Pagini

17 iunie 2013

Arhanghelului Uriel - Sfârșitul Karmei și noua Eră a Creatiei


Publicat 16 Iunie 2013

Karma a fost calea pământului și a familiei sale umane de la începutul acestui ciclu de ascensiune. Aceasta este temelia celei de-a treia paradigme dimensionale și conține promisiunea de evoluție de la frică la iubire, de la limitare la expansiune, de la suferință la bucurie și ascensiune în dimensiunile mai înalte de ființare. Pentru a atinge promisiunea de ascensiune umanitatea trebuie să finalizeze calea karmică, prin iertare, care este necesară pentru a încheia karma. Aceste lecții sunt atât binecuvântarea voastră cât și cele mai mari provocari, așa cum le-ați experimentat în multele vieți și străduințe care au definit calea voastră karmică. Ați văzut acest lucru ca o cale de la karmă la mântuire, dar este pur și simplu deplasarea de la Karmă, calea destinului și vindecării, la Creație, calea omului divin, unitate, conexiune și curgere de energie intenționată. Calea karmică a ajuns la sfârșit, dacă alegeți să o permiteți.

Noua eră a creației este acum la un pas mic de voi și iertarea este podul pe care îl treceți pentru a o ajunge. Aceasta nu este o problemă mică, pentru că odată ce treceți podul în era creației, nu mai puteți reveni niciodată la dimensiunile de karmă. Pentru unii dintre voi acest lucru este o alegere dificilă pentru că mergeți pe două căi karmice, una a vieților voastre și una de karmă a omenirii. Ca lucrători în lumină, profesori, și vindecătorii multi-aspectati, ați ținut potențialul de vindecare pentru karma colectivă. O parte a călătoriei voastre karmice este responsabilitatea pe care ați acceptat-o pentru durerea și suferința, creată de altii, care a afectat o mare parte a omenirii. Deși ați fost neputinciosi pentru a o preveni și a fost o parte din calea colectivă karmică, ați ales să rămâneți în ciclurile karmice, până când karma colectivă este vindecată. Prin această responsabilitate ați întârziat închiderea de care aveți nevoie pentru a finaliza ciclul karmic și ați făcut acest lucru de bunăvoie, dar chiar și așa, nu mai este necesar.

Rămânând în acest aspect al ciclului vostru karmic nu completați celălalt potențial de vindecare și acela este de a împuternici paradigmele de creație pentru Noul Pământ, care sunt libere de karmă. Teama voastră că karma nu va fi eliberată, că nu veți avea succes în acest aspect de promisiune a sufletului și de contract al sufletului, că nu veți onora obligațiile față de Sursă, că aceasta va fi o altă încercare eșuată de la trecerea de la Karma la Creație vă ține în ciclurile karmice din care nu faceți parte. Puteți să acceptați darul de vindecare al grației, iertarea pe care Sursa o are pentru voi, care vă eliberează de karma colectivă pentru care țineți energia de vindecare. Aceasta este oportunitatea de a face munca pe care sufletul vostru a dorit-o de la începutul acestui drum foarte lung, și aceasta este de a crea o nouă eră pentru pământ, era Creației și sfârșitul Karmei. Există aspecte ale acestei vindecări pe care nu le puteți finaliza, care trebuie să fie realizate prin intenția colectivă de eliberare a karmei. În timp ce puteți ține energia și intenția pentru acest rezultat, acest lucru nu mai este necesar. Ceea ce este necesar este împlinirea de vindecare a karmei, de noi paradigme pentru pace, bucurie și iubire care exista dincolo de karmă. Aceasta este evoluția voastră și ascensiunea în dimensiunile mai înalte de ființare și acest lucru este darul vostru pentru lume. Fiți desăvârșiți cu vindecarea voastră, acceptați darul grației care este eliberarea voastra de obligațiile individuale și colective karmice și pașiți în bucurie, libertate, pace și iubire necondiționată, care sunt binecuvântările noi Ere a Creației.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza

NT- Dragi cititori mesajul saptamanal al lui Hilarion va fi postat mai tarziu.