Pagini

6 mai 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 5- 12 mai 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

De-a lungul cosmosului, au loc alinierile care au fost anticipate de câteva mii de ani. Acestea deschid accesul mai mare la cunoștințele deținute în fiecare suflet, pentru că fiecare dintre voi deține un magazin mare de cunoștințe de-a lungul multelor ere în care ați venit și plecat. Este un timp pentru a petrece în liniște și într-o stare de ascultare în timp ce lumea voastră este conectată din nou la restul galaxiei - un eveniment care vestește înțelegerea faptului că omenirea nu este singură în marea nesfârșită de alte stele, planete și lumi. Asta înseamnă că Pământul intră într-o nouă poziție în ceruri și că acesta este un nou început pentru toate.

Pământul se extinde și se schimbă pe măsură ce el se adaptează la un nou loc în ceruri și acest lucru poate aduce unele schimbări pentru cei care sunt locuitorii lui. Pe măsură ce inimile oamenilor se deschid mai larg și schimbările au loc atât în interior cât și înafară, sentimentul de unitate și unime va fi resimțit de către toți cei care sunt aici în aceste vremuri, de acum se va vedea că Pământul si umanitatea sunt o parte unică și vitală a unei comunități mult mai mari de viață decât a fost imaginat înainte. Va fi o emoție în creștere care va avea loc pe măsură ce această conștientizare vine la maturitate deplină. Se cuvine ca întreaga omenire să se uite în jur și să devină mai atentă.

Energiile de schimbare pe măsură ce vin și crează deschideri la cantități mari de cunoștințe vechi despre planeta voastră va ajuta să trezească omenirea în număr mare. Este timpul să vă uitați la cer cu un ochi atent, să vă uitați la semnele care sunt peste tot în jurul vostru care vestesc că sistemul lumii vechi se prabuseste și cei care au fost în control încearcă cu disperare să mențină populația lumii într-o stare de teamă,de lipsă de sperantă si apatie. Fiecare astfel de efort de către aceștia este întâlnit cu o conștientizare tot mai mare a oamenilor de pe Pământ, că tot ceea ce a fost ascuns nu mai este ascuns. Acest lucru este, așa cum am afirmat de multe ori înainte, o nouă dimensiune sau vibrație care nu mai susține astfel de activități.

În timp ce voi, sau cei mai curajoși, țineți ferm la viziunea unei realitați mai mărețe în care toți sunt egali în potențialul lor pentru a crește și se extinde, multe semne miraculoase și prevestiri vin în conștientizare. Prin ținerea și ancorarea Luminii voastre în timpul acestor vremuri, serviciul iubitor față de planul divin este observat și înregistrat. Multi dintre voi au fost inițiati în serviciul cosmic și galactic și acest lucru va veni în conștientizarea voastră într-o mai mare înțelegere în timo ce săptămânile și lunile zboară. Sensul timpului liniar se schimbă și există cicluri în vigoare, care vor schimba percepțiile, ce poate fi derutant. Sunt făcute multe ajustări pe măsură ce sistemele de operare ale omului se recalibreazî pentru a se adapta la frecvențe mai înalte.

Petreceți cât mai mult posibil din viața de zi cu zi în aer liber, beți multă apă curată pentru a vă hidrata corpul vostru fizic și pentru a facilita recalibrarea care are loc în cadrul acestuia. Cât mai mult posibil, mâncați fructe si legume proaspete, pentru că acestea au o forță de viață mai mare în ele, care va ajuta la menținerea vehiculul vostru fizic în acordaj mai mare la frecvențele mai înalte pe măsură ce acestea continuă să pătrundă în atmosfera voastră. Să fiți în pace, dragii mei, și să știți că sunteți iubiți peste măsură.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati