Pagini

23 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-29 decembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Energia iubirii se revarsă în jos pe planeta voastră în timp ce oamenii sărbătoresc împreună cu familiile lor și cei dragi . Acesta este momentul magic din an când toată lumea crede în toate posibilitățile și de aceea bunăvoința care se manifesta, va așeza cum trebuie toate lucrurile din lume . Iubirea abundă adânc în fiecare suflet și fiecare dorește cu sinceritate și așteaptă cu nerăbdare un nou început simbolic în Anul Nou ce vine . Multe s-au schimbat în ultimul an, în timp ce oamenii privesc în urmă vor fi uimiti de tot ceea ce a avut loc . Dacă oamenii ar urmări toate evoluțiile în toate sectoarele vieții umane de pe Pământ , ar vedea că , într-adevăr , lumea lor se schimbă dramatic .

Terenuri noi se vor ivi din ocean și mai multe vor continua să se ivească în diferite locații . Planeta voastră trece printr-o metamorfoză , la care este incredibil de privit și voi sunteți cei care ați făcut posibil acest lucru prin faptul că ați păstrat cu curaj lumina pe planetă chiar și atunci când nu ați fost înțeleși de către oamenii din jurul vostru . Acest lucru se schimbă rapid pe măsură ce ,cei din jurul vostru înteleg că probabil, ați știut ceva de care ei nu au fost conștienți înainte , și încep serios să se informeze cu privire la cunoștințele de care au nevoie pentru a înțelege schimbările care au loc cu ei înșiși și cu lumea în care își trăiesc viața . Va fi un mare aflux de căutătorii care vor căuta pe internet pentru răspunsurile nou formate la întrebările lor.

Acestea sunt întrebări pe care multi dintre voi le-ați pus cu multe decenii în urmă și, atunci când ați aflat răspunsurile voi ați început să construiți puterea interioară necesară pentru a menține convingerile voastre . Făcând acest lucru în mod constant de-a lungul vietii voastre , ați făcut să fie mult mai ușor pentru noi căutători să găsească ceea ce caută și mari incursiuni se vor face pe măsură ce înțelegerea ajunge la un număr mai mare al populației . Generațiile mai tinere au venit pe planeta cu codurile deja stabilite ,gata pentru aceste vremuri pe care le trăim acum iar acestea devin activate în cadrul ADN-ului lor așa cum este în mod divin decretat la momentul potrivit . Amintirea vine tot mai ușor și mai grațios pe măsură ce vălurile uitării sunt treptat ridicate.

Pe măsură ce marea schimbare în constiinta omenirii se desfășoară , se extinde într-o revoluție exponențială dar liniștită . Este o revoluție a conștiinței sau mai corect ,o evoluție a conștiinței . Pe măsură ce tot mai multi oameni aprind luminile lor, reteaua cristalină îi asistă în a le aduce mai mult din ceea ce caută . Începuturile comunicării telepatice între indivizi vor lua treptat formă iar acest lucru va duce la evoluții interesante în toate domeniile de comunicare și tehnologie . Multe dispozitive noi vor fi create și distribuite în întreaga lume . Acestea îi vor ajuta mai mult pe cei de pe Pământ pentru a comunica, mai repede decât înainte și, nu doar cu locuitorii de pe planetă , ci , de asemenea, si cu națiunile stelare recunoscute ca familie .

O eră a interacțiunii galactice cu alte forme de viată va deveni un concept acceptabil , care se va vedea în extinderea înțelegerii în toate domeniile de schimb . Informația va continua să se reverse în atmosfera Pământului , cu intenția de a ajuta omenirea să continue asimilarea unei cunoașteri și lumini mai mari și modul în care poate aceasta ajuta în facilitarea acestui proces . O mai mare cooperare între oameni va ajuta omenirea și Pământului să avanseze în spirale tot mai înalte de cunoaștere la toate nivelele vieții de pe planetă. Tot mai mulți oameni vor înțelege conceptul că iubirea este răspunsul care vine în prim-plan în fiecare situație. Aplicând această forță a iubirii într-un mod constructiv veți vedea multe îmbunătățiri în toate domeniile vieții de pe Pământ . Este un moment grandios de a fi pe Pământ !

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

© 2013-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati