Pagini

24 decembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 23-30 decembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Și așa am ajuns acum în noua Eră de Aur. Noi vă urăm bun venit cu bucurie mare! Energiile sunt încă foarte intense și vor continua în activitățile lor de activare. Fiecare ființă vie de pe Pământ este activată si acordată la frecvențele dimensionale mai înalte și acest lucru va continua până când fiecare ființă este pe deplin trezită în lumina noua. Este sarcina voastră în mod individual și colectiv, a celor care sunteți deja treziți, să continuați să străluciți Lumina voastră și să-i ajutați pe cei din jurul vostru după cum este necesar și văzut. Voi cei în lumină mențineți acum o poziție chiar mai importantă decât înainte. Voi începeți acum să mânuiți Lumina voastră în manifestarea viziunii voastre pentru o lume mai bună în moduri mult mai puternice, pentru că voi înșivă sunteți mult mai puternici.

Ați venit în această Lume pentru a fi DIN această Lume. Întruparea în forma umană este cea pe care ați transformat-o personal într-o formă mai măreață, care a fost și care este încă necesară de la fiecare dintre voi. Pe măsură ce ne deplasăm în noul an, fiecare dintre voi vă veți muta în următoarele etape ale destinului personal și veți continua să vă reuniți în grupuri pe parcursul mai multor ocazii pentru a efectua schimbări pozitive mai mari în această lume. Puterea multora care acționează ca fiind Unul poate produce multe minuni și acest lucru va deveni mai vizibil pe planetă.

Veți începe să simțiți treptat greutatea energiilor dimensionale joase ce se ridica din interiorul Ființei voastre și vă veți găsi simtindu-vă mai fericiți si mai plini de bucurie în sarcinile cele mai banale. Pe măsură ce practicați focalizarea conștientă, cu toate simțurile sinelui vostru înalt, veți începe să descoperiți lumea nevăzută înainte, care a fost întotdeauna în jurul vostru. Unii dintre voi observă deja culori mai clare și mai luminoase pe măsură ce vă deplasați prin zona voastră de lume. Soarele pare mai alb si mai stralucitor. Deveniți observatori ai lumii din jurul vostru pe măsură ce abordați rutina de zi cu zi, treziți-vă noile voastre simturi prin practică.

Eforturile voastre combinate de lucru în lumină, în special în ultimul an , au permis tuturor de pe această planetă să avanseze înainte în condiții de siguranță în noul ciclu galactic care începe acum la noul orizont pentru planeta voastră si toti locuitorii ei. Ați fost și încă sunteți, foarte necesari, să fiți împământați în Pământ în calitate de canale pentru aceste energii mai rafinate care se revarsă acum în atmosfera voastră. Acest lucru va deveni acum un mod de viață mult mai ușor și mai natural , deoarece va exista o diminuare a energiilor de polaritate și a vieții pe Pământ, în general, vă veți simti mult mai plini de gratie si usurintă.

Pe măsură ce vechea paradigmă continuă să se dezintegreze și vechile moduri de a face afaceri pe această planetă nu mai sunt susținute de către noua energie, un nou ton de armonie, pace și cooperare va fi văzut în toți oamenii de pe pământ și acesta la rândul său va efectua schimbări mai mari și mai binefăcătoare, în toate domeniile vieții pe această planetă. Pentru moment, vă sfatuim să vă odihniți și să vă relaxați cu cei dragi și să vă bucurați de energiile în creștere. Râdeț des și bucurați-vă de apropierea cu cei pe care îi iubiți pe măsură ce celebrați viata! Suntem mereu cu voi.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati