Pagini

12 august 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 11- 18 august 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce înaintați prin zilele voastre, să știți că serviți un scop mai mare decât este evident pentru voi. Fiecare dintre voi vibrează la un nivel mai înalt decât cea mai mare parte a omenirii în acest moment și acest lucru provoacă uneori confuzie în sinele voastre umane în ceea ce privește menținerea fermă pe calea voastră. Pentru multi dintre voi care priviți la lume prin lentila mass-mediei din vremurile curente, apare că lumea și oamenii din ea au devenit complet nebuni. Aceasta este prăbușirea structurii vechilor paradigme în actiune și focusarea voastră pe menținerea păcii și armoniei în voi și în sfera voastrăde influență energetică ajută la crearea noii realități a Pământului în momentele de acum. Noi ne concentrăm asupra realității care este creată și cei care influențează mass-media de zi cu zi știu acest lucru de asemenea, de asta există o astfel de repetare în raportarea acestor povești. De aceea, sfătuim ca fiecare preaiubit Far de Lumină să nu dea ascultare din nou, după auzirea știrilor pentru prima oară.

Continuați în mod constant a fi voi înșivă, fiți prezenti în fiecare moment și permiteți aspectelor voastre mai înalte să continue să se integreze în șablonul vostru uman. O mare parte se realizează în acest fel și, dacă priviți fiecare la viața voastră de acum sase luni, ați vedea progresul incredibil care a avut loc, în special în propriul vostru potențial și creștere. Aveți acum posibilitatea de a fi observatorul în viața voastră, precum și făptuitorul și aceasta a condus pe fiecare dintre voi la o mai mare înțelegere și revelații în ceea ce privește paternurile obișnuite de comportament care ar putea avea unele îmbunătățiri sau o abordare diferită. După cum ați făcut acest lucru, ați eliberat mai multe programe care nu au servit calea voastră cea mai bună și acest lucru la rândul său, a afectat persoanele pe care le iubiți într-un mod pozitiv, care la rândul său, a creat o schimbare pozitivă în fiecare dintre ei.

Acest lucru a facilitat, de asemenea, nevoia de creștere pentru aceștia, iar unii au rezistat acestui impuls comportându-se în maniere de dezbinare care au creat separare. Rămâneți fermi și permiteți energiilor cosmice să facă munca lor de transformare. Pentru unii dintre cei dragi, o mai mare răbdare și compasiune se cere de la voi. Ne dăm seama că este dificil să nu se reacționeze la cei care rezista căii de iubire și de unitate, dar cunoașteți și credeți că va veni un timp în viitorul nu prea îndepărtat, când acest lucru se va schimba. Frecvențele mai înalte care intră în atmosfera Pământului vor crea transformare în aceste persoane și calea de urmat pentru fiecare dintre voi va deveni mai ușoară și mai luminoasă.

Multi de pe Pământ în acest timp simt efectele energiilor mai înalte și, după cum știți, când este absorbită o mai mare Lumină ceea ce este exprimat de persoană este ceea ce nu rezonează cu frecvența mai înaltă. Este important a permite acestor persoane să-și exprime sentimentele și gândurile care apar din interiorul lor și să nu luați personal ceea ce spun și fac. Aceasta este ceea ce noi numim detașare cu iubire. Oferiți-le dragostea și compasiunea voastră, dar nu permiteți proiecțiilor lor să intre în propriul vostru câmp auric. Puteți fi de mare ajutor în acest fel pe măsură ce deveniti modelele de comportament ale unei umanități care își exprima sinele divin, pe care în cele din urmă toată omenirea de pe planeta voastră le vor urma.

Pe măsură ce continuați cu toții să eliberați și să renunțați la tot ceea ce a împiedicat mișcarea în dimensiunile mai înalte, va veni un timp când polaritățile care au ținut omenirea în conflict timp de multe ere vor începe să dispară treptat. Procesul de creștere necesită timp și răbdare, pentru că lecțiile sufletului fiecărei persoane și perspective sunt adunate și experimentate în realizarea întrupării vieții lor fizice în dimensiunile mai joase și o nouă călătorie de încorporare fizică în dimensiunile mai înalte începe să aibă prioritate. Acesta va fi un moment de bucurie pentru toți atunci când se va produce.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

http://www.youtube.com/watch?v=71FIfncGvag&feature=youtu.be

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati