Pagini

11 noiembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 10- 17 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Voi intrați într-un moment de schimbare mult mai accelerată , care va ține lumea într-o stare alternantă și , uneori de confuzie a realități . Pentru aceste vremuri v -am pregătit pe fiecare dintre voi pentru a rămâne mereu calmi și într-o stare de echilibru fizic , mental și emoțional , în a avansa în stăpânirea propriilor mecanisme de coping(adaptare) și abilităților și competențelor care au fost perfectionate de-a lungul căii voastre spirituale pentru a deveni un locuitor în dimensiunile mai înalte . Aceasta o faceți înr-un mod magnific și victorios , iar rezultatele încep acum să fie simțite , experimentate și manifestate în viețile voastre individuale. Importanța unei minti disciplinate nu poate fi subestimată pe măsură ce acceptați și vă adaptați la multele evenimente neașteptate , care vor menține umanitatea și planeta călătorind peste valuri de transformare .

Voi vă mutați rapid în rolurile pe care ați fost fiecare destinati să le jucați pe măsură ce planeta se aliniază cu centrul universului și se mută în noua sa poziție . Intenția voastră de a experimenta lumea în care pășiți drept pașnică , iubitoare și armonioasă va aduce aceste calități în câmpul vostru de posibilități . Zilele în care v-ați zbătut în energiile vidului , necunoscutului , se apropie acum de sfârșit si pe măsură ce exploziile solare și vânturile erup cu codurile și geometria lor sacră ,procesul de aducere aminte nu va mai putea fi negat . Voi vă recâștigați propria putere , puterea iubirii temperată cu calitățile empatiei și compasiunii . Aveți tot ce este nevoie pentru a fixa noile șabloane .

Pe măsură ce omenirea se grăbește în noi câmpuri de potențial , lumea conduce sarcina de a se contopi cu propriul său destin magnific într-o mișcare sincronistică și miraculoasă . Ceea ce a fost odată ascuns este acum descoperit și un mare număr de piese puzzle cad în locul lor . Nu va mai fi timp de odihnă pe lauri , cu toate acestea , atunci când va fi cazul activarea abilitatilor unice și disciplina mai mare de sine va fi necesară pentru a merge prin acest pasaj în lumină . Portalurile de trezire sunt aprinse din interiorul vostru și veți ajunge la înțelegerea capacității minunate de vindecare și regenerare pe care o are propriul corp fizic. Prin intenția de cel mai înalt ordin , metamorfoza accelerată începe în serios .

Rămâneți echilibrați în toate circumstanțele și respirați adânc de multe ori în fiecare zi, prin a umple plămânii la capacitatea maximă și trimițând adânc în chakra voastră rădăcină , rețineți respirația și apoi expirați tot ce reprezintă energie stagnantă , pentru a energiza corpul vostru de lumină care luminează și întrepătrunde structura voastră osoasă . Trimiteți iubire la toate celulele si atomii din corpul vostru fizic , templul vostru cel mai de preț. Armonizați-vă , armonizați-vă , armonizați-vă ! Amintiți-vă că oriunde pășiți , voi binecuvântați , binecuvântați, binecuvântați , fie că constiinta de veghe este conștientă de acest lucru sau nu .

Există un element de emoție și anticipare în aerul din jurul vostru și activarea cunoștințelor de mult ascunse din ADN-ul vostru luminează acum coloana vertebrală . Intrerupătoarele sunt pornite și puteți vizualiza de fapt aceste întrerupătoare interne de-a lungul coloanei vertebrale și chakrelor , văzând cum propria mâna aprinde întrerupătorul de lumini tot drumul până la (chakra)coroană . Găsiți mantre potrivite pentru a repeta de multe ori pentru a ajuta să rămâneți concentrati în intenția voastră de a vă ridica vibrația gândurilor , cuvintelor , faptelor voastre și, în final , corpului vostru . Fie ca bucuria fiecărui moment să vă binecuvânteze în mod constant pe măsură ce abordați ziua .

Până săptămâna viitoare ....


EU SUNT Hilarion


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati