifică și se curăță de erele densităților vechi , pământul și clima se schimbă, va deveni mult mai ușor de menținut echilibrul și astfel energiile vă ajută acum pe fiecare dintre voi să eliberați și să renunțați la modelele încăpățânate de gândire vechi și modelele emoționale vechi , care v-au ținut ostatici pentru o durată lungă de timp . Fiecare persoană va primi această asistență și va descoperi ca este mult mai ușor să rămână echilibrată în interior și în afară .

Este important să continuați să practicați împământarea rădăcinilor voastre energetice în miezul de diamant cristalin al Pământului în fiecare zi , pentru că acest lucru este necesar , astfel încât să puteți fi pe deplin întrupati aici, pe Pământ , cu toate aspectele înalte ale Ființei voastre multidimensionale. Stabiliți intenția de a vă alinia cu Sinele vostru Înalt si Monada divină în fiecare dimineață și practicați iubirea fată de sine pentru câteva momente cu afirmații precum " EU SUNT acum fuzionat în cea mai mare octavă a Sinelui meu , care este posibilă în acest moment " și " EU SUNT un vas pur al Spiritului Divin " . Amintiți -vă des că sunteți o ființă de Lumină și Iubire care a ales să vină pe această planetă în aceste timpuri pentru a ajuta la ancorarea Luminii cosmice în miezul cristalin al Pămăntului . Acest lucru este extrem de important pentru Mama Pămănt deoarece o ajuta la echilibrarea energiilor ei și ajută să se extindă Lumină în interiorul ei .

Făcând acest lucru în fiecare zi , voi ajutați Pământul la nașterea într-o Stea stralucitoare , care este destinul său, asistând întreaga omenire să fie ridicată la o frecvență mai înaltă . Asta nu înseamnă că haosul și dezordinea va înceta imediat să mai existe , dar făcând acest lucru și menținând viziunea voastră mai înaltă pentru Pământ și toți locuitorii săi , voi deveniți calmul în furtună în timp ce ea se dezlănțuie în lumea din jurul vostru . Pacea voastră va avea efect în lumea care vă înconjoară . În acești ani precedenți cu toții ați lucrat la voi înșivă și acum începeți să realizați că făcând acest lucru , v-ați situat în poziții de conducere ca un adept care poate mânui energia în moduri puternice și mărețe .

Aceasta, desigur , aduce cu sine , responsabilitate mare și suntem încrezători și ar trebui să fiți si voi de asemenea , că ați trecut prin această inițiere cu brio . Dacă citiți acest mesaj , sunteți unul dintre cei care s-a dovedit vrednic și capabil de a lua o mai mare responsabilitate . Acum devine mai ușor să rămâneți în claritatea scopului mai înalt pentru prezența voastră aici, pe Pământ . Noi , fratii , surorile si colegii voștri , mergem alături de voi, pe măsură ce preluați frâiele noi voastre identități . Bravo, preaiubitilor . Să fiți în pace.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati


23 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-29 decembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Energia iubirii se revarsă în jos pe planeta voastră în timp ce oamenii sărbătoresc împreună cu familiile lor și cei dragi . Acesta este momentul magic din an când toată lumea crede în toate posibilitățile și de aceea bunăvoința care se manifesta, va așeza cum trebuie toate lucrurile din lume . Iubirea abundă adânc în fiecare suflet și fiecare dorește cu sinceritate și așteaptă cu nerăbdare un nou început simbolic în Anul Nou ce vine . Multe s-au schimbat în ultimul an, în timp ce oamenii privesc în urmă vor fi uimiti de tot ceea ce a avut loc . Dacă oamenii ar urmări toate evoluțiile în toate sectoarele vieții umane de pe Pământ , ar vedea că , într-adevăr , lumea lor se schimbă dramatic .

Terenuri noi se vor ivi din ocean și mai multe vor continua să se ivească în diferite locații . Planeta voastră trece printr-o metamorfoză , la care este incredibil de privit și voi sunteți cei care ați făcut posibil acest lucru prin faptul că ați păstrat cu curaj lumina pe planetă chiar și atunci când nu ați fost înțeleși de către oamenii din jurul vostru . Acest lucru se schimbă rapid pe măsură ce ,cei din jurul vostru înteleg că probabil, ați știut ceva de care ei nu au fost conștienți înainte , și încep serios să se informeze cu privire la cunoștințele de care au nevoie pentru a înțelege schimbările care au loc cu ei înșiși și cu lumea în care își trăiesc viața . Va fi un mare aflux de căutătorii care vor căuta pe internet pentru răspunsurile nou formate la întrebările lor.

Acestea sunt întrebări pe care multi dintre voi le-ați pus cu multe decenii în urmă și, atunci când ați aflat răspunsurile voi ați început să construiți puterea interioară necesară pentru a menține convingerile voastre . Făcând acest lucru în mod constant de-a lungul vietii voastre , ați făcut să fie mult mai ușor pentru noi căutători să găsească ceea ce caută și mari incursiuni se vor face pe măsură ce înțelegerea ajunge la un număr mai mare al populației . Generațiile mai tinere au venit pe planeta cu codurile deja stabilite ,gata pentru aceste vremuri pe care le trăim acum iar acestea devin activate în cadrul ADN-ului lor așa cum este în mod divin decretat la momentul potrivit . Amintirea vine tot mai ușor și mai grațios pe măsură ce vălurile uitării sunt treptat ridicate.

Pe măsură ce marea schimbare în constiinta omenirii se desfășoară , se extinde într-o revoluție exponențială dar liniștită . Este o revoluție a conștiinței sau mai corect ,o evoluție a conștiinței . Pe măsură ce tot mai multi oameni aprind luminile lor, reteaua cristalină îi asistă în a le aduce mai mult din ceea ce caută . Începuturile comunicării telepatice între indivizi vor lua treptat formă iar acest lucru va duce la evoluții interesante în toate domeniile de comunicare și tehnologie . Multe dispozitive noi vor fi create și distribuite în întreaga lume . Acestea îi vor ajuta mai mult pe cei de pe Pământ pentru a comunica, mai repede decât înainte și, nu doar cu locuitorii de pe planetă , ci , de asemenea, si cu națiunile stelare recunoscute ca familie .

O eră a interacțiunii galactice cu alte forme de viată va deveni un concept acceptabil , care se va vedea în extinderea înțelegerii în toate domeniile de schimb . Informația va continua să se reverse în atmosfera Pământului , cu intenția de a ajuta omenirea să continue asimilarea unei cunoașteri și lumini mai mari și modul în care poate aceasta ajuta în facilitarea acestui proces . O mai mare cooperare între oameni va ajuta omenirea și Pământului să avanseze în spirale tot mai înalte de cunoaștere la toate nivelele vieții de pe planetă. Tot mai mulți oameni vor înțelege conceptul că iubirea este răspunsul care vine în prim-plan în fiecare situație. Aplicând această forță a iubirii într-un mod constructiv veți vedea multe îmbunătățiri în toate domeniile vieții de pe Pământ . Este un moment grandios de a fi pe Pământ !

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

16 decembrie 2013

Hilarion- Mesajul saptamânii : 15-22 decembrie 2013

Preaiubitilor ,

Cu cât se apropie solstițiul și va intra în vigoare , umanitatea este înălțată tot mai sus și mai sus în câmpurile ei energetice și fiecare ființă este înzestrată cu prezența tărâmurilor angelice într-un mod mai cuprinzător decât înainte . Acest lucru permite fiecărui individ să primească grația tărâmurilor angelice care ajută la deschiderea inimilor și sufletelor lor la frecvențe mai înalte de lumină și iubire . Pe măsură ce fiecare primește un aflux mai mare de descărcări de energie cristică în inima lor , are loc o schimbare profundă și subtilă în viața lor de zi cu zi . Acest lucru va începe să se arate în expresiile dintre fiecare membru al umanității , în timp ce acestia interacționează și se conectează unii cu alții . Atributele și calitățile de pace , bunătate iubitoare și bunăvoință vor deveni , mai adesea ,exprimate , unul cu celălalt , pe măsură ce omenirea începe să înțeleagă scopul mai mare al multor lucruri care nu au fost disponibile pentru discernământul ei înainte .

Peste tot pe planetă , va răsări o mișcare de conștiință a iubirii și omenirea va fi ridicată într-o percepție mai înaltă a scopului ei adevărat de a fi aici, în istoria acestei planete în acest moment . Multe descoperiri vor începe să aibă loc în conștiința fiecărui individ și vor fi reflectate de oglinzile iubirii și de constiinta unitatii în cele mai mari expresii ale vieții pe pământ. Oamenilor nu le va mai fi frică sau să se simtă constrânși să-și exprime pe deplin iubirea ce o simt la un moment dat în inimile lor . Toată frumusețea calitătilor superioare din fiecare suflet se va ridica la suprafata în bucurie și fericire în expresia exterioară . Fiecare individ va face efortul de a redirectiona gândirea în procesele care binecuvântează pe alții și pe ei înșiși prin acțiunile, gândurile și faptele lor . Plata acesteia înainte va deveni , expresia regulată în fiecare individ , așa cum acestia înțeleg că prin dăruire altora ei la rândul lor ,își dau lor înșiși.

Se va vedea ca legile universului vor îndeplini intențiile cele mai mari ale omenirii , cu o frecvență mai mare și oamenii vor realiza mult mai ușor împlinirea visurilor lor cele mai profunde și dragi decât înainte . Fiecare suflet va înțelege faptul că este răspunzător pentru binele care se manifestă în viața lui, pentru că este ceea ce el a oferit pentru a deveni o realitate . Această lege a fost mereu în vigoare , dar densitatea planetei a fost una care a fost mult mai lentă pentru a se realiza . Totul se schimbă acum rapid și minunile lumii în care umanitatea trăiește si respiră vor fi văzute , recunoscute și apreciate . Într-adevăr , aceasta este cea mai frumoasă și mai minunată planetă din univers ! Omenirea are un mare potential în interiorul celulelor si în sistemul ADN și acesta va începe să se manifeste în mod natural și cu bucurie.

Peste tot pe planetă , se va vorbi în pace și armonie , decretând o mai bună experiență de viață pentru toate sufletele care aleg să se încarneze într-un corp fizic , astfel încât acestea să poată aduce finalizarea planului și scopului vieții lor . Energia iubirii se va manifesta cu o mai mare frecvență și intensitate decât înainte si din aceasta cauza , va fi o transformare în interiorul fiecărei persoane , care nu a mai fost niciodată înainte imaginată . Fiecare persoană va fi smerită , pe măsură ce aceasta realizează ce mare oportunitate le-a fost oferită în întruparea lor pe această planetă în timpul acestor vremuri iar acest lucru se va atribui renașterii calităților superioare de exprimare din cadrul fiecărui individ și din cadrul sistemelor care au funcționat pe această planetă .

Omenirea se va ridica la unison cu Pământul , pe măsură ce aceasta este înălțată în energiile care pătrund toată viața pe Pământ și va fi nevoie de un efort foarte mare pentru a rectifica orice rău făcut Pământului și tuturor regatelor în căutarea bogătilor mai presus de toate . Vor fi modalități mai bune de căutat pentru a asigura elementele esențiale pentru toată omenirea care vor fi în armonie cu toată viața pe Pământ . Acest lucru va facilita punerea în aplicare a unei noi tehnologii , care a fost suprimată în trecut și va face viata pe planeta mai simplă și mai ușoară decât a fost experimentată înainte. Toți cei care primesc aceste cunostinte noi sunt cei care au fost de acord să le împărtășească în mod liber , în scopul de a aduce transformarea în dimensiunile mai înalte ale conștiinței în aplicare mai repede . Acesta este cel mai incitant progres în procesul de ascensiune pe planeta voastră .

Pâna saptamâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastratorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

traducere Eliza Fati


9 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 8-15 decembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Schimbare continuă să aibă loc în fiecare colț al lumii voastre . Ceea ce a fost ascuns continuă să fie expus la lumina conștientizării și discernământului omenirii . Tot ceea ce a fost odată ținut ascuns de mase nu mai poate fi controlat și diseminarea informațiilor ce iluminează călătoresc prin intermediul undelor de pe planetă în doar câteva secunde . Tot felul de activități secrete ajung să fie privite cu constientizare si recunoastere si acest lucru va continua să fie așa până când totul este transparent în toate interacțiunile între oamenii din lume . Acest lucră permite fiecărei persoane să devină mai bine informată cu privire la numeroasele activități care au loc , astfel încât acestea să poată contribui la alegerea lor cu privire la modul în care doresc ca lumea lor și lucrările din lume să fie efectuate .

Nu va mai fi tolerată înșelăciunea și acest lucru va deveni , din ce în ce mai clar pentru toți cei care speră să continue în vechea paradigmă de a ține masele ignorante cu privire la activitățile din spatele scenei care au avut loc pe planetă , pentru că de îndată ce sunt făcute acordurile secrete, ele vor fi descoperite și expuse . Vremurile în care trăiți fac apel la adevăr , corectitudine , dreptate și onoare în toate activitățile . Mințile și inimile tuturor oamenilor planetei sunt obosite de afaceri , ca de obicei și devin din ce in ce mai nerăbdători cu cei care ar trebui să servească binele propriilor cetățeni . Apelurile de trezire au fost făcute în multe țări diferite și au demonstrat clar acest lucru tuturor celor care au înșelat oamenii pe care ar trebui să servească , trebuie doar sa citiți sau să ascultați buletinele de știri de zi cu zi pentru a vedea că ele sunt pline de astfel de povești și informații .

Sunteți încă în trecere și mergeți între două lumi , sistemele vechi și aproape prabusite , și noua realitate a Pământului în constiința dimensiunilor mai înalte . Este dificil pentru multi dintre voi pentru a realiza binele care are loc peste tot în jurul vostru deoarece accentul este aproape întotdeauna pus pe întâmplările vechilor moduri de a face afaceri pe planeta voastră . Acestea sunt iluzii care dispar rapid din conștiința umană . În locul lor vine o dorință sinceră de a face ceea ce trebuie în toate activitățile între oameni , națiuni și în lume . Există un sentiment de urgență și de anticipare , care se face simțit în mod tangibil în mai multe persoane din întreaga lungime și lățime a planetei. Este de datoria fiecărui individ de a se menține la cele mai înalte standarde de conduită în toate interacțiunile deoarece acest lucru va facilita un efect exponențial în toate comunicările care au loc .

Creșterea coeficientului de energie și lumină continuă necontenit pentru a efectua modificări și transformări în toate aspectele existenței umane . Exista o mare nevoie de vindecare a rănilor vechi în multe persoane care încearcă să găsească o metodă de a realiza acest lucru . Mulți dintre cei care tocmai s-au trezit vor căuta răspunsuri la multe întrebări pentru a-și atenua temerile, îndoielile și confuziile lor . Voi, cei care sunteți maeștrii vieții în curs de dezvoltare pe o planetă fizică sunteți acum plasati într-o poziție de frate mai mare sau sora , nu atât de mult ca ani ci ca înțelepciune. Lumina pe care o aveți devine cu ușurință vizibilă în cei ce caută și o vor căuta .

Pe măsură ce ați întâlnit mari provocări și responsabilități în ordinea mai mare a lucrurilor , v-ați calificat pentru rolul de ghid și profesor la alții din sfera voastră de influență și veți intra în curând în noile roluri cu mare plăcere și încredere , știind că aveți înțelepciunea în voi pentru a oferi asistență atunci când și după cum este necesar . A avut loc multă formare în timpul când corpul vostru fizic dormea și aceasta se va activa în sincronizare divină . Amintirea misiunii voastre va deveni din ce în ce mai disponibilă în zilele următoare .
Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

2 decembrie 2013

Hilarion Mesajul Săptămanii Decembrie 1-7, 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,
Există semne puternice în cer pe care omenirea nu le mai poate ignora sau refuza . Ceva măreț are loc , care implică nu numai planeta Pământ ,ci întregul cosmos . Voi sunteți canalele care își asumă acum un rol și mai mare de a menține Pământul în echilibru . Aceasta este o funcție mai importantă a prezenței voastre aici, pe Pământ . Împământați-vă zi de zi rădăcinile în miezul de diamant cristalin al Mamei Pământ și în timp ce simțiți energiile Pământului ridicându-se în sus , prin coloana voastră de lumină , conectați-vă la marele diamant din marele soare central. Această intenție va aduce energiile din dimensiunile înalte în miezul Pământului răspândindu-le în cercuri concentrice în întreaga planetă , prin fiecare dintre voi . Nu există nici un loc pe și în interiorul Pământului , care să nu fie atins de aceste energii .

Transformarea în toate sistemele este acum o apariție din clipă în clipă  . Nimeni nu știe ce se va întâmpla în continuare , pentru că planeta voastră traversează necunoscutul și nu este nimic de făcut , înafară de a o urma . Este atât de interesant și entuziasmant dar și destul de înfricoșător în același timp . Priviți cu atenție semnele din ceruri și cele de pe Pământ , continuați să avansați mai departe în credința și încrederea că totul este bine și în conformitate cu Planul Divin pentru toată viața din cosmos .Au loc modificări ale Pământului, care sunt destul de surprinzătoare în apariția lor bruscă și multe care au loc sub oceanele lumii voastre de care nu sunteți conștienți. Ultimele vestigii ale programelor vechi și sistemelor de credință insistă să le acordați atenție și se cuvine ca fiecare dintre voi să fiți fermi în hotărârea voastră de a rămâne în lumina și adevărul vostru până reușiți.

Multe evenimente uimitoare sunt pe cale să se desfășoare și este necesar să rămâneți conectați la spațiul inimii voastre divine cât mai mult posibil . Fiți flexibili în așteptările voastre de la începutul fiecărei zile și întâmpinați ceea ce vine cu calm . Tărâmurile nevăzute își fac apariția lor cu o frecvență mai mare și se aliniază în imediata vecinătate cu marginile de la sfârșitul unei dimensiuni și începutul alteia . Voi sunteți maeștrii alchimiei și puteți crea acum lumea dorințelor inimii voastre cele mai profunde . Vor fi multe oportunități de a vă alătura împreună în unitate pentru a vă focusa pe ceea ce este necesar în anumite momente specifice de timp pe suprafața planetei . Să știți că pe măsură ce vă conectați cu portalul de lumină curcubeu (NT-referire la siteul www.therainbowscribe.com) în timp ce accesați acest site , voi sunteți activați la niveluri mai înalte de conștiință . Aceasta este o lucrare continuă în curs de desfășurare pentru fiecare și pentu toți .

Ridicarea nivelului vostru de frecventă este absolut esențială în fiecare zi , dacă doriți să faceți față la tot ceea ce se manifestă pe suprafața planetei voastre și în viețile voastre de zi cu zi . Lucrați împreună și ajutați-vă reciproc, pe măsură ce deveniți conștienți de necesitatea de a face acest lucru . Iubirea vine chemând multele ei fațete și minuni. Oamenii cu care aveți menirea să vă întâlniți apar ca prin magie , proiecte care au fost puse în așteptare se termină brusc în grație completă și ușurință uluitoare ! Viața își asumă calitatea magică a sincronicității și veți descoperii că vă umpleți cu entuziasm pentru a crea noi proiecte și sarcini . Vi se va ridica stacheta cu privire la standardele necesare pentru a merge pe acest Pământ ca o ființă divină , exprimând pe deplin rudenia cu creatorul a toate .

Voi puteți accesa mai multe informații și cunoștințe din grila cristalină decât a fost vreodată posibil înainte . Acordarea la marile cristale care se află în și pe planeta vă va ajuta să vă aliniați la comorile care au fost ascunse în interiorul vostru . Îmbrățișați aceste daruri cu încântare atunci când vin în constiința voastră , pentru că nu numai ceea ce nu este iubire în voi are nevoie de contemplare , eliberare și reflecție , ci și celebrarea a ceea ce vine pentru a vă reaminti de măreția voastră . Voi începeți acum să experimentați propria maretie în timp ce blocajele la aceste cunoștințe sunt ridicate în frecvențele înălțate.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati