Pagini

19 august 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 18-25 august 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce energiile crescute se revarsă în jos pe Pământ, oamenii din toată lumea se trezesc și încep să realizeze potențialul lor pentru crearea binelui pe planeta lor. Mulți participă în puncte de concentrare globale pentru vindecarea și responsabilizarea locuitorilor pământului. Aceste puncte de concentrare au mai multă putere pentru bine decât este în prezent realizat de către cei care iau parte și este alimentat cumulativ de tărâmurile înalte. Într-adevăr vă spunem, că acolo unde doi sau mai multi sunt adunați, suntem și noi, de asemenea, acordând asistență și mărind eforturile voastre. Intențiile voastre iubitoare ca forțe pentru bine pe lumea asta nu esuează. Tot ceea ce fiecare dintre voi face se observă și este susținut de sus și pune Îngerii șomeri care vă înconjoară să lucreze pentru binele tuturor, și o fac cu cea mai mare bucurie.

Este important să rețineți că inspirațiile pe care le primiți și asupa cărora acționați sunt mesaje directe de sus și acestea vin prin atmosferă ca "semințe de gândire", care apoi sunt primite în umanitatea receptivă, și după cum știți, semințele trebuie să fie plantate și cultivate, pentru a crește în manifestările frumoase ale Luminii Creatorului. Fiecare "sămânță", care este plantată cu iubire devine o moștenire vie, o forță de energie, care ajunge mai departe de propriile limite planetare și iese înafară la toată creația pentru a vindeca și binecuvânta și a întregi tot ceea ce caută întregire. Forța iubirii este cea mai puternică forță din întreaga creație și una care nu este niciodată inoportună la a-i răspunde cu bunătate. Iubirea dă naștere la iubire în răspuns și stabilește tonul de bucurie, pace și armonie de-a lungul Cosmosului.

Pe măsură ce omenirea continuă să-și exprime și să manifeste iubirea Creatorului în și prin ea, multe minuni au loc. Acestea nu sunt, de obicei, raportate în mass-media de știri, cu toate acestea, ea nu ia minunile în sine iar acestea adaugă la impulsul de schimbare pozitivă de pe planeta voastră. Priviți în jurul vostru și deveniți mai atenti la metamorfoza care are loc în societatea umană. Trebuie însă să explorați posibilitățile și veți găsi multe cazuri de întâmplări care sunt uluitoare în implicațiile și importanța acestora. Cuvântul "minune" înseamnă un efect sau un eveniment extraordinar în lumea fizică care depășește toate puterile umane sau naturale cunoscute și este atribuit unei cauze supranaturale. În timp ce explorați, le veți găsi și ele vă vor inspira pentru a găsi chiar mai multe astfel de evenimente.

Aceste evenimente sunt menite să vă arate că atunci când omenirea este dispusă să treacă dincolo de limitele percepției actuale, o lume cu totul nouă se deschide constiintei lor. Acest lucru devine un catalizator pentru o mai mare schimbare în constiinta colectivă de pe planeta voastră și vă arată că ceea ce afectează o persoană într-adevăr afectează pe toți și acest lucru este ceea ce se înțelege prin constiinta unitătii. Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi nu ați renunțat la eforturile voastre pentru a ridica constiinta umanitatii la un nivel mai înalt, pentru că știați că la un moment dat, lumina se va aprinde în ei. Acest lucru deveni rapid realitate aici, pe Pământ.

În următoarele câteva luni, veți vedea multe minuni ce vor avea loc în cadrul evenimentelor din lumea voastră. Realizati, Dragii mei, că VOI sunteți creatorii și forța motrice care a permis acestor evenimente să se materializeze. Acesta este începutul epocii de minuni, de mirare și magie de care vă apropiați, țineți-vă ferm viziunea pentru o vastă îmbunătățire a lucrărilor interioare si exterioare ale lumii voastre, care aduce noua realitate a Pământului de unitate, egalitate și libertate pentru toți . Fiți în bucurie și recunoștință că totul se desfăsoară și susține această frecvență.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

http://www.youtube.com/watch?v=t6KqH4JWgXA&feature=youtu.be

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati