Pagini

13 mai 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 12-19 mai 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Acestea sunt zilele de rezistentă, stabilitate și de explorare a diferitelor aspecte ale multor fațete ale sinelor voastre. Luati-vă timp pentru a sta în liniște, în tăcere, pentru a vă deschide inima, dorința voastră și permisiunea pentru mai multe intuiții care ar putea veni în timpul acestor momente. Fiți dispusi să mergeți dincolo de limitele anterioare ale percepției sinelui, pentru a păși în necunoscut cu curaj și perseverență. Privinti dincolo de aparențele lumii exterioare la lumea care exista în interiorul vostru. Exista comori care asteaptă sa fie descoperite, revendicate și accesate -comorile spiritului.

Observați în aceste momente măreția adevăratei voastre Ființe și încercați-i dimensiunea. Îmbăiați-vă în strălucirea spiritului vostru luminos. Voi începeti să înțelegeți natura nelimitată a ființei voastre și puterea extraordinară pentru bine pe care o dețineți pentru a face o diferență hotărâtă în lumea din jurul vostru. În orice fel ați fi chemați, acesta este momentul de a face alegerea de a începe noua voastră călătorie în teritoriul neexplorat. În timp ce mergeți pe valurile de schimbare, rămâneți fermi în alinierea la prezența voastră mai înaltă. Multe inimi se deschid pe măsură ce faceți acest lucru. Ati experimentat extinderea polarități în voi și aceasta este o experiență comună pentru multe suflete în aceste momente. Amintiți-vă că este ceea la ce rezistați ce vă ține în aceste energii conflictuale.

Păsiți înapoi, atunci când se întâmplă acest lucru, luați câteva respirații adânci pentru a vă stabiliza și echilibra și a vă realinia cu sinele vostru înalt, în esența sa divină. Amintiți-vă cine sunteți - un suflet curajos si aventuros care a venit în această viață pregătit pentru a face o diferenta doar prin a fi aici și acest lucru îl faceți cu toții excepțional de bine. Multi dintre voi prelucrați și experimentați energiile dualiste din câmpul energetic colectiv, care este în joc în jurul vostru și prin realizarea acestei lucrări de echilibrare voi îi ajutați pe multi altii să experimenteze o recalibrare si o curățare blândă.

Vremurile din fata voastră necesită o mai mare responsabilitate și acceptare a responsabilității personale pentru tot ce creați prin fiecare gând, cuvânt și faptă. Acesta este idealul pentru care toți lucrați , nu se așteaptă de la voi să vă transformați imediat, asadar fiți blânzi cu voi înșivă și cu ceilalți din sfera voastră de influență. Acesta este un proces continuu și acest lucru este ceva ce se întâmplă clipă de clipă permitând sistemului de operare uman să se adapteze într-un mod care este mult mai confortabil. Pe măsură ce mai multi dintre voi, permiteți măreței voastre esențe divine să se integreze cu constiinta voastră si în structura voastră celulară, mai mare devine câmpul de forță de lumină în atmosfera din jur..

Pe măsură ce acest lucru va continua, veți descoperi că simțiți o mai mare usurintă si la un moment dat acest lucru este individual pentru fiecare dintre voi, energiile mai grele și mai dense vor fi într-o zi considerabil reduse și acest lucru va fi simțit ca o ușurare a spiritului vostru. Vă sugerăm să chemați și să lucrați cu Flacăra Violetă în fiecare zi pentru a ajuta la aducerea acestor frecvențe mai înalte, deoarece acestea au tot potentialul de a accelera purificarea tuturor într-un mod sigur și echilibrat. Apelarea la St Germain des va aduce noua Eră a Luminii, cu mult mai devreme. Rămâneți în integritatea personală în tot ceea ce faceți si totul va continua să fie bine.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/violetfiredecree.htm

Traducere Eliza Fati