Pagini

14 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 13-20 ianuarie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce abordați viața vostră de zi cu zi, voi începeți să observați schimbări în interiorul corpurilor voastre și în conștiința voastră. Acum, este din ce în ce mai ușor să rămâneți în echilibru de cele mai multe ori, chiar și atunci când apar schimbări care ar fi putut fi neașteptate sau neprevăzute. Viața pare să curgă într-un mod armonios și sincronistic și, pe măsură ce stați acordati la acest flux, trăirea într-un corp fizic pe aceasta planeta devine mai ușoară și mai plină de grație.

Multi dintre voi se confruntă cu căldură intensă la diferite momente în corpul vostru, care vine în timpul sau la scurt timp după o descărcare de energii mai înalte si activări. Unii dintre voi se confruntă cu momente scurte de oxigen sau cu sentimentul că vi se pare greu să luați o respirație bună de aer în plămâni. Și acesta, este un simptom care este temporar și are de a face cu a fi într-un nivel de frecvență mai înalt în câmpul vostru auric. Acest lucru ar putea fi asemănat cu alpiniștii care urcă Muntele Everest, cum ajung la altitudini mai înalte, aerul devine mai subtire si mai rarefiat. Sunt produse pe piața produselor alimentare naturale, care pot oferi asistență cu asta, cum ar fi picături de oxigen sau un regim zilnic de inspirație și expirație viguroasă pentru a ajuta la nivelul vostru de confort.

Este timpul să vă reamintesc Dragilor, din nou, despre a rămâne împământați în miezul Pământului. Acest lucru vă va ajuta să integrați energiile mai înalte într-un mod mai grațios și, de asemenea, vă ajută să mergeți pe calea voastră fiind pe deplin prezenti pe planeta pe măsură ce aduceți mai mult din aspectele voastre mai înalte. Dacă nu vă amintiți să vă împământați, vă veți pierde concentrarea fiind în imposibilitatea de a finaliza proiectele pe care le începeți sau le aveți deja puse în aplicare. Voi sunteți fiecare, punți de legătură între cer și pământ, și de aceea este o responsabilitate pentru sine de a vă asigura că această sarcină este una care vine de la un corp de Lumină energetic echilibrat.

Există atât de mulți dintre voi care descoperiți comorile care au zăcut în stare latenta pentru eoni în voi înșivă. Multe talente încep acum să iasă la suprafață și se cuvine ca fiecare dintre voi să deveniți un observator și un facilitator a tot ceea ce vrea să se ridice din interiorul vostru. Există, de asemenea, aptitudini și talente din vieti anterioare și viitoare, care vin acum în câmpul vostru auric pentru recunoaștere, asimilare și dezvoltare. Este într-adevăr un timp emoționant pentru toate sufletele ce trăiesc într-un corp fizic pe planeta Pământ!

Priviți gândurile voastre pe măsură ce ies la suprafată, de acum voi câștigați abilitatea de a face o alegere cu privire la dacă să le îmbrățișați sau să le lăsați să treacă prin voi și departe de voi. Posibilitățile din fiecare gând transportă o varietate infinită de rezultate în funcție de unde vă plasați atenția. Într-adevăr, antrenamentul de măiestrie este în plină desfășurare și pe măsură ce vă dați seama de co-Creativitatea cu Cel Infinit, vă veți da seama că, sunteți responsabil pentru ceea ce creați, de acum manifestarea creațiilor voastre va avea loc mai repede, astfel încât să puteți observa că sunteți într-adevăr creatorul. Acest lucru va deveni mult mai ușor pe măsură ce devenți obișnuiți să vedeți manifestarile voastre care apar mai repede. Momente profunde și revelații interioare sunt înainte pentru toți cei care au făcut lucrarea.

Până la data viitoare ..

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati