Pagini

22 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:21-28 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

In timp ce abordati activitățile de zi cu zi și îndepliniți îndatoririle pământești, să știți de asemenea că voi , la un nivel mai înalt , serviți ca agenți ai schimbării divine. Prin intentiile voastre înalte și pozitive pe care le setati în fiecare zi, setați un șablon de urmat pentru lume. Pe măsură ce fiecare citiți si auziți aceste cuvinte, voi absorbiți energiile care sunt încorporate în fiecare cuvânt și le integrați în sistemul vostru de cinci corpuri. Aceste perioade necesită ca persoanele să fie adaptabile și flexibile, pentru a face fată fluxului de evenimente, atât în viața personală cât și în lumea mare din jurul lor și să rămână ferm împământați cu seninătate pașnică și calm.

Mulți sunt cei care sunt acum în căutare de răspunsuri la multe întrebări, unii fac acest lucru în liniște, urmând înțelepciunea lor interioară înnăscută iar alții caută în exterior prin exprimarea punctelor de vedere într-un mod mult mai strident. Toți reflectă trezirea care are loc în interior. Toți trebuie să fie sprijiniti și susținuti în aceste vremuri în schimbare, fiind încurajați să meargă dincolo de fostele lor percepții pentru a ajunge dincolo de limitele anterioare. Ei au nevoie pentru a atinge potențialul lor mai înalt și a ajunge la stele. Pe măsură ce pun sub semnul întrebării și caută răspunsuri la multele lor întrebări, ei găsesc și mai multe întrebări la care să răspundă. Acesta este modul de expansiune și creștere în fiecare persoană.

Ați stabilit un standard pentru excelență prin menținerea unei viziuni mai înalte a lumii din viitorul vostru și se cuvine acum ca voi toți să rămâneți fermi pe cărările voastre. Mențineți atenția voastră pe măsură ce continuați să eliberați resturile rămase din vechea paradigma de gândire și de percepție din celulele voastre și sistemul de cinci corpuri. Setați o imagine puternică a voastră CA ființe divine de LUMINĂ, IUBIRE si PUTERE. Vedeți-vă pe voi înșivă în corpurile voastre de lumină, simțiți-vă corpurile voastre de lumină în fiecare zi, chiar și numai pentru câteva momente. În timp ce faceți acest lucru, veți începe să vă amintiți că sunteți, într-adevăr,LUMINĂ si acest lucru vă va împuternici și încuraja într-o multitudine de moduri care vă binecuvântează pe voi, pe cei dragi, precum și pe lumea din jurul vostru.

Mențineți gândul că trupul vostru este un templu de Lumină Vie care acum revine la puritatea imaculată a originii sale divine. Voi sunteți ambasadorii pe această planetă care arăta calea prin exemplu. Ne dăm seama că acest lucru poate părea a fi o dihotomie pe măsură ce purificarea în voi continuă în timp ce stabiliti intențiile voastre pentru viziunile mai înalte și versiunile voastre, dar vă rugăm să persistați în eforturile voastre. Iertați-vă de toate izbucnirile emoționale care par să vină de nicăieri și par să facă intențiile, convingerile și eforturile voastre, o fantezie prostească. Realizați că este doar lucrarea de trezire, care are loc și că este temporară și de natură ciclică.

Pe măsură ce catenele latente ale ADN/ ARN / LNA-ului vostru continuă să fie activate, veți continua să experimentați efecte secundare temporare în moduri care vă afectează pe fiecare dintre voi diferit. Fiți răbdători și iubitori cu voi înșivă și în relațiile cu ceilalți. Exersați reținerea de sine în timp ce treceți prin schimbări și transformări atunci când este posibil, ne dăm seama pe deplin și înțelegem, că, uneori, aceasta nu este posibilă, deoarece metamorfoza este un proces puternic și trebuie uneori să fie exprimată în exterior. Încercați să reveniți la centrul vostru cât mai curând posibil după un astfel de episod și iertați-vă aparentele decăderi în comportament, creștere și îmbunătățire. Aceasta este doar eliberarea de modele a vechii paradigme a lumii, care este în acțiune. Totul este în cele din urmă binefăcător pentru voi și lumea voastră.


Până săptămâna viitoare


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati