Pagini

30 septembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 septembrie - 5 octombrie, 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Multi dintre voi au început să vadă și să simtă lumina de la capătul tunelului acum . Tot ceea ce ați experimentat în faza de curățare din ultimii câțiva ani se apropie de finalizare . Ceea ce este important acum este să vă mențineți vibrațiile mai înalte la ordinea zilei , deoarece acest lucru face calea de urmat mai ușoară și mai plină de grație și confort . Ați realizat încet că extazul este noua voastră frecvență și momentele de experimentare a stării de bucurie sunt din ce în ce mai frecvente . Această stare de a fi este starea voastră naturală , deci întâmpinați-o în viețile voastre .

Voi începeți , de asemenea, să vedeți că ceea ce intenționați se manifestă în viețile voastre . Este un moment magic când tot ce ați visat vine în realitatea voastră în moduri care sunt minunate și uimitoare. Fiți deschisi să primiți binele care v-a asteptat întotdeauna. Pe măsură ce avansați , căutați și recunoașteți tot binele care se revarsă în vietile voastre zi de zi deoarece această acțiune va continua să aducă mai mult din acest lucru în manifestare . Realizați că sunteți demni de tot binele care vine acum în timp ce blocajele care l-au tinut în loc se disipă rapid .

Continuați să vă mențineți centrați în interior și totul va fi bine. Este posibil să aveți senzatii fizice ciudate în corpul vostru, care continuă schimbările și transformarile corpului vostru fizic în sablonul corpului vostru dimensional mai înalt. Când se întâmplă acest lucru ,doar respirați și relaxați-vă și va trece curând . Este important a vă proteja , de asemenea, propriul vostru câmp energetic de energiile din ce în ce mai fluctuante care vă înconjoară . Repetarea decretului Tubul de Lumină de cateva ori pe zi va ajuta la înconjurarea câmpului vostru de energie , cu lumina esentei voastre mai înalte . Fiecare dintre voi sunteți foarte conștienți de această activitate , dar , uneori, uitați această disciplină importantă , în timp ce sunteți prinsi în activitățile de zi cu zi.

Energiile sunt intensificate în frecvență din nou , deci este important să rămâneți în echilibru cât mai mult posibil . Din nou , va sfătuim să petreceți mai mult timp în aer liber înconjurați de natură , deoarece acest lucru este foarte liniștitor , aducând vindecare și împământare pentru fiinta voastră fizică , mentală si emotională . Rămânând conectat cu Pământul ajută în procesul prin care toți treceți . Exista multe schimbări la orizont ce ajută să fiți pregătiți să curgeți cu ele, fără rezistență pentru că rezistența este cea care vă face viața mai dificilă . Să știți că nu sunteți niciodată singuri și sunteți mereu înconjurati de ghizii , îngerii și profesorii vostri . Suntem la un gând distantă și gata pentru a fi de serviciu .

Se cuvine ca voi toți să priviți și să observați semnele schimbării în jurul vostru . În acest fel voi sunteți întotdeauna pregătiti și nu veți cădea în nici un fel de traumă . Credeți în puterea dragostei dinăuntrul vostru și urmăriți-o crescând și extinzându-se . Toată viața se schimbă și trece printr-o metamorfoză , iar rezultatul final este vestit cu anticipare mare . Acest proces durează în mod natural pentru a deveni manifestat în existența de zi cu zi . Răbdarea este cea mai utilă calitate în aceste timpuri.

http://www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati