Pagini

15 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 14-21 aprilie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vă aflați din nou fiecare în deplin entuziasm în primirea și ancorarea energiilor Cosmice în miezul cristalin al planetei voastre. Acestea sunt ritmurile cu care sunteți până acum obișnuiți în viața de zi cu zi și, ca atare, voi serviți Divinul. Pe măsură ce fiecare dintre voi primiți și permiteți acestor energii să treacă prin voi în miezul cristalin, voi umpleți Pământul cu aceste energii expansive și așa are loc ascensiunea Pământului. Lumina din interior se extinde în centrul planetei și este ridicată la dimensiunile mai înalte.

Tărâmurile înăltate lucrează neîncetat pentru a aduce mai multă Lumină prin fiecare dintre colegii noștri de pe planetă, astfel încât Lumina lor să crească tot mai luminoasă și mai strălucitoare ca înainte. Cei care au ales acest serviciu sunt plasati strategic pe toată planeta și oferă un mare serviciu prin dorința lor de a se supune rigorilor procesului de purificare. Noi intelegem ca este destul de des o sabie cu două tăișuri, pentru că pe măsură ce permiteți ca mai multă lumină să intre în corpurile voastre fizice, voi experimentați de asemenea purificarea, la un nivel mai profund a tuturor celulelor din fiinta voastră iar acest lucru nu este întotdeauna o experiență plăcută în cadrul sistemelor voastre proprii.

Pe măsură ce călătoriți mai departe în procesul de ascensiune, voi sunteți părtași la energiile care sunt eliberate pentru transmutare și oferiți un mare serviciu pentru omenire și Pământ, în acest fel, de asemenea. Fiecare dintre voi are capacitatea de a face acest lucru și ați făcut-o admirabil. Noi dorim să subliniem faptul că, la nivelurile înalte ale Ființei voastre ați înțeles pe deplin rolul vostru și participați cu entuziasm la el. Această muncă necesită dăruire persistentă de la toți colegii noștri de pe planetă și este coordonată cu voi toți în perioadele voastre de odihnă si somn. Multe au loc cu mult dincolo de portalurile stării de somn și purtați această cunoaștere în voi.

Multi dintre voi sunt pregătiți să se mute în corpurile energetice mai rafinate pe care le-ați construit și ați ales să continuați în eforturile voastre de a aduce și ancora mai multă lumină aici, pe planetă. Acest lucru este, de asemenea, o parte din motivul și scopul de a fi aici, în aceste timpuri si va deveni mai clar pentru voi, pe măsură ce mai mult din umanitate se trezeste si Lumina se extinde chiar mai departe. Ați început să vă mutați mai mult în stări susținute de pace si calm și știți că tot ceea ce se transpare în cei din lumea din jurul vostru este procesul în care voi vă aflați acum la sfârșit, procesul de rafinament și puritate a ființei. Voi sunteți gata pentru următorul pas și noul început, care se află acum înainte.

Noul început oferă fiecăruia dintre voi posibilitatea de a deveni co-creatori conștienți în lumea voastră nouă. Există o perioadă de grație în vigoare, care va permite să practicați această nouă abilitate, fără a vă dăuna vouă sau altora. Voi învățați să vă controlați gândurile și să le păstrați echilibrate într-o manieră neutră, pentru că noua lume necesită această disciplină de sine, astfel încât creațiile voastre să fie întotdeauna pentru binele suprem al tuturor și să nu facă nici un rău. Aceasta este cea mai incitantă aventură, care este înaintea voastră acum și vă reamintesc că acesta este un proces de învățare așadar fiți atenți la ceea ce creați.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati