Pagini

3 septembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 2-9 septembrie 2012


Preaiubitilor,

Acesta este un timp pentru a rămâne conectati în interior deoarece schimbările au loc înauntrul structurilor voastre fizice si în lumea din jurul vostru. Există multe lucruri care apar, care nu vor avea sens și care vă pot distrage atenția de la scopul vostru si este important să stați împământati în fiecare zi. Ați fost mult timp precursorii schimbărilor care au loc în prezent și pe care le-ati experimentat deja in cea mai mare parte în interiorul vostru și acum veți observa acest lucru în cei din jurul vostru. Cea mai mare schimbare are loc în conștiință. Va continua să fie o mai mare acceptare a posibilităților ca Omenirea este mai măreata decât sa crezut anterior și acest lucru la rândul său, va crea schimbări în structurile societății. Multe idei noi și soluții vor curge la suprafață în manifestarea tangibilă, care va aduce schimbări binevoitoare pentru toți.

Cu afluxul de descărcare de energii primite, o viziune mai expansivă a lumii în care trăiti va încuraja debutul de soluții creative la multele probleme care asaltează Planeta și locuitorii ei. Pe măsură ce inimile oamenilor încep să se deschidă mai larg, ca răspuns la aceste energii, tot așa, sentimentul de Unime va începe să prevaleze asupra întregii umanități. O rasă va percepe o alta conectata la Unime cu ea la Sursa a Tot Ceea ce Este. Diferențele se vor topi ca și cum n-au fost și mari progrese se vor face în relațiile umane într-un timp relativ scurt. Pe măsură ce această nouă înțelegere progresează inexorabil potențialul omenirii de a crea schimbări pozitive va crește exponențial și multe minuni vor avea loc.

Pentru moment, revine Lucrătorilor în Lumină din jurul lumii să mențină viziunea lor asupra unei lumi mai perfecte și de a rămâne fideli și cu încredere pe drumul lor individual spre unitate, echilibru și ascensiune. Este credința voastră cea care vă va vedea mutați dincolo de toate limitele anterioare în măiestra voastră, energiile voastre, viețile voastre, și visele voastre se vor manifesta înaintea voastră cu o viteză uimitoare și cu o minunată sincronicitate. Cunoasteti că sunteți creatori și că ceea ce vedeti înaintea voastră în viața voastră, în acest moment, este un rezultat al gândurilor și intențiilor voastre. Harul Iubirii predomină în ființa voastră și este această forță magnifică din interior care va aduce modificările care sunt necesare, atât în interior cât și în afără. Vă rugăm să vă amintiți că mergeti pe acest Pământ, ca ambasadori în slujba Divinului, în calitate de reprezentanți ai unui ordin mai înalt de serviciu în slujba Lumii, și, că faceti o diferență.

Fiecare dintre voi merge ușor și face un impact minim asupra planetei în ceea ce privește contribuția la energiile dense care sunt acum ridicate de focalizarea Luminii si Iubirii pe care o mentineti. Aceia dintre voi care au simțit greutatea densitătii pe măsură ce ati transmutat-o veti experimenta acum o mai mare ușurătate a Ființei în voi și perioade mai mari de claritate și de conștientizare vor lua amploare. Noi știm că mulți dintre voi sunteți obosiți și că vă întrebati uneori de ce ati ridicat mâna cu atâta entuziasm atunci când voluntarii au fost chemați să se încarneze pe această planetă. A fost nu numai dragostea voastră mare și compasiunea pentru Umanitate, care va propulsat aici, ci de asemenea cunoasterea că a existat un scop și mai mare ce se desfășoară în Cosmos. Curajul vostru profund și sentimentul de aventură este onorat de toți aceia dintre noi care au mers pe același drum înaintea voastră. Voi nu sunteti niciodată singuri.

Continuați să vă încurajati și să vă onorati îndemnurile ghidării voastre interioare. Folositi-vă toate simturile si simtiti lumea din jurul vostru. Căutati frumusetea în toate lucrurile și în toți oamenii, găsiți un numitor comun între voi, mai degrabă decât să fiti descurajati de diferențele aparente. Lăsati pacea care este în voi să vă înconjoare și să binecuvânteze toată viața în timp ce lucrati zi de zi pentru a ajunge tot mai sus, în viziunea și aspirațiile voastre. Atitudinea voastră de recunoștință în forma simplă a unui "mulțumesc" din inimă de mai multe ori în fiecare zi vă va aduce mai mult din bunătatea pe care o meritati din plin.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrătorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati