Pagini

26 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 25 noiembrie - 2 decembrie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Acesta este momentul de aliniere înlăuntrul sinelor voastre adevărate, un timp pentru a petrece în contemplare și meditație asupra a ceea ce trebuie să aduceți în lume, darurile voastre, lumina voastră, pentru a străluci fără a vă mai ascunde. Cel mai potrivit este să vă permiteți pe cât posibil cât mai multe momente de introspectie în următoarele săptămâni. Există încă multe straturi de curătare rămase, cu toate acestea, acest lucru nu va fi la fel de intens pentru cei care au făcut în mod constant și metodic munca de confruntare a naturii lor dualiste, recunoscând aceste trăsături în ei înșiși, și eliberând influența lor limitată în viața de zi cu zi.

Încercați să vă acordați într-o nouă vibrație de bază, care este acum gata pentru a fi percepută și asimilată în constiinta voastră. Acest lucru necesită conștientizare în fiecare moment și observarea sincronicități care vă înconjoară. Fiecare moment este o comoară, un cadou care așteaptă să fie deschis, de care sa vă bucurați si pe care sa-l explorați. Învățați să urmați îndemnurile voastre intuitive, pentru că aceasta este influența Sinelui vostru Inalt, care doreste să vă îndrume mai departe pe măsură ce ne apropiem de schimbarea erelor, o oportunitate extraordinară pentru a vă reconecta cu aspectele mai înalte ale voastre și pentru a permite Iubirii pe care o întrupați să iasă la suprafață și să înflorească în adevărul ființei voastre.

Rămâneți în această conștientizare cât de des posibil până când există o cunoaștere certă ce nu mai poate fi luată din nou de la voi. Pământul, regnurile lui și toți locuitorii sunt pregătit pentru absolvire în nivelurile mai înalte de constiinta, învățare și progres și, în curând, marea ceremonie va avea loc. Acest lucru va fi resimțit înăuntrul fiecărui suflet și va fi unic pentru fiecare. Conștientizarea faptului că sunteți mult mai mult decât ați visat vreodată va răsări cu fiecare respiratie pe care o inspirați și bucuria va curge din interior. Pe măsură ce acest sentiment de bucurie crește în intensitate , acesta va începe să dezvăluiască secretele adevăratei voastre naturi.

Pentru că fiecare dintre voi sunteți unici și darurile pe care le aduceți vor veni într-o expresie mai măreață. Aceste daruri vor atrage spre voi pe cei care rezoneaza în aliniament cu ele și vor fi mai mulți căutători ca niciodată în lunga istorie a Pământului, căutători de cunoaștere, de consolare, de vindecare, căutători care sunt însetați să știe mai multe despre adevărata lor natură și despre cea a lumii în care trăiesc. Ați pregătit calea pentru aceste suflete dragi și ele vor găsi darurile pe care le oferiți pentru a-i ajuta în desfășurarea lor. Sentimentele de unitate vor fi cunoasterea predominantă în rândul întregii umanități și toți vor ști că sunt iubiți.

Pentru că noua constiintă, care, chiar și acum strălucește cu o intensitate mai mare asupra lumii este aceea a Iubirii și această forță puternică va aduce cu ea ordinea Divină. Armonia va fi restaurată în toate multiplele fațete ale existenței în funcționarea lumii voastre. Va veni un timp pe planeta voastră când pacea va prevala. Nu poate fi un alt rezultat decât cel mai înalt și acela este o aliniere cu Sursa a Tot Ceea ce Este.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

19 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 18- 25 noiembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

În timp ce zilele curg atât de repede acum, fiecare dintre voi este asistat la fiecare nivel al fiintei voastre pentru a asimila noi frecvențe cât mai repede și cu cât mai multă grație și ușurătate pe cât posibil. Mulți dintre voi se confruntă cu o repetare a ciclurilor vechi de gândire și simțire pe care ați crezut că le-ați depășit cu succes și vă spunem că ceea ce este cel mai important lucru de retinut este de a recunoaște aceste cicluri și de a schimba imediat gândul la ceva care vă aduce un zâmbet și, probabil, râsete sufletului vostru, deoarece sentimentele de bucurie din interior pot produce o schimbare uimitoare în conceptia asupra vieții și pot ajuta la depășirea și disiparea acestor modele recurente.

S-ar putea să existe un sentiment de deconectare de la cei din jurul vostru și sentimentul că sinele vostru inițial, nu e decît o coajă goală. Să stiți dragilor, că aceasta de asemenea va trece. Ați făcut lucrarea, voi aliniați voința voastră umană cu voința divină și persistați în menținerea viziunii voastre pentru o lume mai bună și o viață mai bună. Verbalizați intenția voastră de trei ori în fiecare zi deoarece acest lucru ajută la pecetluirea intentiei voastre si apoi, aveți credința că totul este așa cum trebuie să fie. Permiteți-vă harul linistii si păcii în interior și concentrați-vă asupra luminii ce pulsează în inima voastră și pulsează într-un fascicul constant de Lumină.

De-a lungul vieții voastre pe Pământ, ați experimentat toată gama întreagă de emotii umane, gânduri și sentimente iar în acest moment, acestea sunt eliberate la niveluri record în grila constiintei de masă și vă simțiți și reacționați poate în moduri care vă fac să fiți descurajați de progresul vostru. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr, pentru că voi toți contribuiți la transmutarea acestei densități în stări mai înalte de vibrație și acest lucru necesită să vi le asumați temporar pe unele dintre ele pe măsură ce directionati intenția de a vă alinia cu linia temporală și realitatea Pământului înălțat, pentru a aduce în manifestare schimbarea erelor într-un mod care reprezintă cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor.

Noi lucrăm cu toții împreună pe măsură ce dimensiunile se apropie și se contopesc în nivelurile mai înalte Este multă muncă ce este realizată în stările de somn în timp ce vă deplasați în corpurile voastre de lumină, servind în mai multe moduri diferite pentru a asista Pământul si toti locuitorii săi să se pregătească în condiții de siguranță pentru influxul de energie neintreruptă Aceasta este cea mai importantă focalizare în acest moment, asa ca nu permiteți distragerilor lumii exterioare să vă abată de la scopul vostru. Haosul aparent este un semn că vechea paradigmă a celor cătorva care controlează pe mulți se încheie acum și noua paradigmă de unitate, pace, armonie, cooperare și iubire va prevala.

Pășiți încet în călătoria voastră de zi cu zi într-o lumină și claritate tot mai mare. Păstrați Lumina voastră stralucind luminos si constant, pentru că voi sunteți lumina călăuzitoare , canalul si transductorul (Nt- sens fig. dispozitiv de convertire a energiei ) în ancorarea noi realități pe planeta vostră frumoasă.
Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati


12 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 11- 18 noiembrie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Energiile primite aduc ultimele vestigii ale iluziei și percepției pe care omenirea ca întreg le-a acceptat ca adevăr al vieții pe Pământ și așa cum acestea sunt aduse în afară la suprafață va avea loc o aliniere mai mare cu puterea personală a fiecărei persoane. Pe măsură ce au loc aceste revelații în mase, va avea loc multă introspectie în fiecare individ și va apare o reajustare în câmpul de conștiință al fiecărei persoane, care va rezulta într-un progres semnificativ spre întregirea ființei. Prin observarea impactului realizat asupra altora de către acțiunile și faptele unui singur individ, omenirea începe să se întindă dincolo de limitările ei anterioare spre noi culmi de cunoaștere, acțiune și realizare.

Peste tot în jurul vostru, are loc metamorfoza planetei voastre dragi în steaua măreață, strălucitoare care a fost întotdeauna destinată să fie . Tot ceea ce a fost ascuns de la vedere este acum expus pentru că omenirea începe să se vadă pe sine într-o lumină mai mare decât a fost posibil pentru mulți eoni de timp. Tăria și tenacitatea oamenilor de pe Pământ este testată pe măsură ce vine mai multă înțelegere și creștere spirituală din interiorul inimilor lor cu revelațiile continue care sunt aduse la lumină în mass-media care vor începe să ajute la ruperea lanțurilor de control care au ținut Omenirea în strănsoare de prea mult timp. Mulți oameni se trezesc acum la înțelegerea faptului că o mare parte din cunoștințele lor despre lumea în care traiesc au fost de fapt, o iluzie, că există mult mai mult din ceea ce este necesar pentru învățarea și progresul lor.

Mare progres va începe să aibă loc în următoarele zile pe măsură ce mai multe schimbări devin evidente. Mai întâi va veni negarea la ceea ce se întâmplă urmată de o acceptare incomodă că există mai mult decât poveștile care li s-au spus oamenilor. Oamenii la rândul lor, vor începe să ceară o mai mare responsabilitate oamenilor care au fost aleși pentru a-i servi. Peste tot în jurul Pământului, oamenii se vor ridica și se vor separa de legăturile de încredere care au fost acordate membrilor aleși în supravegherea națiunilor lor. Marea purificare este acum peste noi și mai multe informații vor veni la lumină care vor cere constiintei omenirii să facă un salt uriaș înainte. Acest lucru va crea schimbări benefice în toate sistemele de guvernare într-o perioadă de timp relativ scurtă.

Viața trăită ca în prezent pe planeta voastră se află la o răscruce de drumuri și schimbarea este valul viitorului pentru toți. Capacitatea de rezistență a locuitorilor ar trebui să fie evident de clară deoarece fiecare suflet face alegerea lui și alegerea se va face cel mai clar pentru toți. Acestea sunt vremurile în care Lucratorii întru Lumină servesc scopului lor cel mai înalt. Multă lumină este nevoie pentru a menține și ancora energiile cosmice care curg pe Pământ. Nu toată lumea poate face acest lucru imediat, pentru că impune sacrificii necesare de la fiecare individ, pentru ca vehiculul lor fizic să devină canal pentru frecvențele și vibrațiile mai înalte. Toate dependentele trebuie să fie abandonate și depășite, toate obsesiile ego-ului trebuie să fie eliberate pentru ca acest flux de energie să curgă liber.

Acesta este momentul cel mai important pentru a renunța la tot ceea ce a împiedicat atât la nivel personal cât și colectiv. Această cunoaștere va deveni din ce în ce mai clară multora care se trezesc acum la cea mai mare poveste spusă vreodată în analele istoriei umane. Credeți în abilitatea umanitatii de reusi cu această oportunitate de a-si ocupa locul ei de drept în conștiința crescândă că viața se mișcă înainte într-un ritm incredibil și miraculos și că are în fața ei ocazia magnifică de a fi o parte integrantă a acesteia.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

4 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 4- 11 noiembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

În timp ce încercați să faceți față cu intensitatea mare a valurilor de energie care inundă Planeta voastră, să încercați să păstrați o inimă ușoară. Păstrați ca mantră de zi cu zi cuvintele, "Totul este bine". Acesta este un timp de multă activitate internă pe măsură ce descărcările energetice care au fost deja primite sunt în continuare integrate și asimilate, precum si de a primi de asemenenea în continuare aceste revărsări de daruri pentru Umanitate. Mulți dintre voi vă refugiați în casele voastre și încercați să vă odihniți și să vă relaxați cât mai mult posibil. Pentru majoritatea oamenilor, o descărcare mai mare de energie se traduce în necesitatea crescută de somn pentru perioade mai lungi de timp. Întotdeauna să vă ascultați corpul elemental și să urmați îndemnurile sale.

Pe măsură ce Mama Pământ renaște si trece în tărâmurile dimensionale mai înalte, cei care o locuiesc sunt, de asemenea, o parte a procesului și zicala că suntem cu totii Una are o semnificație mai profundă ca oricând. Acest proces necesită o credință neclintită și curajul de a rămâne ferm în menținerea Luminii pe care o purtati în Fiinta voastră, deoarece mulți oameni sunt acum testați pe măsură ce au loc modificările pe Pământ. Din punctul nostru de vedere, inimile și sufletele umanității se ridică rapid la nivelele de dragoste și compasiune, la speranta si credinta într-un scop mai înalt, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Pentru cei care au experimentat puternica forță a naturii în expunerea ei cea mai puternică, deoarece a provocat pagube în viața atâtora, să știți că există mulțimi de Ființe Angelice disponibile, ce oferă cuvinte de încurajare, si trimit asistență, liniștindu-i si asigurandu-i pe cei care au pierdut atât de mult. Aceștia au nevoie de rugăciunile noastre și de vizualizări pentru ca restaurarea modului lor de viață să fie manifestat în ordinea Divină. Mulți oameni răspund la provocarea de a fi disponibili pentru a ajuta în orice fel posibil. Aceste perioade fac apel pentru a lucra împreună în unitate pentru a aduce cel mai înalt bine pentru cât mai mulți.

Pe măsură ce curățarea și purificarea Pământului continuă să aibă loc, Umanitatea caută în interior pentru a găsi răspunsuri la multele ei întrebări. Mulți oameni percep acum Lumina care straluceste în ei însisi și în cei cu care coabitează în comunitatea lor și găsesc modalități de a face față cu realitatea vastă și copleșitoare a ceea ce s-a întâmplat. Ei oferă mulțumiri pentru viața lor prețioasă și își dau seama că acest lucru este cel mai mare dar care le-a fost dat. Toate celelalte vor fi restaurate în timp.

Rugați-vă neîncetat pentru surorile și frații voștri, care se luptă cu schimbările care au avut loc într-o perioadă așa de scurtă de timp și pentru toți de pe Pământ. Intenționați să se facă manifeste cele mai înalte rezultate pentru binele suprem al tuturor. Oferiți celor care au nevoie ajutorul vostru în orice mod posibil. Mențineți Lumina, mențineți viziunea, deoarece în voi se află speranța lumii.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza