Pagini

7 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 6-13 octombrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Procesul de re - evaluare a vieților voastre și ceea ce este important pentru sănătatea, starea de bine și fericirea voastră și renuntarea la tot ceea ce nu vă mai servește a fost cel mai important în inimile voastre . Unele decizii sunt greu de luat deoarece aceasta înseamnă o resetare și reformulare a priorităților și obiectivelor anterioare . Adresându-vă niște întrebări dificile v-a ajutat să vedeți cu mai multă claritate acele zone și moduri de a fi care vă rețin în urmă de la a avansa înainte cu entuziasm și bucurie . Doar amintiți-vă că factorul decisiv în fiecare alegere pe care o faceți este : dacă acel lucru vă face să vă simtiti bine cu voi înșivă , aduce mai multă expansiune și împuternicire pentru voi, vă face să vă simțiți inspirați și înălțați , și să simțiți un sentiment mai mare de libertate atunci când contemplați valoarea unei relații , scop sau dorintă în viata de zi cu zi.

Pe măsură ce veți continua să faceți acest lucru cu tot ceea ce iese la suprafată pentru revizuire , se ridică toate asteptarile pe care le-ați purtat în voi cu privire la dacă faceți ceea ce este corect sau sunteți o parte a unui proiect care într-adevăr nu rezonează cu adevărata voastră ființa și obiectivul vostru de a continua să vă extindeți în toate ariile vieții voastre .Voi constatați că , uneori, ați purtat așteptările și energiile altora în interiorul ființei voastre ceea ce a creat nefericire în voi și că cel mai important este să fiți onești cu voi înșivă în fiecare aspect al vieții voastre . Cel mai important este să vă oferiți dragoste vouă înșivă în aceste cazuri , să vă susțineți și să vă oferiți dreptul de a schimba direcția în timp ce-l onorați pe celălalt . În toate lucrurile barometrul este iubirea pe care o simțiți pentru voi .

Noi ne deplasăm acum rapid într-o realitate dimensională mai înaltă și este necesară renunțarea la constructele vechiului sistem , care v-au ținut de la a fi tot ceea ce puteți fi. Voi sunteți mai mari în abilitățile voastre de a stăpâni viață într-un corp fizic decât vă dați voi șansa să credeți. Aveți aceeași capacitate de măreție ca cei din jurul vostru , care par să aibă viața lor împreună ,în timp ce acestia prezintă cu încredere lumii darurile lor speciale. Fiecare dintre voi este unic și special și aveți dreptul inerent de a urma calea propriei măreții. Urmați direcția pe care o ia inima voastră în tot ceea ce faceți și veți descoperi că urmați ritmul și îndrumarea direcției sinelui vostru mai înalt în tot ceea ce faceți .

Calea înainte este cea care a fost aleasă de voi înainte de a fi pus piciorul pe această planetă . Toate provocările și lecțiile au fost alese de voi cu scopul de a vă extinde limitele și pentru a șlefui abilitățile voastre ca o ființă de iubire care își câștigă înapoi capacitatea de a fi acea iubire în toate situațiile care au venit mai departe . Toate testele pe care le-ați experimentat v-au fost date doar cu acest scop; pentru a depăși ispitele ego-ului uman , care v-au fost prezentate în timp ce ați trait viata în corpul vostru fizic , astfel încât să vă amintiți și să alegeți liberi să urmați calea mai înaltă a unui suflet în evoluție .

Scoala vietii pe această planetă este acum pregătită de a promova membrii săi la un mod de a fi și de a face mai înalt, care urmează mai îndeaproape calea celor iluminați , care au inspirat umanitatea de-a lungul veacurilor . Ați câștigat mai multă înțelepciune, cunoaștere și experiență având curajul de a fi o parte a acestui ciclu evolutiv decât ar fi fost altfel posibil și aceste calități de iubire pe care le dețineți pe care le-ați lustruit la strălucirea diamantului v-au adus într-o stare de pregătire pentru a fi cu adevărat lumina Sursei în voi , lumina în lume . Rolul vostru acum este de a continua să mențineți și să răspândiți lumina și bucuria .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati