Pagini

16 septembrie 2012

Hilarion- Mesajul săptămânii 16-23 septembrie 2012


Preaiubitilor,

Chemarea pentru a merge în interior devine tot mai insistentă pe măsură ce energiile se intensifică și schimbarea erelor se deplasează în mod inexorabil înainte. Există o răscruce înainte și decizii și alegeri care urmează să fie făcute. Fiecare dintre voi este conștient de faptul că nu există nici o cale de întoarcere și că ați devenit canale vii a energiei sursă a Creatorului. Voi sunteți fiecare un canal pentru Lumina lui Dumnezeu, care nu eșuează niciodată și această realizare începe acum să se lumineze în constiinta voastră. Tot ceea ce faceți în viața voastră mundană este de maximă importanță, deoarece stați mereu în lumina și integritatea voastră.

În jurul vostru se află dovada schimbărilor care au loc și acest lucru va fi văzut de către masele Umanității, deoarece zilele trec rapid în lunile care urmează. Aceia dintre voi care au transmutat propriile energii dense din fiecare celulă a corpului vostru vibrează cu energie pură care curge constant prin canalele voastre meridiane. Voi mențineți această lumină pentru toți de pe această planetă servind drept canale vii de energie pură. După cum știți, această energie pură este foarte necesară pentru a transmuta în continuare cele haotice care creează în continuare confuzie, frică si atât de multă durere, tristete si nefericire în inimile Umanității.
Să știți că și aceasta va trece și cei din jurul vostru, din imediata apropiere, cei dragi, au fost destinatarii frecvențelor mai înalte emise de voi si acest lucru a efectuat multe modificări în conștiința și înțelegerea lor. Acest lucru va deveni tot mai evident în înțelegerea lor pentru munca care ați venit să o faceți aici, și orice tensiuni si diferente care s-au dezvoltat între voi se vor risipi ca prin magie. Cu alte cuvinte, dragii mei, ei vor veni "la bord", în zilele următoare. Ei, de asemenea, au ales calea lor spre Unime si au fost aleși pentru a sta alături de voi în sprijin pe măsură ce trezirea lor a avut loc.

Trezirea Umanitatii este în plină desfășurare acum și oamenii văd inutilitatea străduinței de a lucra în cadrul vechiului sistem, pentru că nu mai este susținut de energiile înalte care vin . Există zorii unui nou mod de relaționare, care va onora dreptul inerent al fiecărui suflet de a sta în propria putere și suveranitate onorând în aceleași timp drepturile surorilor și frațiilor lui. Pe măsură ce această practică devine mai deplin realizată, multe paradigme vechi, care au ținut Umanitatea înrobită în tărâmurile constiintei mai joase vor înceta pur și simplu să mai existe. Lumea va fi mai bogată pentru ca fiecare persoană își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce face și începe să depună eforturi pentru a crea o viață mai bună în care toate sunt incluse în beneficiile ce pot fi obținute.

Revine fiecărui Inițiat pe Cale să observe semnele prin vizionarea păsărilor și animaleor din jurul lui. Atunci când schimbările Pământului sunt pe cale să aibă loc, aceste creaturi servesc drept avertisment. Urmăriți-le atent în zona voastră si priviți profund la tot ceea ce este în jurul vostru. Trimite-le dragostea și garanția că totul este bine. Sistemele lor interne de orientare se epuizează în timpul mișcării curenților electro-magnetici, deoarece aceștia apar. Veți observa că o parte dintre păsările care migrează, de obicei, de la nord la climate mai calde pentru iarnă nu părăsesc cuiburile lor și acest lucru ar putea deveni mai răspândit pe măsură ce devin mai puternice energiile ce coboară în spirală pe pământ. Gândiți-vă la voi înșivă ca agenți care aduc Ordinea Divină tuturor lucrurilor pe măsură ce abordați viața voastră de zi cu zi,deoarece în realitate, așa este!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati