Pagini

4 noiembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 3- 10 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Lumea este plină de noutate în mijlocul cenușei de destrămare a vechiului . Fiecare ființă vie și conștiință este binecuvântată cu vindecare și energii de reînnoire care vin din cosmos . De-a lungul căii fiecărui suflet , minunile abundă ! Peste tot o arată există dovezi din tărâmurile mai înalte ce sunt resimțite și în multe cazuri , văzute . Cele mai mari minuni au loc în fiecare suflet deoarece sufletul este umplut cu spiritul iubirii din dimensiunile mai înalte . Fiecare suflet începe să-și exprime versiunea sa mai înaltă despre el însuși și acest lucru are un efect minunat asupra întregii planete . Omenirea ca un întreg realizează puterea pentru schimbarea pozitivă pe care o efectuează și utilizează și se mobilizează în lucrări pozitive care avantajează binele cel mai înalt al tuturor.

Multe suflete curajoase se confruntă pentru a susține adevărul lor și cer ceea ce li se cuvine . În întreaga lume , cei care au fost oprimați se ridică și susțin adevărul lor . Ei cer schimbarea , care include întoarcerea suveranității lor asupra terenurilor lor și în viața lor de zi cu zi . Ei sunt pașnici și prin sistemele juridice actuale își revendică dreptul lor de a trăi în pace , fără amenințarea cu violență , abuz sau exploatare . Acesta este un moment de schimbare în fiecare aspect al vieții umane și în cele din urmă , este pentru binele tuturor . Cerem lucrătorilor în lumină ai lumii să trimită energiile lor de protecție și sprijin ori de câte ori acestea sunt considerate necesare în sprijinul acelor persoane care își riscă viața și membrele în timp ce aceștia iau poziție pentru o viață mai bună și o cale mai bună .

Lumea abundă cu posibilități și potențiale nenumărate . În viața fiecărui individ , un nou mod de a fi indică o multitudine de oportunități care necesită o analiză atentă . Oamenii explorează opțiuni alternative la care nu s-ar fi uitat înainte . Peste tot , oamenii fac alegerea pentru o viață care permite mai multă libertate și mai multă conexiune cu ceilalți într-un cadru comunitar . Ei doresc să trăiască împreună cu familiile lor și cu vecinii acestora în pace și armonie . Ei doresc expresiile de ură , răutate , suspiciune , neîncredere , gelozie și lăcomie să fie înlocuite cu dragoste , bunătate , încredere , sprijin reciproc , înțelegere și generozitate . Acestea sunt dorintele interioare ale omenilor pe măsură ce caută să creeze o schimbare pentru ei înșiși și pentru cei dragi .

Noi rugăm oamenii din lume să se roage în fiecare zi pentru lumea în care doresc cu adevărat să trăiască. Deoarece aceste rugăciuni ies în atmosferă se amestecă împreună cu alte rugăciuni pentru a crea o forță puternică pentru a aduce în lume lucrurile dorite prin rugăciune , deoarece fiecare rugăciune pentru ca binele să se întâmple conține multă putere și energie . Cei care se roagă împreună în grupuri adăugă chiar și mai multă putere și energie în câmpul de posibilitate și în acest mod are loc miracolul . Oamenii din lume care se roagă împreună , sunt cei care mânuesc și țes destinul planetei lor .

Ridicați-vă , dragi inimi , și realizați intențiile voastre puternice pentru o lume mai bună cunoscută în cosmos . Lăsați lumină voastră să strălucească mai departe în univers ca un far pentru locuitorii săi deoarece Pământul este gata pentru a deveni un membru în bună rânduială cu Federația Planetelor care au așteptat pentru eoni interminabili pentru ca aceasta să aibă loc. Pe măsură ce oamenii se unesc în scop acestora li se alătură alte civilizații planetare diferite care sunt gata să-și ajute frații și surorile lor, cu bogăția lor de cunoștințe , tehnologie și înțelepciune . Sub steagul de Creator al tuturor, toti sunt unul.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati