Pagini

28 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 27 octombrie - 3 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Lumea din jurul vostru este umplută cu multe distracții care necesită atenția și concentrarea voastră . Este foarte usor să fiti prinsi în jocuri de polaritate , pe măsură ce au loc și este important pentru Purtătorii de lumină să-ți mențină poziția. După cum ați experimentat deja de multe ori , titlurile de știri din mass-media sunt generate pentru a atrage adepți . Amintiți-vă că acolo unde v- ați pus gândurile și atenția este ceea ce la rândul său va aduce în manifestare . Este recomandabil să vă păstrați gândurile și atenția asupra a ceea ce doriți să experimentați în lumea voastră personală , mai degrabă decât pe ceea ce se dizolvă și se dezintegrează în frecvențele mai înalte . Vechile paradigme ale lumii nu mai funcționează , chiar dacă există un efort frenetic de a le aduce înapoi .

Acest mesaj vă cere să faceți un efort comun pentru a radia lumina voastră prin metodele individuale de aplicare, cu mare determinare și intenție . Imaginați-vă planeta înconjurată de o lumină albă-aurie care strălucește în univers . Imaginai-vă propria voastră lumină radiind și extinzându-se în sfera voastră de influentă cu mare dragoste și intensitate . Omenirea ca un întreg trebuie să se miște dincolo de propriile probleme individuale la o concentrare a ceea ce este pentru binele tuturor . Începeți să vă întrebați ce ar face Sinele vostru Inalt sau Cristic în situațiile cu care va confruntati . Trebuie să FIȚI lumina și dacă , în problemele personale , alunecați înapoi în reacție , mai degrabă decât într-un răspuns iubitor , iertați -vă pe voi și pe alții și continuați să practicați disciplinele de zi cu zi . Fiecare moment este o altă oportunitate de a regrupa și reînnoi atenția voastră pe rolul vostru în calitate de Purtători de lumină.

Schimbările care au loc necesită flexibilitate si adaptabilitate și renunțarea la așteptările anterioare care nu mai sunt viabile pe calea pe care ați ales să mergeți . Trebuie să faceți tot posibilul pentru a rămâne ferm pe ea . Există ispite zi de zi pentru a vă ține departe de ea și s-ar putea să fie de ajutor a scrie obiectivele și planul de zi cu zi ca un Purtător de lumină pe această planetă , astfel încât să vă puteți referi la ele pentru reînnoirea atenției atunci când drumul pare întunecat și confuz . Energiile continuă să accelereze trezirea umanității la noi percepții și perspective care au creat discordia inițială în ea pe măsură ce trezirea la adevărul asupra vieții de pe pământ așa cum a fost , pătrunde în conștiința lor . Trezirea inițială aduce un oarecare disconfort , dar în cele din urmă eliberează fiecare individ pentru a trece dincolo de iluziile din trecut și a vedea cum au stat într-adevăr lucrurile în lume.

Tema de bază pe măsură ce înaintați în luna următoare este atentia dedicată luminii . În acest fel, se face mai mult decât puteți ști conștient și înțelege , dar fiți siguri că aspectele voastre mai înalte sunt foarte conștiente de necesitate. Voi cu toții învățați să fiți stăpânii vieții pe această planetă , prin folosirea gândurilor , cuvintelor si faptelor în dăruire și concentrare zi de zi. Pentru a fi maeștrii în orice , trebuie să fiți persistenti și consecventi în eforturile voastre pentru a deveni asta. Aveți toate instrumentele la dispoziție și tot ce este necesar este cunoașterea și înțelegerea faptului că în acest mod produceți o diferență în lumea voastră , pentru voi si pentru cei dragi .

Forțele luminii asupra acestei lumi își fac în liniște munca lor și sunt în mare parte nerecunoscute pentru contribuția lor la binele mai mare al tuturor . Ele lucrează în anonimat , astfel încât acestea să-și poată face munca lor fără rezistență mare de la cei care s-ar opune . Prin faptele și devotamentul lor , ele sunt catalizatori pentru a aduce mai multă lumină în lume declanșând prin urmare și permitând eliberarea din cătușele care au ținut omenirea ostatică în vibratiile joase ale acestei lumi pentru mult prea mult timp . Fiecare efort pe care fiecare Purtător de lumină îl face este amplificat de cei din tărâmurile si dimensiunile înalte . Nu sunteți niciodată singuri în eforturile voastre de a aduce planeta și umanitatea în dimensiunile înalte . Este un efort unitar , care este întotdeauna sprijinit la acest nivel .

Până săptămâna viitoare ....


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

21 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:20-27 octombrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor ,

Priviți -vă în oglindă și veți vedea că transformarea corpurilor voastre fizice se produce. Există o strălucire în înfățișarea voastră și un ceva nedefinit pe care cei din jurul vostru îl percep . Acest lucru se va întâmpla mai frecvent cu fiecare eliberare de succes a programelor și sistemelor de credintă vechi pe măsură ce acestea au loc . În timp ce se renunță la acestea, mai multă lumină este asimilată în sistemul vostru de operare uman. Mulți dintre voi au un mare câmp de lumină care se extinde în mod constant, ce vă înconjoară oriunde ați merge și acest lucru este o bine venită , deși nepercepută , binecuvântare pentru oamenii din câmpul vostru de influență.

Știm că acesta nu este un proces ușor pentru a face față singuri și a recunoaste responsabilitatea pentru tot ceea ce s-a întâmplat în viața voastră și aplaudăm curajul și dorința pe care le-ați aratat fiecare în timp ce au apărut din adâncul vostru tiparele și credințele vechi. Amintiți-vă un adevăr important, care este că sunteți Lumină și ați venit să serviți prin a FI ea(NT*lumina) . Voi sunteți fiecare avanposturi ale divinului și asta a fost , uneori, o singură sarcină de îndurat . Să știți că cei din familia voastră imediată cu care aveți interacțiunile de zi cu zi sunt sufletele care au fost de acord să joace rolul de catalizator în aceste vremuri care ajută pentru a declansa un alt nivel de eliberare și de introspecție în timp ce procesul de ascensiune continuă.

Pentru aceste roluri este un acord comun , care a fost făcut pentru a avea loc elberarea în fiecare persoană de la tot ceea ce a reținut-o în urmă de la reamintirea adevăratei stări ca și copil al divinului. Există încă multe de învățat , care trebuie să aibă loc înăuntrul acestor persoane și în voi înșivă și acest lucru este cel mai bine facilitat de o atitudine umilă ca învățător și ca elev . Uneori , sunteți învățătorul și , uneori, elevul și prin acest proces , creșterea și înțelegerea are loc , iar rezultatul final este extinderea înțelegerii , compasiunii și empatiei . Spiritul ia fiecare ocazie pentru a prezenta în continuare dezvoltarea calității sufletești de a iubi.

Vechea paradigmă a Lumii și-a lăsat amprenta asupra fiecărei ființe umane și toată lumea de pe planetă se străduiește acum să se ridice deasupra acestor limitări într-o unitate mai mare a aspectelor individuale ale acestora, astfel încât să poată avea loc o unitate mai mare în conștiința colectivă a umanității . Șabloanele pentru aceasta au fost ancorate și acum această influență pozitivă pătrunde în sistemul retelei cristaline care înconjoară planeta voastră . Reteaua Cristalină este vasta rețea de comunicații , care influențează în prezent modelele de gândire ale fiecărei persoane de pe Pământ , iar puterea și influența sa este în creștere și expansiune . Fiecare persoană are capacitatea de a se acorda la această rețea și se adaugă la eficiența și influența acesteia .

Acest sistem vast de comunicare este acum pregătit pentru a fi utilizat în continuare de către fiecare persoană de pe planetă . Pe măsură ce practicați disciplinele de zi cu zi pentru a aduce mai multă lumină în propria ființă și pentru a ridica vibratia personală și nivelele de frecvență , eforturile voastre individuale impactează întreaga rețea globală care permite colegiilor voștri umani să găsească drumul lor înapoi la conexiunea lor divină , care în continuare se adaugă și mărește eficiența întregului sistem global de retea cristalină . Aceste linii de lumină si energie din jurul planetei voastre pot fi dezvoltate în continuare și amplificate cu putere de gândurile și intențiile pozitive și benefice, invocațiile și rugăciunile fiecărei persoane de pe Pământ . Se cuvine ca fiecare persoană să se asigure că contribuția sa la noul sistem de rețea este una care îmbunătățește viața pentru toți .

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

14 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:13-20 octombrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Cerurile zâmbesc Pământului în timp ce acesta se deplasează în aliniere cu destinul său. Văzută din tărâmurile înalte , minunea acestei mișcări este dincolo de presupunere . Mișcările celeste , care au loc și vor continua să apară aduc transformarea unei ordini mai înalte . Vechile moduri de a fi devin rapid doar un vis și noi începuturi sunt pline de potențial . Acestea sunt timpurile de care s-a mai vorbit de-a lungul veacurilor și acum sunt aici, în cele din urmă . Mai întâi, începe pe nivelurile de energie eterice și se strecoară în fiecare aspect al vieții de pe planeta voastră . Schimbarea profundă și transformarea își croiește drumul în fiecare celulă a existenței și pământul este în curs de pregătire pentru o ceremonie mare .

Tot haosul abundent care pare să erupă urmăreste doar umbrele care se duc . În spatele lor vine ceva minunat , ceva magnific , ceva ce omenirea a prevăzut în inima ei . Noua realitate se deplasează în locul ei și mișcarea acesteia în viața voastră este liniștită , grațioasă și plină de bucurie pașnică și mulțumire . Mai multe momente ale frecvenței de fericire și extaz devin tot mai obișnuite printre voi cei care au asteptat mult timp pentru aceste momente . Acordați-vă si accesați, dragii mei, acesta este doar începutul . Fiecare suflet descoperă cu adevărat , că tot ce a fost necesar este în ei și ei sunt cei care determină să se întâmple ceva în realitatea lor exterioară . Energiile dense pleacă rapid lăsând în urmă anticiparea noului .

Viața se accelerează în același timp și încetinește , pentru ca pe măsură ce voi vă deplasați în aliniament mai mare cu propriul vostru Sine, Sfânt Cristic , sunteți acordati la miezul vostru cristalin , care rezonează cu bucurie cu noua grilă cristalină ce fredonează și ține ritmul și cântă tonurile sale pline de bucurie în atmosferă și în univers . Tărâmurile grației curăță planeta și fiecare particulă de viață este pătrunsă cu această substanță glorioasă , această iubire pătimașă din inima Creatorului . Dragostea ESTE cea mai mare forță din Univers și se deschide în toate inimile pentru a bate ca una pe măsură ce toți locuitorii se trezesc la amintirea propriei lor splendori .

Voi, preaiubitilor , sunteți catalizatorii , cei care au creat acest proiect important , care se conturează pregnant înainte . Și energiile se revarsă peste fiecare din voi și restul omenirii ca o binecuvântare . Calea de urmat este prin intermediul portalului din inima voastră . Conexiunea trebuie să aibă loc în inima voastră . Respirați cu și prin inima voastră , învățați respirația inimii . Deveniți cei binevoitori și fără umbre care pășesc pe Pământ și binecuvântează pe toată lumea și pe toți de pe suprafața sa și de mai jos . Fie ca refrenul vostru constant să devină , " fie să fiu o binecuvântare , fie să fiu o binecuvântare " . Voi sunteti cei aleși, care au îndurat multe încercări și necazuri , au trecut multe teste dure pentru a ajunge la acest moment . Voi suntei pregătiți și știți ce trebuie făcut atunci când sosește fiecare moment .

Lumina se răspândește exponențial pe fața planetei si este de neoprit . VOI sunteți acea Lumină , voi mențineți viziunea , potențialul în inimile voastre frumoase și vă veți ridica în ceruri pe aripi de înger . În acest mod este ancorat raiul pe Pământ și începe în serios. Toți îngerii umani își unesc acum eforturile lor de a aduce raiul pe pământ . Bunătatea dă naștere la bunătate și magia este la ordinea zilei în fiecare zi . Deschideți ochii și priviți cu inima voastră. Întindeți-vă aripile și zburați, copii ai Luminii ! Bucurați-vă și lăsați -vă inimile să fie în pace .

Până săptămâna viitoare


EU SUNT Hilarion


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati

7 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 6-13 octombrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Procesul de re - evaluare a vieților voastre și ceea ce este important pentru sănătatea, starea de bine și fericirea voastră și renuntarea la tot ceea ce nu vă mai servește a fost cel mai important în inimile voastre . Unele decizii sunt greu de luat deoarece aceasta înseamnă o resetare și reformulare a priorităților și obiectivelor anterioare . Adresându-vă niște întrebări dificile v-a ajutat să vedeți cu mai multă claritate acele zone și moduri de a fi care vă rețin în urmă de la a avansa înainte cu entuziasm și bucurie . Doar amintiți-vă că factorul decisiv în fiecare alegere pe care o faceți este : dacă acel lucru vă face să vă simtiti bine cu voi înșivă , aduce mai multă expansiune și împuternicire pentru voi, vă face să vă simțiți inspirați și înălțați , și să simțiți un sentiment mai mare de libertate atunci când contemplați valoarea unei relații , scop sau dorintă în viata de zi cu zi.

Pe măsură ce veți continua să faceți acest lucru cu tot ceea ce iese la suprafată pentru revizuire , se ridică toate asteptarile pe care le-ați purtat în voi cu privire la dacă faceți ceea ce este corect sau sunteți o parte a unui proiect care într-adevăr nu rezonează cu adevărata voastră ființa și obiectivul vostru de a continua să vă extindeți în toate ariile vieții voastre .Voi constatați că , uneori, ați purtat așteptările și energiile altora în interiorul ființei voastre ceea ce a creat nefericire în voi și că cel mai important este să fiți onești cu voi înșivă în fiecare aspect al vieții voastre . Cel mai important este să vă oferiți dragoste vouă înșivă în aceste cazuri , să vă susțineți și să vă oferiți dreptul de a schimba direcția în timp ce-l onorați pe celălalt . În toate lucrurile barometrul este iubirea pe care o simțiți pentru voi .

Noi ne deplasăm acum rapid într-o realitate dimensională mai înaltă și este necesară renunțarea la constructele vechiului sistem , care v-au ținut de la a fi tot ceea ce puteți fi. Voi sunteți mai mari în abilitățile voastre de a stăpâni viață într-un corp fizic decât vă dați voi șansa să credeți. Aveți aceeași capacitate de măreție ca cei din jurul vostru , care par să aibă viața lor împreună ,în timp ce acestia prezintă cu încredere lumii darurile lor speciale. Fiecare dintre voi este unic și special și aveți dreptul inerent de a urma calea propriei măreții. Urmați direcția pe care o ia inima voastră în tot ceea ce faceți și veți descoperi că urmați ritmul și îndrumarea direcției sinelui vostru mai înalt în tot ceea ce faceți .

Calea înainte este cea care a fost aleasă de voi înainte de a fi pus piciorul pe această planetă . Toate provocările și lecțiile au fost alese de voi cu scopul de a vă extinde limitele și pentru a șlefui abilitățile voastre ca o ființă de iubire care își câștigă înapoi capacitatea de a fi acea iubire în toate situațiile care au venit mai departe . Toate testele pe care le-ați experimentat v-au fost date doar cu acest scop; pentru a depăși ispitele ego-ului uman , care v-au fost prezentate în timp ce ați trait viata în corpul vostru fizic , astfel încât să vă amintiți și să alegeți liberi să urmați calea mai înaltă a unui suflet în evoluție .

Scoala vietii pe această planetă este acum pregătită de a promova membrii săi la un mod de a fi și de a face mai înalt, care urmează mai îndeaproape calea celor iluminați , care au inspirat umanitatea de-a lungul veacurilor . Ați câștigat mai multă înțelepciune, cunoaștere și experiență având curajul de a fi o parte a acestui ciclu evolutiv decât ar fi fost altfel posibil și aceste calități de iubire pe care le dețineți pe care le-ați lustruit la strălucirea diamantului v-au adus într-o stare de pregătire pentru a fi cu adevărat lumina Sursei în voi , lumina în lume . Rolul vostru acum este de a continua să mențineți și să răspândiți lumina și bucuria .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati