Pagini

28 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 27 ianuarie-3 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce fiecare dintre voi vă deplasaţi mai adânc în interiorul fiintei voastre, găsiți oportunități de a aduce la suprafață ceea ce are nevoie de finalizare. Oferiți compasiune în timpul acestor vremuri pentru voi înșivă și pentru toți cei care sunt implicați în orice situații care apar. Acesta este un timp pentru a aduce înțelegere mai profundă și cunoștințe din interiorul vostru și pentru a aduce pacea și echilibrul, pentru a putea experimenta o luminozitate mai mare a ființei voastre pe măsură ce vă conectați la fântâna creativității și abundenței care face bule chiar dedesuptul suprafeței.

Sunteți în procesul de reconectare cu aspectele de Dumnezeu/ Dumnezeita divina din voi. În timp ce faceți această muncă profundă asupra voastră, vor fi mai multe momente de sentimente spontane de bucurie ce izbucnesc, aparent din senin. Acesta este procesul de recalibrare și reconectare cu puritatea si inocenta, care se află în centrul adevăratei voastre naturi. Permiteți și bucurați-vă de aceste momente trecătoare și stocați aceste sentimente de Unime si unitate, cu tot ceea ce există în această lume, astel încât să puteți folosi aceste momente și să construiți pe aceste sentimente, pentru că aceste sentimente, sunt cele care crează noua paradigmă a noii voastre lumi.

Pe măsură ce dezveliți mai mult din ceea ce va retinut de la a avansa cu voiciune, cu pasiune și vitalitate, fiți dispuși să permiteți intuiților să curgă prin voi, pe măsură ce recunoasteți si observați tiparele care v-au păstrat prizonieri în propria constiintă. Tineți un jurnal și înregistrați aceste nestemate de inspirație și intuiție. Acestea sunt cheile pentru a debloca ușile amintirii voastre mai îndepărtate. Cunoașteți că voi pășiți mereu înfășurați în îmbrătișarea Familiei voastre de Lumină și că tot ceea ce se întâmplă este o parte a desfășurării voastre mai importante.

Sunteți la fel de frumoși ca bobocii de trandafiri, deschizându-vă blând petalele la Soarele unei noi zile, unui nou răsărit, unui nou început. Pe măsură ce permiteți bunătății adevăratei voastre naturi să apară, veți înflori într-o strălucire care este clar vizibilă și perceptibilă pentru cei din jurul vostru. Lumina voastră pătrunde în fiecare celulă si radiază, cu o strălucire care este inconfundabilă. Aliniați-vă cu această viziune a unui nou ""Voi"", o fiintă de Lumină si Iubire, căreia nu îi este teamă să-și lase lumina să strălucească, și care merge pe calea ei de zi cu zi cu o demnitate înnăscută și cea mai mare integritate.

Urmând acești pași, voi permiteți altora din jurul vostru să se împuternicească și să se deschidă mai mult la propriile lor deșteptări. Acum este timpul pentru preaiubiții noștri Lucrători în lumină din jurul lumii să dea drumul tuturor suferințelor interioare și percepțiilor care nu îi mai servesc. Bucurați-vă de pacea care rămâne în voi, deschideți-vă la noile idei și oportunități care se prezintă în fiecare zi și urmați inima voastră în toate lucrurile.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati