Pagini

22 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 21- 28 aprilie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Timpurile pe care le trăiți sunt încărcate cu cele mai mari provocări și cele mai mari binecuvântări. Pe măsură ce energiile dimensiunii a treia nu mai sunt suportate de atmosfera din jurul pământului, este din ce în ce mai dificil să mențineți energiile dense în câmpurile de energie personale. Există un efect de bumerang care are loc prin care cei care nutresc și păstrează energiile dense descoperă că acesta se întoarce la ei intens mărit și această energie, uneori erupe în moduri care sunt dificil de înțeles de către comunitatea mai mare.

Este din ce în ce mai important a elibera aceste energii dense în moduri care nu afectează lumea într-un mod dăunător. Rolul pe care voi, Lucratorii în Lumină, îl jucați în acest moment este acela de echilibrare și de dizolvare a energiilor discordante. Acest lucru este ceva pentru care fiecare dintre voi se roagă în mod automat și intenționează pe măsură ce nevoia apare. Ați învățat cum să transmutați energiile inferioare în voi înșivă și mergeți pe Pământ, fără a avea un impact negativ asupra lui. Este important să păstrați dragostea în inimile voastre, indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea schimbătoare din jurul vostru și acest lucru îl faceți admirabil.

Este de datoria fiecăruia dintre voi să vă întăriți scuturile de protecție în fiecare zi, astfel încât să puteți rămâne concentrati pe partea esentială a luminii, iubirii si compasiunii și să o mențineți în echilibru în timp ce abordați activitatile de zi cu zi. Petreceți cât mai mult timp posibil în aer liber în comuniune cu natura și familia elementalilor care înconjoară locul vostru de reședință și care lucrează pentru a transforma toate energiile în unitate și echilibru. Chemați-i pentru a vă ajuta atunci când grijile lumii vă împovărează și vă este greu să mențineți punctul vostru de vedere echilibrat asupra perspectivei mai înalte a procesului de ascensiune. Chiar și cinci minute petrecute de împământare si de aliniere cu aspectele voastre mai înalte are un efect pozitiv și de reînnoire asupra sistemului vostru.

Menținți echilibrul vostru în toate modurile și amintiți-vă des că sunteți ființe de lumină și iubire pe măsură ce energiile discordante se epuizează în zona voastră de lume. Există energii mai intense în atmosferă care trebuie să fie asimilate în sistemele de operare ale omului, astfel încât mai multă lumină să poată fi activată. Amintirea rolului pe care l-ați ales să-l jucați în aceste vremuri este activată în voi și devotamentul vostru către acest serviciu este luat în seamă și este susținut de Familia voastră de Lumină.

Nu șovăiți în eforturile voastre de a trăi autentic și sincer în orice moment. Cuvintele "a rămâne în Lumina voastră" au luat un sens cu totul nou acum deoarece au devenit un element esențial de sprijin pentru Pământ și toți locuitorii lui. Încercați să vă amintiți să vă conectați în rețelele cristaline recent activate, care dețin în prezent o mare capacitate de a servi binele comun prin unirea și mărirea eforturilor voastre combinate în intenționarea celui mai înalt bine și celui mai bun rezultat pentru toți.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati