Pagini

27 august 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii 26 august -1 septembrie 2012



Preaiubitilor,

Energiile Iubirii sunt toate în jurul vostru și aceia dintre voi care s-au pregătit pentru aceste timpuri au început să experimenteze multe momente de claritate și de înțelegere cu privire la scopul vostru de a fi pe această planetă. Aceste înțelegeri vin la voi, ca flash-uri care vin și pleacă, uneori, atât de repede încât va întrebati dacă vi le-ați imaginat. Aveti incredere în cunoașterea propriului destin, care vine pentru voi și aveți credință că toate se desfasoară la fel cum ar trebui în sincronizare perfectă, divină. Multi asistenți, atât de pe Pământ și din dimensiunile mai înalte vă pregatesc de multe vieți și multe cicluri galactice,pentru cea mai mare experiență, pentru experiența de Ascensiune.

Energiile pe care le-ati transmutat neîntrerupt vin în valuri ciclice, iar acum energiile cosmice se revarsă pe această planetă și va începe din nou procesul de curătare și de eliberare. Fiecare val de energie nouă miscă fiecare persoană într-o purificare mai profundă decât înainte și acesta este un proces inconfortabil, dar unul care trebuie să fi experimentat de către toți. Umanitatea ca întreg, nu este încă într-o stare de conștientă trezită a ceea ce se întamplă cu ea, cu toate acestea, energiile afectează pe toti din lume si la un nivel mai înalt al ființei lor, toți au ales această experiență și toti doresc să asceandă.

Aceia dintre voi care transporta Lumina sunt rugați să rămână centrati și calmi pe măsură ce abordati activitățile de zi cu zi. Este important să rămâneti concentrati asupra împămantarii acestei Lumini în miezul planetei, astfel încât să fiti întotdeauna în echilibru. Fiți observatori a ceea ce se desfășoară în jurul vostru, mai degrabă decât participanți, și căutati semne, în toate locurile în care au loc schimbări. Facultățile voastre intuitive și puterea de discernământ va fi mult mai angajată în aceste vremuri. Mergeti în interior zi de zi pentru comuniune la un nivel mai profund cu prezența voastră divină și ascultati în continuare, micuta voce care vă ghidează fără greș în destinul vostru.

Asigurați-vă că vă începeți ziua cu energiile voastre curătate de orice influență străină, astfel încât să puteți rămâne conștient atunci când în compania sau vecinătatea altora în jurul vostru, este nevoie sa fie efectuate curătari suplimentare și centrare . Amintiți-vă că toată lumea se confruntă cu curățarea corpurilor lor emoționale iar această zgură se poate scurge în câmpurile de energie ale altora din jurul lor, asadar vigilența si conștientizarea este necesară. Cunoasteti că aveți puterea de a schimba energiile în câmpul vostru auric pur și simplu prin intenție și puteti actualiza de asemenea, energiile celor din jurul vostru intenționând ca numai cel mai înalt bine să se manifeste pentru toți.

Amintiți-vă, în timp ce observati lumea din jurul vostru, că ati depasit deja provocările care captează acum viața umanității ca întreg și voi nu trebuie să luati parte la ele, cu excepția să intenționati Lumina lui Dumnezeu în orice situație care vine la voi pentru conștientizare. Chemati Sinele vostru Christic Sfânt al Luminii să se manifeste prin voi si practicati cu intenție fiind esența voastră cea mai înaltă. Calitățile de compasiune, bunătate și ajutorare vor înălta inimile celor din jurul vostru care au nevoie să știe că nu sunt singuri. Voi puteți face o diferenta pozitivă.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrătorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati