Pagini

26 august 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 24- 31 august, 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Viata pe planeta voastră se schimbă rapid deoarece se miscă într-o dimensiune și octavă mai înaltă. Ceea ce a fost cunoscut nu mai funcționează ca înainte și multe lucruri care nu au functionat înainte se manifestă acum. Cei care au păstrat viziunea de pace și bunăvoință în inimile lor văd aceste calități reflectându-se înapoi la ei în viața lor de zi cu zi în multe moduri. Cei care fac o practică de binecuvântare în tăcere a altora ca o modalitate de a fi, încep acum să fie binecuvântați la rândul lor. Bunătatea și blândețea, care sunt inerente în inimile omenilor găseste acum reciprocitate în interacțiunea lor cu alții. Pe măsură ce inimile oamenilor sunt deschise mai pe deplin și modurile lor vechi de comportament pe care le-au adoptat pentru a-si proteja inimile lor de a fi rănite sunt date la o parte, adevărata frumusețe din fiecare suflet strălucește mai luminos. Fiecare suflet dezvăluie calitățile superioare ale esenței lor divine.

Pe măsură ce au loc aceste schimbări în cadrul umanității, noi modalități de interacțiune și comunicare intră în expresie. Oamenii din lume sunt obositi de scuturile care au trebuit să fie ridicate, cu scopul de a se proteja. Oamenii din lume doresc pur și simplu să trăiască unul cu celălalt în pace, armonie și transparență. Există o dorință în fiecare suflet de a fi conectat într-un mod care dă naștere numai la cel mai mare și cel mai mare înalt bine pentru toate părțile. Fiecare individ începe să dorească să trăiască într-un mod care onorează aspectele divine în ei înșiși și în cei din jurul lor, astfel încât fiecare persoană să poate începe să-și exprime darurile și potențialul ei într-o atmosferă de acceptare și încurajare. Pe măsură ce instinctele primare ale influenței vechii dimensiuni din cadrul fiecărei persoane se diminuează, ia naștere un mod mai iubitor de conduită care va avea un impact de anvergură asupra generațiilor succesive.

Aceasta este lucrarea pe care ați făcut-o și care trebuie să continuați să o faceți pe măsură ce mențineți viziunea asupra lumii care ați știut întotdeauna că a existat și a fost tot ce a fost necesar pentru a păstra credința vie. Statornicia voastră în această concentrare este foarte necesară și foarte mult apreciată. În aceste vremuri de schimbare, o persoana echilibrată, care este împământată în miezul cristalin al Pământului și conectată la cosmos prin soare servește ca un canal, o punte pentru a aduce raiul pe pământ. Prin gândurile, cuvintele si faptele voastre serviți ca un model pentru cei din jurul vostru. Mențineți calmul și o acceptare iubitoare, indiferent de ce drame au loc în jurul vostru, deoarece acest lucru servește pentru a stabili un exemplu de urmat pentru alții. Oferiți ajutor după cum se cere și este necesar și împuterniciți pe ceilalții prin cuvinte inspirate de iubire, sprijin și încurajare. Uneori, o îmbrățișare fără cuvinte, este tot ceea ce este necesar pentru a ușura sarcina cuiva.

Accentul din fiecare inimă este trecerea de la interesul constant al propriului sine la cel de serviciu adevărat si sincer pentru binele celor mulți, pentru că numai atunci când nevoile de bază ale fiecărei persoane de pe planetă sunt îndeplinite cu dragoste energia fricii va dispărea. Apoi, oamenii pot trece dincolo de simpla supraviețuire la mai multe eforturi altruiste. Dacă toată lumea are tot ce are nevoie, accentul lor se transformă pentru a face mediul lor mai liniștit și mai plin de frumusețe. În acest fel, mai multe sentimente de bucurie și fericire aduc armonie și pace în toate interacțiunile cu ceilalți și înțelegerea faptului că în inimile lor toți sunt conectati în unitate unul cu celălalt, iar aducerea bucuriei și fericirii pentru semenii lor aduce bucurie și fericire pentru ei înșiși. Practicarea de acte aleatorii de bunătate va deveni un lucru obișnuit prin toată omenirea pe măsură ce conceptul de unitate este îmbrățișat.

Aceste potențiale se vor ivi acum în zorii unor noi începuturi pentru toți. Pe măsură ce omenirea continuă să renunțe la tot ceea ce nu o mai servește și a creat o mare nefericire și neliniște, și începe să aibă încredere în propria ei înțelepciune și inteligență înnăscută cât și în cea a colegilor ei umani, vor prevala mai multe momente de liniște în fiecare inimă. Va fi un efort comun pentru a eradica intruziunile de zgomot fără sens din mediu, astfel încât toată lumea să aibă o existentă de zi cu zi mai liniștită și mai pașnică. Acest lucru în sine va crea efecte mai sanatoase si mai putin stresante în ansamblu. Acest lucru va oferi tuturor o oportunitate de a se reconecta la pământ și la regnurile elementale naturale. Fiecare persoană va depune eforturi pentru a crea și menține un mediu armonios pentru ea însăsi și pentru toți din propriile comunități. Ciclurile naturale ale mișcării planetelor și anotimpurile vor deveni centrul atenției și multi vor imbratisa și vor lua parte la observarea ceremoniilor și ritualurilor. Conexiunea umanității cu Sursa va avea loc în mod natural în cadrul acestor noi structuri iar atunci când va fi experimentată încă o dată în fiecare Suflet va fi un impuls tot mai mare pentru evoluție pe planeta voastră.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

VIDEO -  http://www.youtube.com/watch?v=sHmvaQLGLFs&feature=youtu.be


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati