Pagini

23 septembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:22- 28 septembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

În atmosfera din jurul vostru , există un sentiment de speranță , de anticipare a ceva mai important în fața ochilor voștri , care să valideze schimbările care au avut loc în voi. Dragilor , noi spunem să priviți în voi înșivă - pentru că cele mai mari schimbări care au avut loc și vor avea loc , au loc în conștiința oamenilor . Au fost multe momente de revelație și de validare pentru fiecare dintre voi . Se cuvine ca voi toți să deveniți mai atenti la schimbările din procesele de gândire proprii pentru a înțelege enormitatea a ceea ce se întâmplă acum în inimile omenilor . La baza tuturor întâmplărilor exterioare de pe planeta voastră este o nouă energie și noua energie este mișcarea spre unitate în toate lucrurile și în toate modurile . Oamenii din lume au început să descopere că este într-adevăr , o lume mică .

A început să fie înțeles în conștiința oamenilor că este foarte important ca fiecare persoană să facă alegerea ei și să ia poziție pentru tot ceea ce este drept și bun . Acest lucru este ceva ce fiecare suflet știe în mod inerent în inima și sufletul său . Tot ce trebuie să fie făcut este de a afirma o modalitate mai înaltă de a fi și calea înaintea fiecarei persoane va fi liberă, fiecare loc strâmb se va îndrepta , fiecare provocare va fi întâlnită ca prin magie . Este imperios necesar ca fiecare persoană să înceapă ziua prin aliniere la Lumină și prin a petrece câteva clipe de mai multe ori pe parcursul zilei reafirmând această intenție . Acest lucru întărește motivația de a continua să mergeți în lumină . Rostiți aceste afirmații cu voce tare , dacă este posibil , cu mare autoritate , pentru că acest lucru în continuare cimentează lumina pentru voi . Vedeți mereu o mare coloană de lumină în jurul vostru și să știți că mergeți în pace și siguranță .

Mențineți Lumina , dragilor, ori de câte ori auziți la mass-media de gânduri negre prin undele radio . Reamintiți -vă că aceasta este doar o iluzie și că nu veți da energia creatoare acestor idei și gânduri . Concentrai-vă întotdeauna pe Lumina care sunteti si pe care o dețineți . Aceasta Lumină a crescut în intensitate și strălucire dincolo de imaginația voastră și acest lucru se manifestă acum în lumea din jurul vostru . Nu trebuie să dovediți nimic nimănui pentru că știți cine sunteți și asta este suficient . Straduiti-vă să aduceți mai mult din esenta voastră Divină în câmpul vostru auric și în inima voastră . Inima umană are capacitatea de a se extinde la nivele mari și aceasta este sarcina voastră în câteva luni . Credeți în capacitatea voastră de a crea modificările pe care le doriti în lumea voastră prin A FI pur și simplul Lumina care sunteți.

Fiți neabătuti în intențiile voastre pașnice și tratați-i pe ceilalți cu cea mai mare bunătate și respect . Amintiți-vă cum a fost pentru voi în timpul trezirii voastre și cât de puternice sunt energiile care trebuie asimilate și integrate . Aceasta este ceea ce experientează frații și surorile voastre și toți cei dragi vouă acum și au nevoie de răbdarea , sprijinul și încurajarea voastră . Ei au nevoie de calmul vostru păsnic și încrederea că totul este bine . Ei au nevoie să știe că procesul prin care acestia trec este unul prin care trebuie să treacă toată lumea de pe Pământ și că ei vor reuși.

Pentru asta v-ați antrenat în timp ce v-ați luptat din răsputeri pentru a depăși ispitele de dualitate ale acestui plan de existență . Ați trecut clasa , ați absolvit , iar acum este momentul pentru a folosi întelepciunea si experienta pentru a face o diferență în viața și provocările oamenilor din jurul vostru . Fiți Lumina care sunteți , ei vă vor afla și căuta. Fiți pregătiți pentru a servi Divinul în orice mod sunteți chemați în aceste vremuri . Luați-vă timp pentru a fi în liniste și a merge în interior ,ascultați vocea Sinelui vostru mai înalt , pe măsură ce acesta se mută în poziția de la cârmă și urmați îndemnurile sale . Aveți încredere că în voi se află cea mai mare cunoaștere și înțelepciune , că aceasta a zăcut întotdeauna ascunsă în adâncul ființei voastre pentru aceste vremuri și permiteți luminii voastre geniale să strălucească !

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati