Pagini

2 decembrie 2013

Hilarion Mesajul Săptămanii Decembrie 1-7, 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,
Există semne puternice în cer pe care omenirea nu le mai poate ignora sau refuza . Ceva măreț are loc , care implică nu numai planeta Pământ ,ci întregul cosmos . Voi sunteți canalele care își asumă acum un rol și mai mare de a menține Pământul în echilibru . Aceasta este o funcție mai importantă a prezenței voastre aici, pe Pământ . Împământați-vă zi de zi rădăcinile în miezul de diamant cristalin al Mamei Pământ și în timp ce simțiți energiile Pământului ridicându-se în sus , prin coloana voastră de lumină , conectați-vă la marele diamant din marele soare central. Această intenție va aduce energiile din dimensiunile înalte în miezul Pământului răspândindu-le în cercuri concentrice în întreaga planetă , prin fiecare dintre voi . Nu există nici un loc pe și în interiorul Pământului , care să nu fie atins de aceste energii .

Transformarea în toate sistemele este acum o apariție din clipă în clipă  . Nimeni nu știe ce se va întâmpla în continuare , pentru că planeta voastră traversează necunoscutul și nu este nimic de făcut , înafară de a o urma . Este atât de interesant și entuziasmant dar și destul de înfricoșător în același timp . Priviți cu atenție semnele din ceruri și cele de pe Pământ , continuați să avansați mai departe în credința și încrederea că totul este bine și în conformitate cu Planul Divin pentru toată viața din cosmos .Au loc modificări ale Pământului, care sunt destul de surprinzătoare în apariția lor bruscă și multe care au loc sub oceanele lumii voastre de care nu sunteți conștienți. Ultimele vestigii ale programelor vechi și sistemelor de credință insistă să le acordați atenție și se cuvine ca fiecare dintre voi să fiți fermi în hotărârea voastră de a rămâne în lumina și adevărul vostru până reușiți.

Multe evenimente uimitoare sunt pe cale să se desfășoare și este necesar să rămâneți conectați la spațiul inimii voastre divine cât mai mult posibil . Fiți flexibili în așteptările voastre de la începutul fiecărei zile și întâmpinați ceea ce vine cu calm . Tărâmurile nevăzute își fac apariția lor cu o frecvență mai mare și se aliniază în imediata vecinătate cu marginile de la sfârșitul unei dimensiuni și începutul alteia . Voi sunteți maeștrii alchimiei și puteți crea acum lumea dorințelor inimii voastre cele mai profunde . Vor fi multe oportunități de a vă alătura împreună în unitate pentru a vă focusa pe ceea ce este necesar în anumite momente specifice de timp pe suprafața planetei . Să știți că pe măsură ce vă conectați cu portalul de lumină curcubeu (NT-referire la siteul www.therainbowscribe.com) în timp ce accesați acest site , voi sunteți activați la niveluri mai înalte de conștiință . Aceasta este o lucrare continuă în curs de desfășurare pentru fiecare și pentu toți .

Ridicarea nivelului vostru de frecventă este absolut esențială în fiecare zi , dacă doriți să faceți față la tot ceea ce se manifestă pe suprafața planetei voastre și în viețile voastre de zi cu zi . Lucrați împreună și ajutați-vă reciproc, pe măsură ce deveniți conștienți de necesitatea de a face acest lucru . Iubirea vine chemând multele ei fațete și minuni. Oamenii cu care aveți menirea să vă întâlniți apar ca prin magie , proiecte care au fost puse în așteptare se termină brusc în grație completă și ușurință uluitoare ! Viața își asumă calitatea magică a sincronicității și veți descoperii că vă umpleți cu entuziasm pentru a crea noi proiecte și sarcini . Vi se va ridica stacheta cu privire la standardele necesare pentru a merge pe acest Pământ ca o ființă divină , exprimând pe deplin rudenia cu creatorul a toate .

Voi puteți accesa mai multe informații și cunoștințe din grila cristalină decât a fost vreodată posibil înainte . Acordarea la marile cristale care se află în și pe planeta vă va ajuta să vă aliniați la comorile care au fost ascunse în interiorul vostru . Îmbrățișați aceste daruri cu încântare atunci când vin în constiința voastră , pentru că nu numai ceea ce nu este iubire în voi are nevoie de contemplare , eliberare și reflecție , ci și celebrarea a ceea ce vine pentru a vă reaminti de măreția voastră . Voi începeți acum să experimentați propria maretie în timp ce blocajele la aceste cunoștințe sunt ridicate în frecvențele înălțate.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati