Pagini

18 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 17-24 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

In timp ce abordați viața de zi cu zi, vă dați seama că ceea ce faceți este să experimentați viața, toată multitudinea de modalitati prin care sufletul vostru poate cunoaște ce înseamnă să meargă pe această planetă în formă umană. Este o oportunitate extraordinară de a fi aici în acest moment atunci când au loc atât de multe schimbări și transformări. Acest lucru, este o parte de asemenea, pe care ați ales să o jucați chiar înainte de a vă încarna aici, pe Pământ. Toți dintre voi care sunteți încarnați fizic în aceste vremuri dețin puterea și autoritatea de a crea un nou mod de a fi, o nouă realitate. Cei care locuiesc în tărâmurile spirituale nu pot efectua schimbări pozitive decât dacă este prin permisiunea și cooperare voastră.

De aceea noi ne straduim să vă ajutăm să vă amintiți cât de puternici sunteți. Alegerile și acțiunile pe care le faceți, sunt cele care fac diferența. În dimensiunile înalte toți lucrează pentru evoluția umanității și a planetei. Totul este conectat și noi toți lucrăm împreună cu voi pentru a realiza înălțarea conștiinței în mințile și inimile tuturor locuitorilor. Valurile de energie care pătrund acum atmosfera voastră ajuta pentru a face acest lucru pe măsură ce fiecare persoană absoarbe frecvențele mai înalte și asimilează aceste energii în propriile sisteme de operare umane.

Acest proces poate împuternici fiecare individ care alege să întrupeze aspectele lui mai înalte. Mult din ceea ce a fost necunoscut până în prezent de omenire, este acum adus în constientă. Acest lucru ajută pentru a pune mai multe piese ale puzzle-ului scopului vostru aici într-o mai multă înțelegere și va avea un rol esențial în mișcarea procesului de ascensiune mai departe în următoarea etapă. Transformările care au loc în corpurile voastre au loc într-un ritm mai rapid și acum vă dați seama că este perfect acceptabil pentru a face un efort pentru a a vă bucura de proces, si a aduce bucurie în el.

Semnele de trezire a conștiinței sunt peste tot. Multe persoane se trezesc pentru a vedea că practicile celor care nu au luat în considerare bunăstarea Pământului și a omenirii în căutarea lor pentru profit și putere trebuie să se schimbe și ei vorbesc tare și își unesc forțele pentru a insista pe un drum diferit. Prin aceste acțiuni, mai mult din omenire începe să vadă că  răspunsul la restaurarea Pământului și tuturor locuitorilor lui este în unitatea în care trăiesc sufletele în forma fizică. Atunci când majoritatea omenirii spune destul e destul, ne dorim o cale diferită, atunci va avea loc următorul pas înainte.

Lucrați din inimă mai mult ca oricând înainte și prin urmarea îndemnurile sale, voi schimbați cursul vieții voastre și viețile tuturor de pe Pământ. Vedeți-vă ca creatori puternici care sunteți în adevăr și treceți dincolo de limitele aparente, care sunt în prezent în fața voastră. Voi faceți o diferență și este acum vizibil în exterior în lumea din jurul vostru. Lumina si Iubirea pe care o purtați și radiați permite altora din jurul vostru să fie împuterniciti pentru asi aminti originea lor divină și pentru a căuta o cale mai bună. Să știți că nu sunteți singuri în această lucrare și că aveți mai multe ajutoare pentru a vă ajuta, asa că atunci când drumul pare lung, cereți-ne pentru asistență. Este o onoare și plăcere să fim de serviciu vouă.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza