Pagini

16 septembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 septembrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Descoperim pe măsură ce luna progresează că multi dintre voi se confruntă cu eliberarea multor modele de gândire care v-au retinut de la a avansa spre noi perspective și noi începuturi . Apelați la noi pentru a vă ajuta în eliberarea acestora din constiinta voastră si din celulele corpului vostru . Faceți din această cerere un obicei zilnic, până când obiectivul vostru de eliberare de acestea se realizează și cunoașteți că noi suntem mereu de partea voastră ajutându-vă pentru a aduce echilibru și armonie și încetarea acestor energii discordante , pentru că defapt, acestea sunt pur și simplu energii vechi care au nevoie de a fi dizolvate. Noi dorim să ne cereți să vă ajutăm cu aceste provocări ,deoarece cu cât sunteți eliberați mai devreme de acestea cu atât mai repede puteți accepta și integra pe deplin energiile mai înalte si lumina voastră mai mare.

Prin aceste acțiuni , mai multă discordie este eliberată și transformată din câmpul colectiv care apoi permite ca mai mult din umanitate să se trezească și să se elibereze de iluziile și percepțiile vechi care nu servesc sufletul în evoluție . Pe măsură ce mai multă lumină devine ancorată aici, pe Pământ se creează o forță mai mare de Lumină , care poate fi apoi folosită pentru a crea noi solutii si noi începuturi . Procesul de ascensiune într-o conștiința mai înaltă pe măsură ce trecem prin dimensiunea a patra, se deplasează în etapa finală și în timp ce face acest lucru , crește de asemenea intensitatea modelelor de gândire și emoțiilor care izvorăsc în interiorul persoanelor fizice și este vital pentru toți lucrătorii în lumină să înțeleagă importanța de a menține constant lumina în timpul acestor fluxuri de energie haotice . Rămâneți centrati în centrul inimii cât mai mult posibil.

Deveniți conștienți și recunoasteți fazele lunii și mișcările celeste în ceruri . Există multe lucruri care pot fi învățate aici, pe măsură ce folosiți aceste forțe pentru a vă ajuta să avansați în momentele potrivite . Această practică va deveni mai importantă pe măsură ce experiența timpului liniar trece prin schimbări radicale . Este prin observarea acestor cicluri prin care anticii au reușit să rămână în armonie cu forțele Universului pentru a ajunge dincolo de lumea pe care au locuit . Este extrem de important a dezvolta această practică drept o modalitate de măsurare a ciclurilor de energie care apar , cu scopul de a vă alinia în armonie cu ele . Acesta este un alt motiv pentru care a petrece mai mult timp în aer liber în natură este de mare beneficiu . Aliniază ciclurile interioare ale fiecărei persoane, cu aceste cicluri mai mari .

Pe măsură ce învățați să navigați în noua realitate , veți realiza mai multă pace în propria esență de bază și veți ști în mod inerent pasul potrivit de urmat pentru voi pe măsură ce este necesar . Aceasta va debloca , de asemenea, abilitățile și darurile spirituale în fiecare persoană , pentru că acestea au zacut latente pentru mai multe cicluri și pe măsură ce zgura din vechile paradigme este transmutată , aceste comori în interior așteaptă să fie descoperite . Este însă nevoie de motivație , intenție și persistența pentru a deveni aliniati cu aceste calități mai înalte ale sufletului care vin înapoi pentru a fi recunoscute și utilizate în moduri care să împuternicească fiecare individ și cea mai mare parte colectivă a umanității . Atunci când aceste daruri și abilități sunt folosite constructiv pentru îmbunătățirea experienței de frumusețe a vieții în toate sufletele , pasi mari se vor face în evoluția individuală și colectivă.

Este de datoria fiecărui individ de a se cunoaște cu adevărat și de a fi sinceri cu ei înșiși , deoarece ceea ce poate fi bun și potrivit pentru o persoană nu poate fi bun pentru o alta. Fiecare suflet este în propria călătorie individuală și pe măsură ce se aliniază cu Suprasufletul și grupul de suflet , multe minuni ale creației se vor manifesta în lumea voastră . Fiecare suflet are cadouri unice și frumoase pentru a adăuga la experiența colectivă , deci este important să realizați că prezenta voastră iubitoare aici în timpul acestor vremuri este foarte necesară pentru a spori experiența pozitivă pentru toți.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati