Pagini

19 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 18- 25 noiembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

În timp ce zilele curg atât de repede acum, fiecare dintre voi este asistat la fiecare nivel al fiintei voastre pentru a asimila noi frecvențe cât mai repede și cu cât mai multă grație și ușurătate pe cât posibil. Mulți dintre voi se confruntă cu o repetare a ciclurilor vechi de gândire și simțire pe care ați crezut că le-ați depășit cu succes și vă spunem că ceea ce este cel mai important lucru de retinut este de a recunoaște aceste cicluri și de a schimba imediat gândul la ceva care vă aduce un zâmbet și, probabil, râsete sufletului vostru, deoarece sentimentele de bucurie din interior pot produce o schimbare uimitoare în conceptia asupra vieții și pot ajuta la depășirea și disiparea acestor modele recurente.

S-ar putea să existe un sentiment de deconectare de la cei din jurul vostru și sentimentul că sinele vostru inițial, nu e decît o coajă goală. Să stiți dragilor, că aceasta de asemenea va trece. Ați făcut lucrarea, voi aliniați voința voastră umană cu voința divină și persistați în menținerea viziunii voastre pentru o lume mai bună și o viață mai bună. Verbalizați intenția voastră de trei ori în fiecare zi deoarece acest lucru ajută la pecetluirea intentiei voastre si apoi, aveți credința că totul este așa cum trebuie să fie. Permiteți-vă harul linistii si păcii în interior și concentrați-vă asupra luminii ce pulsează în inima voastră și pulsează într-un fascicul constant de Lumină.

De-a lungul vieții voastre pe Pământ, ați experimentat toată gama întreagă de emotii umane, gânduri și sentimente iar în acest moment, acestea sunt eliberate la niveluri record în grila constiintei de masă și vă simțiți și reacționați poate în moduri care vă fac să fiți descurajați de progresul vostru. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr, pentru că voi toți contribuiți la transmutarea acestei densități în stări mai înalte de vibrație și acest lucru necesită să vi le asumați temporar pe unele dintre ele pe măsură ce directionati intenția de a vă alinia cu linia temporală și realitatea Pământului înălțat, pentru a aduce în manifestare schimbarea erelor într-un mod care reprezintă cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor.

Noi lucrăm cu toții împreună pe măsură ce dimensiunile se apropie și se contopesc în nivelurile mai înalte Este multă muncă ce este realizată în stările de somn în timp ce vă deplasați în corpurile voastre de lumină, servind în mai multe moduri diferite pentru a asista Pământul si toti locuitorii săi să se pregătească în condiții de siguranță pentru influxul de energie neintreruptă Aceasta este cea mai importantă focalizare în acest moment, asa ca nu permiteți distragerilor lumii exterioare să vă abată de la scopul vostru. Haosul aparent este un semn că vechea paradigmă a celor cătorva care controlează pe mulți se încheie acum și noua paradigmă de unitate, pace, armonie, cooperare și iubire va prevala.

Pășiți încet în călătoria voastră de zi cu zi într-o lumină și claritate tot mai mare. Păstrați Lumina voastră stralucind luminos si constant, pentru că voi sunteți lumina călăuzitoare , canalul si transductorul (Nt- sens fig. dispozitiv de convertire a energiei ) în ancorarea noi realități pe planeta vostră frumoasă.
Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati