Pagini

18 noiembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 17- 24 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Pe măsură ce săptămânile înaintează în solstițiul de iarnă în emisfera nordică și solstițiul de vară în emisfera sudică , va fi multă activitate în inimile omenilor , deoarece acestia absorb razele puternice de lumină din cosmos și multe inimi vor fi transformate de vibrațiile și emanațiile iubirii din această lumină albă multi- fațetată și alte lumini colorate. Prin săptămânile ce conduc la solstitiu , este important să mențineți constant lumina în voi și să mențineți echilibrul și concentrarea . Puteți face acest lucru în mod automat deoarece aspectele voastre multi- dimensionale vă conduc mai departe în călătoria voastră spirituală în ascensiune și eforturile voastre individuale vă ajută să creați această oportunitate pentru întreaga umanitate .

In timp ce mergeți pe calea voastră de zi cu zi ,fiți conștienți de gândurile și sentimentele ce izvorăsc în constiinta voastră deoarece unele dintre acestea s-ar putea să nu fie din cronologia vietii voastre, ci mai degrabă din cei din jurul vostru . Este important să începeți fiecare zi prin curățarea propriul vostru câmp energetic , astfel că atunci când vă aventurați în activitățile vieții din lumea voastră veți ști când gândurile și sentimentele ciudate intră în câmpul vostru și puteți discerne care vin de la altii . În acele momente , vizualizați flacăra violet cum arde și purifică acele gânduri și sentimente și trimiteți-le în Marele Soare Central pentru transmutare și reciclare înapoi în lumină . Multi dintre voi sunteți mult prea sensibili la energiile altora și , de asemenea, la energiile Pământului și este nevoie să practicați protecția de sine și curățarea la un nivel consecvent și persistent .

Energiile înalte vă pretind multora dintre voi lungi perioade de odihnă și somn și dorim să realizați că au loc mai multe lucruri la alte nivele ale ființei voastre și că nu este nimic în neregulă cu voi . Doar permiteți -vă aceste perioade de repaus atunci când acestea apar . Aceia dintre voi care accesează în mod regulat acest site sunt acei purtători de lumină care sunt foarte activi în procesul de ascensiune pe această planetă și sunt implicați în multe activități care necesită participarea la alte nivele ale ființei lor iar sârguința lor iubitoare pentru aceste activități este foarte mult apreciată și de cea mai mare nevoie în aceste vremuri . Voi sunteti aceia care doresc să fie de serviciu adevărat pe această planetă pentru toate formele de viață de pe aceasta cât și dinăuntrul ei .Voi participați la initierile voastre galactice în timp ce serviți în acest fel .

Luați-vă timp pentru a vă exprima recunoștința față de frații si surorile voastre galactice pentru sprijinul lor , pentru inspirare și bunăvoința pe care le oferă altruist și cu bucurie . Încercați să vă conectați la energiile lor și veți simți bucuria și zâmbetele , care sunt în emanațiile lor energetice atunci când acestia sunt aproape de voi . În această stare de a fi vă deplasați pe măsură ce traversați coridoarele de conștiință într-un mod mai mareți de a fi și de a vă exprima. Simțiți greutatea de milenii de experiență a ridicării polarității de pe umerii voștri demni și predați-vă vibratiei iubirii care vine de la Mama Divină în fluxuri din ce în ce mai puternice , până când numai lumina rămâne în voi .

Voi toți v-ați înscris pentru acest lucru înainte ca vreodata să fi pus piciorul pe această planetă și toate experiențele voastre în fiecare polaritate v-au adus în acest punct pivotal de transformare și de călătorie înapoi la Sursa de unde ați venit mulți eoni în urmă . Este într- adevăr , un moment de bucurie și o venire a unei noi Ere pentru Pământ si umanitate . Tot ce este necesar acum este să continuați să vă mențineți constant în intenția voastră de a vedea această misiune la finalizare . Ați croit calea pentru ca alții să o poată călători în mai mare ușurință și siguranță , în număr mai mare decât v-ați imaginat vreodată .

Până săptămâna viitoare ....


EU SUNT Hilarion


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati