Pagini

30 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 decembrie 2013 – 4 ianuarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Există mulți oameni pe planetă în acest moment , care au privit adânc în ei înșiși și vor continua să o facă, astfel încât acestia să se poată confrunta cu fiecare aspect ascuns al ființelor lor , în mod cinstit și sincer , fără negare , acceptând și iubind toate aspectele legate de ei înșiși . Este dorința lor de a se confrunta cu ceea ce a rămas înăuntrul lor , cu scopul de a se echilibra , armoniza și de a ajunge la o rezoluție care ajută acum fiecare persoană să devină întregită iar acest lucru va facilita un sentiment profund de pace și mulțumire în tot ceea ce realizează și va aduce bucurie și fericire în viața lor exterioară . Zicala "precum este sus , așa este și jos ", va începe să fie înțeleasă în inimile lor , deoarece lumea exterioară reflectă întotdeauna ceea ce se trăiește în interior.

Multe suflete au trecut prin încercări riguroase pentru a echilibra aspectele mentale și emoționale ale sinelor lor , știind că nu există deplinătatea intrării într-o dimensiune mai înaltă până când acestea nu sunt eliberate și curățate de modele de gândire și credințele dimensiuniilor joase. Acest lucru a fost o provocare , cel puțin , pentru multi dintre voi . Aduc o veste bună pentru cei dintre voi care se confruntă cu această dilemă . Pe măsură ce planeta se purifică și se curăță de erele densităților vechi , pământul și clima se schimbă, va deveni mult mai ușor de menținut echilibrul și astfel energiile vă ajută acum pe fiecare dintre voi să eliberați și să renunțați la modelele încăpățânate de gândire vechi și modelele emoționale vechi , care v-au ținut ostatici pentru o durată lungă de timp . Fiecare persoană va primi această asistență și va descoperi ca este mult mai ușor să rămână echilibrată în interior și în afară .

Este important să continuați să practicați împământarea rădăcinilor voastre energetice în miezul de diamant cristalin al Pământului în fiecare zi , pentru că acest lucru este necesar , astfel încât să puteți fi pe deplin întrupati aici, pe Pământ , cu toate aspectele înalte ale Ființei voastre multidimensionale. Stabiliți intenția de a vă alinia cu Sinele vostru Înalt si Monada divină în fiecare dimineață și practicați iubirea fată de sine pentru câteva momente cu afirmații precum " EU SUNT acum fuzionat în cea mai mare octavă a Sinelui meu , care este posibilă în acest moment " și " EU SUNT un vas pur al Spiritului Divin " . Amintiți -vă des că sunteți o ființă de Lumină și Iubire care a ales să vină pe această planetă în aceste timpuri pentru a ajuta la ancorarea Luminii cosmice în miezul cristalin al Pămăntului . Acest lucru este extrem de important pentru Mama Pămănt deoarece o ajuta la echilibrarea energiilor ei și ajută să se extindă Lumină în interiorul ei .

Făcând acest lucru în fiecare zi , voi ajutați Pământul la nașterea într-o Stea stralucitoare , care este destinul său, asistând întreaga omenire să fie ridicată la o frecvență mai înaltă . Asta nu înseamnă că haosul și dezordinea va înceta imediat să mai existe , dar făcând acest lucru și menținând viziunea voastră mai înaltă pentru Pământ și toți locuitorii săi , voi deveniți calmul în furtună în timp ce ea se dezlănțuie în lumea din jurul vostru . Pacea voastră va avea efect în lumea care vă înconjoară . În acești ani precedenți cu toții ați lucrat la voi înșivă și acum începeți să realizați că făcând acest lucru , v-ați situat în poziții de conducere ca un adept care poate mânui energia în moduri puternice și mărețe .

Aceasta, desigur , aduce cu sine , responsabilitate mare și suntem încrezători și ar trebui să fiți si voi de asemenea , că ați trecut prin această inițiere cu brio . Dacă citiți acest mesaj , sunteți unul dintre cei care s-a dovedit vrednic și capabil de a lua o mai mare responsabilitate . Acum devine mai ușor să rămâneți în claritatea scopului mai înalt pentru prezența voastră aici, pe Pământ . Noi , fratii , surorile si colegii voștri , mergem alături de voi, pe măsură ce preluați frâiele noi voastre identități . Bravo, preaiubitilor . Să fiți în pace.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati