Pagini

15 octombrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 14-21 octombrie 2012



Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Multi dintre voi sunteți în procesul de simplificare în continuare a vietilor voastre, în toate fațetele sale. Pe măsură ce mai multă lumină intră în câmpul vostru energetic, vă veți găsi lăsând în urmă tot ceea ce v-ar putea împiedica sau v-ar lega de trecut iar renunțarea la tot ceea ce nu mai serveste scopului vostru mai înalt devine mult mai ușoară. Acest proces de evaluare și renunțare este cel mai raspandit în acest moment al procesului de Ascensiune, deoarece toate modelele de gândire obișnuite pe care le-ați purtat în mințile voastre din copilărie până la momentul actual vin pentru revizuire.

Acesta a fost un proces dificil pentru voi pentru a ajunge să vă cunoasteți pe voi înșivă și ceea ce este cu adevărat important pentru voi în vindecarea și recuperarea stării voastre de plinătate și putere personală. Acesta este pasul curent pentru cei mai multe dintre voi - realizarea că sunteți într-adevăr, creatorul realității cu care vă confruntați în prezent. Ea are sau este, necesitând pentru fiecare dintre voi să priviți adânc în interior pentru a observa tiparele de gândire pe care le aveți, în cea mai mare parte, purtate în subconstient și care s-au manifestat în realitatea voastră, probabil, în moduri care au creat evenimente, situații sau circumstanțe care continuă să aducă în viața voastră ceea ce nu doriți sau vă imaginati pentru voi înșivă.

Multi dintre voi au fost uimiți și descumpăniți de debutul brusc de comportamente și limbaj, care nu sunt modul vostru normal de conduită. Fiți conștienți de faptul că acestea provin din cele mai profunde niveluri ale Ființei voastre unde cel mai probabil au prins rădăcini în copilăria timpurie și au fost suprimate și reprimate ca fiind nepotrivite și inacceptabile de constructele societății în care ați crescut Acesta este motivul pentru care vă sfătuim să fiți buni cu voi înșivă în timp ce progresați prin acest proces.

Ca și copii, erați nevinovați și spontani în gândurile și acțiunile voastre. Dacă ați fost triști, ați plâns. Dacă ați fost fericiți, stările bune au fost evidente, Dacă ați fost supărați, ați dat din picioare și ați exprimat în mod liber sentimentele voastre cu implicarea deplină a tuturor simțurilor. În nevinovăția voastră ați acționat - și vi s-a spus că aceste acțiuni nu au fost adecvate. Copiii trăiesc pur și simplu în momentul prezent și nu ascund gânduri trecute sau viitoare sau de complexitate a maturitații. Ei pur si simplu experimentează ceea ce este în fața lor în momentul prezent. Aceasta este ceea ce înseamnă a trăi viața pe deplin în adevăratul sens.

Voi vă recâștigați cu toții această capacitate de a fi în acest moment pentru a aprecia toate bucuriile și minunile creației , în cele mai simple moduri. Toată complexitatea vieții, experimentată în prezent, începe să dispară și ceea ce păstrați este ceea ce este de cea mai mare valoare în noul început care se deschide acum înaintea voastră. Pe măsură ce călătoriți pe această cale, veți recunoaște pe cei care au început să experimenteze procesele pe care le-ați lăsat deja în urma voastră. Oferiți-le compasiune, bunătate și îndrumare atunci când este cazul. Întotdeauna amintiți-vă că menținerea Luminii voastre în timpul acestor timpuri este de primă importanță. Rămâneți loiali vouă înșivă.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati