Pagini

22 septembrie 2012

Arhanghelul Uriel "Vă bucurați de călătoria voastră?"

17 septembrie 2012

Judecățile pe care le faceți cu privire la calea voastră, și rezultatele pe care le vedeți sunt judecăți emoționale a ceea ce ați creat în trecut. Prin judecățile voastre vă întrebați dacă ceva vă face fericiți, ceea ce este o emotie. Dar ceea ce căutați este bucuria, care este o energie. Creați din punctul în care doriți să fiți fericiți cu rezultatele voastre, sau imprimați creatiile voastre cu bucurie la momentul manifestării? Sunteți nefericiți și tristi în timp ce creați o dorință pentru schimbare? Ceea ce creați nu poate fi la o energie care este diferită sau mai înaltă decât a voastră. Sunteți pregătiți să vă "îm-bucurați" pe calea voastră?

Deși fiind recunoscător creează mai mult din ceea pentru ce puteți fi recunoscători, asta poate fi greu de făcut cu situatiile care vă fac tristi, care sunt în conflict cu dorintele voastre pentru o viață mai împlinită, și nu vă aduc bucurie, pace, dragoste sau abundență . Dar de tot ceea ce sunteți conștienți în acest moment a fost creat în trecut. Dacă nu v-ați creat trecutul "în bucurie", din energia bucuriei, nu vă veți bucura de el în prezent.

Răspunsul la"bucuria"prezentă este găsit în bucurie și în modul în care energia ei se mișcă din trecut în prezent. Mai degrabă decât se vă concentrați asupra a ceea ce nu vă bucură luați considerare energia pe care ați folosit-o pentru a o crea. Când doriți să fiți fericiți voi creați din emoții. Atunci când creați din bucurie voi stabiliți o intenție energetică, care este mult mai puternică. Emoțiile există în tărâmul minții, bucuria exista în tărâmurile mai înalte ale spiritului.

Nu folosiți asta pentru a vă uita la lucrurile cu mai puțină bucurie din viața voastră ș întrebați-vă cum le puteți schimba pentru a fi mai fericiți. Lucrați din prezent, nu din trecut. Bucuria începe cu intenție, nu cu judecată si cere credință și încredere. Setați o intenție pentru bucurie în acest moment, pentru a fi în bucurie pe măsură ce creați fiecare pas al realitătii voastre. Este o vibratie mai înaltă pe care o puteți obține atunci când vă decideți să vă bucurați de călătoria voastră.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/are-you-in-joying-your-journey/

Traducere- Eliza