Pagini

15 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:14-21 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce valurile Luminii continuă să curețe planeta, toate colțurile ascunse ale lumii, care au înflorit în secret și negativitate sunt acum expuse la lumina adevărului. Fiecare care este expus ajută pentru a ridica vălul iluziei din constiinta umanitatii. Pământul continuă neobosita curățare și purificare, pregătindu-se pentru ascensiune. Ritmul acestei curățări se va intensifica în intensitate. Cei care rămân adormiti și nu știu că schimbarea are loc peste tot în jurul lor vor fi împinsi mai departe pentru a se trezi din somnul lor. Toate iluziile sunt date la o parte de dezvăluirile care vin mai departe și omenirea se află la un pas de o răscruce de drumuri.

Oamenii în putere sunt foarte mult în evidență în întreaga lume și vor deveni o forță mai mare decât înainte. Fiecare suflet va face alegerea, de a continua pe calea care se dizolvă sub ochii lor sau de a îmbrățișa o altă cale, mai iubitoare. Ei vor sta la unison cu oameni curajoși care ridica glasul și vestesc o cale mai bună. Revoluția tăcută pentru schimbări radicale crește în putere și amploare. Inimile umanității se deschid în continuare într-o tăcută încercare de a se conecta cu esența lor divină. Iubirea va găsi o cale. Comunitățile vor veni împreună în solidaritate și unitate. Familiile se vor aduna pentru a păstra legăturile lor cu altele și pentru a sărbători și onora strămoșii lor.

Valuri de recunoștință din inimile tuturor se vor revărsa în inima Mamei Pământ pe măsură ce toți realizează dragostea ei pentru locuitorii ei. Este tot mai clar că omenirea este într-o relație de simbioză cu ea și că ea încearcă să se reînnoiască și să se schimbe într-un mod care este cel mai puțin dăunător pentru locuitorii ei, dar ca în procesul de nastere, va continua să fie sub presiune în diferite părți ale ființei ei care vor trebui să fie eliberate. Oamenii se uita la semnele schimbări din jurul lor și își dau seama că acesta este modul în care Mama Pământ vorbește inimilor lor, pentru a-i informa că schimbarea este iminentă.

Privim cu mirare tenacitatea uimitoare a sufletului uman, deoarece se luptă pentru a depăși condiționarea de generații de credințe care au fost stocate în celulele lor, care nu mai servesc calea Luminii pe care acestia sunt. Efectele luptei de forțe opuse din fiecare inima vor începe să dispară și va prevala o ușurătate a ființei. Nu ezitați pe calea pe care ați ales--o pentru că este cea potrivită pentru voi si cei pe care îi iubiți. Voi nu sunteți niciodată singuri, deoarece legiuni de îngeri stau de partea voastră în sprijin și camaraderie. Ei încearcă să ușureze sarcina voastră prin folosirea umorului, astfel încât să puteți merge mai departe peste obstacolele aparente de pe calea voastră individuală.

Voi sunteți profund iubiti și recunoscuti pentru spiritul de pionierat și spiritul hotărât. Voi sunteți onorati pentru tenacitatea și curajul vostru. Corurile cerești cântă laude pentru umanitate pentru rolul pe care îl joacă în planul cosmic care este acum în desfăsurare. Fiți liniștiți și deschideți-vă inima la vocile lor, deoarece ele ridică Pământul și pe toată lumea de pe el la o conștiință mai înaltă. Fiți liniștiți dragilor, și cunoașteți că voi sunteți Divinul în manifestare aici pe Pământ. Țineți acest gând. Totul este bine.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati