Pagini

31 august 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Scopul sau Perfectiunea?



Există întotdeauna aliniere între calea voastră si credintele voastre, între scopul şi călătoria voastră de viaţă, în vindecarea pe care aţi venit să o faceţi şi experienţele pe care le creaţi pentru realizarea acesteia. Scopul vostru cel mai înalt este cel mai puternic aspect de care sunteţi capabili în orice moment. Acesta este parte din contractul sufletului vostru cu Sursa şi nu există pentru nimeni pe pământ  o cale unică spre rai. Fiecare va ajunge în ritmul propriu şi în timpul lui. A fi aliniaţi cu scopul vostru înseamnă a fi pe calea voastră în fiecare moment si asta este tot ceea ce puteţi face.Este perfect.

Universul nu cere perfecţiunea noastră pentru că aceasta există în toate lucrurile, în orice moment şi în toate modurile. Puneţi la îndoială perfecţiunea unei flori sau perfecţiunea oceanului? Atunci de ce puneţi la îndoială propria perfecţiune? Scopul există în perfecţiune, dar scopul vostru nu este îndeplinit  prin devenirea voastră de a fi "perfecţi". Trebuie să începeti la punctul de perfecţiune şi să ştiţi că vă mutaţi de la un aspect al perfecţiunii la altul. Scopul vostru este să vă vindecati, nu sa fiti perfecti. Perfectiunea nu este atinsă în a fi mai bun sau cel mai bun, în a avea cele mai multe sau a fi cel mai rapid. Este cine şi ce sunteţi în ochii Sursei.

Scopul vostru există în perfecţiune în orice moment, chiar şi în acele momente cand simtiţi frică, când vă simtiţi pierdut, crezând că nu trăiţi până la potentialul vostru adevărat sau nu sunteţi siguri de adevăratul vostru scop.Voi trăiţi scopul vostru în fiecare moment şi include toate îndoielile şi temerile. Depăşirea acestora face parte din scopul vostru, si a avea curajul de a vă accepta pe voi însivă ca cine sunteţi în fiecare moment. Cel mai mare cadou pe are vi-l puteţi da este de a vă recunoaste perfecţiunea, astfel încât să vă puteţi concentra pe adevăratul scop al vieţii voastre, care este de a deveni cocreator cu spiritul.

Nu există nici un scop în căutarea perfecţiunii, pentru că deja există. Există scop în căutarea adevărului, în a străluci lumina voastră si a fi neîfricat de critică sau de îndoială. Sunteţi fiecare o lumină a lui Dumnezeu, un far de lumină divină a iubirii neconditionate si aceasta este perfecţiunea voastră. Scopul vostru este de a fi cine sunteţi, de a vă străluci lumina voastră în lume şi de a vă onora pe voi înşivă şi pe toată lumea în perfecţiunea lor. Apoi, vă puteţi concentra energia pe extinderea de la un aspect al perfecţiunii la altul, miscandu-vă prin dimensiuni ale timpului şi prin vibraţii energetice pe măsură ce vă aliniaţi voi înşivă cu adevărul fiinţei voastre şi găsiţi bucurie în perfecţiunea voastră de a crea raiul vostru pe pământ.

Jennifer Hoffman
www.urielheals.com 
Traducere:Eliza 

30 august 2011

ISUS "Este imposibil a construi o iluzie, care să dureze mai mult de o clipă"


John Smallman | 28 august 2011

Omenirea a ajuns la un punct foarte important în desfăşurarea evoluţiei sale. Puteţi vedea dovezi ale prezentei acesteia peste tot în lume. Pentru un timp foarte lung, părea că nu ati făcut aproape nici un progres spiritual în timp ce v-ati luptat în general pentru supravieţuire , într-un mediu dur, şi ati agravat problemele voastre atacându-vă unul pe altul. Nebunia de atitudini care v-au condus să vă comportati atât de neiubitor a început în sfârsit să fie realizată de multi dintre voi care caută acum să trăiască împreună, în cooperare armonioasă, constatând că aceasta poate fi realizată cu succes.


Evident, există încă foarte mulţi pe Pământ care nu au realizat încă acest lucru, dar dragostea plină de compasiune pe care o împărtăsiti şi o extindeti are un efect enorm în întreaga lume. Cei care au crezut că luptâdu-se cu ceilalţi şi zdrobind toate opoziţie le va permite să atingă poziţii de securitate şi de putere permanente constată acum acele credinţe foarte inconfortabile de menţinut, deoarece acestia îsi dau seama în cele din urmă că orice este dobândit în acest mod nu poate fi asigurat pentru foarte mult timp. Este o realizare şocantă care a început recent să curgă în conştientizarea lor conştientă, în ciuda eforturilor lor hotărâte de a o nega. Dar istoria de durere, suferinţă, şi deziluzie pe care şi ei au experiementat-o de peste eoni, ca urmare a inversărilor bruşte ale averilor lor, nu mai poate fi ignorată. Metodele lor nu functioneaza! Este o revelaţie cu adevărat şocantă pentru ei, şi le cauzează multă anxietate şi confuzie în timp ce caută răspunsuri într-o filozofie care nu oferă niciuna.

Puterea Câmplui Iubirii divine ce înconjoară Planeta Pământ este extrem de puternică, omniprezentă, şi nimic nu poate rezista îmbrăţişării sale iubitoare. Mulţi încearcă, dar mai mult ineficient, pentru că acesta este ghidat de voia Tatălui vostru iubitor care intenţionează să vă treziti din iluzie în extazul Realitătii veşnice. Chiar şi cei care sunt cei mai puternici în negare despre existenţa Lui şi dragostea Lui găsesc apărarea lor subminată de puterea blândă şi irezistibilă a iubirii sale veşnice. Trăind eoni de timp în frică şi furie, aşteaptând judecata, condamnarea, si pedeapsa, ei găsesc tulburătoare, chiar terifiantă, oferta blândă, de acceptare,şi fără discriminare a Iubirii Sale,care este motivul pentru care ei rezista lui atât de hotărât.Cu toate acestea, rezistenţa lor se va topi în cele din urmă, pentru că în ciuda refuzului lor, ei doresc cu disperare să beneficieze de îmbrăţişarea veşnică pe care El oferă continuu întregii creaţii. Şi pentru că este atât de infinit atrăgătoare acestia vor fi în cele din urmă în imposibilitatea de a continua rezistenţa lor, si, de asemenea, se vor topi în căldura acelei îmbrătisări divine. Toţi se vor întoarce Acasă din iluzie, deoarece este imposibil a construi o iluzie, care să dureze mai mult de o clipă atunci când eşti veşnic Una cu Dumnezeu,asa cum sunteti toti.

Momentul pentru trezirea voastră este tot mai aproape, şi tot mai multi dintre voi descoperiti în interiorul vostru Flacăra divină care vă va duce Acasă la Tatăl vostru. Ca întotdeauna mai multi dintre voi descoperiti acea Flacără în voi, ea întăreşte şi intensifică luminozitatea Câmpului Iubirii divine permitând mai multora să o vadă, să o accepte, şi să  stârnească spre starea de trezire.

Imi dă o mare bucurie să văd că omenirea se apropie de momentul trezirii, stiind ca este inevitabil. Ştiind că toate suferinţele vor înceta şi că copiii iubiţi ai lui Dumnezeu se vor întoarce Acasă este cea mai înăltătoare perspectivă pentru toată creaţia. Clipa scurtă de separare aparentă care a provocat atât de multă durere este pe cale de a se dizolva, făra nici o urmă, deoarece nu a existat niciodată. Bucuria şi extazul realitătii divine a lui Dumnezeu va străluci mai departe într-o frumuseţe pe care nici unul dintre voi nu v-o puteţi imagina, si vă va îmbrătisa ,asa cum a facut-o întotdeauna, pentru toată eternitatea.

Fratele vostru iubitor, Isus.

http://johnsmallman.wordpress.com/

Traducere: Eliza

29 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 28 august- 4 septembrie 2011


Preaiubitilor, 

Timpuri de mare transformare sunt acum asupra voastră. Fiecare dintre voi treceţi prin procese alchimice extraordinare în cele patru corpuri inferioare şi acest lucru poate aduce izbucniri emotionale în timp ce încercaţi să faceţi faţă cu aceste schimbări. Fiţi răbdători cu voi înşivă şi înţelegători, de asemenea. Izbucnirile voastre sunt temporare în natură şi trebuie să vă amintiţi că acestea vor trece. Este un proces de integrare a energiilor masculine şi feminine, care sunt în interiorul vostru şi acestea se aprind uneori  la un grad mai mare, ceea ce vă face să vă simţiţi dezorientaţi, cumpănind la cum puteti să exprimati tot ceea ce nu sunteţi, atât de des.

Fiecare dintre voi se află în diferite stadii de initiere, care apar mai ales în planurile interioare, dar încercările şi problele ce vă însoţesc sunt reflectate în situaţiile voastre în viaţa de zi cu zi. Acestea sunt parte integrantă din calea voastră spirituală şi trebuie sa fie de aşteptat pe măsură ce voi continuaţi călătoria voastră spre o mai mare dezvăluire a abilitătilor si darurilor voastre spirituale. Nu vă descurajati după ce experimentaţi unul dintre aceste episoade şi nu uitaţi să faceţi apel la Ingerii vostri de Ascensiune pentru a vă ajuta în acest proces. Vor fi perioade de fluctuaţii în corpurile emoţionale în timpul acestor vremuri, iar cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să recunoaşteţi acest proces atunci când apare şi să luati măsuri pentru a vă pune într-un mediu liniştit pentru a aduce înapoi armonia în voi.
Acesta este momentul pentru a persevera pe măsură ce energiile continuă înainte şi în sus în efortul lor neobosit. Cel mai mare atribut care vi-l puteţi oferi în aceste vremuri de turbulentă şi schimbare este darul de compasiune, nu numai pentru alţii, dar şi pentru voi. Aceasta este o formă înaltă de iubire şi compasiune pentru sine şi provocările cuiva şi toate aspectele ce apar din interiorul vostru de care nu stiaţi că există necesită o iubire constantă şi atotcuprinzătoare a tot ceea ce sunteti. Practicaţi acte aleatorii de bunătate asupra voastră mai întâi şi răspânditi-o spre exterior mai apoi.
Pentru că în adevăr, asa cum mergeţi în interior în linişte şi vă aduceti pe voi în aliniament cu Măreaţa voastră Prezenţă, aceste provocări dispar şi o mai mare uşurinţă este experimentată încă o dată. Pe măsură ce deveniti mai familiarizaţi cu aceste cicluri energetice, aşa cum apar în interiorul vostru şi care ar putea să îşi găsească expresia în manifestarea exterioară, puteti fi gata pentru ele cu setul vostru de unelte a tot ceea ce va ajutat să vă menţineţi echilibrul în aceste momente. Amintiţi-vă să consumati cantităţi mari de apă bună, curată pentru a vă păstra bine hidrataţi şi să mâncaţi alimente care conţin o mai mare vitalitate şi forţă de viaţă, care sunt în stare crudă şi naturale.

Aceste practici vă vor ajuta să vă aliniaţi mai uşor cu viziunea şi intenţia pe care o  menţineţi pentru voi, cei dragi şi pentru lumea în care trăiţi. Când vă simţiţi încercaţi faceţi mereu acele lucruri care vă oferă bucurie şi plăcere, astfel încât să vă simţiţi completaţi şi reîmprospătaţi. Luându-vă timp pentru a fi bine cu voi înşivă are întotdeauna repercusiuni benefice pentru voi şi toţi cei din jurul vostru. Destindeti-vă atunci când este necesar şi cultivati râsetele, pentru că uneori este cel mai bun medicament.
Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
Traducere : Eliza

26 august 2011

Mesaj de la Arhanghelul Mihail "Vocea spiritului este în asteptare"



Transmis prin Ronna Herman

Preaiubiti maestri, pe măsură ce Celule de lumină ale constiintei lui Dumnezeu se înfiltrează tot mai adânc în structura fizică, membranele de Lumină ce înconjoară ADN-ul încep să se dizolve. Ca parte a acestei experienţe Sub-Universale, acesta a fost programat în planul Corpului de Lumină al lui Adam / Eva/ Kadmon, astfel încât să aibă loc două simultan activarea spiralelor ADN-ului .Spiralele ADN-ului sunt acordate la diferite nivele dimensionale. Cele două spirale, care sunt acum active şi disponibile în corpul fizic sunt acordate la primul, al doilea si al treilea nivel dimensional. Aşa cum v-am spus înainte, pe măsură ce v-ati scufundat în densitatea dimensiunilor joase, doua câte doua, spirale ale ADN-ului vostru au fost încastrate în membranele de Lumină si plasate în rezervă până la momentul în care sunteti gata pentru a începe calatoria voastră înapoi în dimensiunile înalte de Lumină.


 Prima, a doua şi a treia dimensiune:  Două spirale de ADN
 A patra şi a cincea dimensiune:  Patru spirale de ADN
 A şasea şi a şaptea dimensiune:  Şase spirale de ADN
 A opta şi a noua dimensiune:  Opt spirale de ADN
 A zecea şi a unsprezecea dimensiune:  Zece spirale de ADN
 A douăsprezecea dimensiune:  Doisprezece spirale de ADN

Din motive de claritate şi pentru a vă ajuta să înţelegeţi secvenţa integrării Sinelui Inalt /Suprasufletului, permiteţi-ne sa atribuim numere fiecărei fatete a Sinelui vostru Inalt. Ati fost născuti cu o fatetă a Sinelui vostru Dumnezeiesc, închisă într-o sferă de lumină. Au fost codificate în ADN-ul vostru, câmpul vostru auric şi celulele de memorie din tot organismul vostru, frecvenţele care era sa le experimentaţi în stadiile incipiente ale vietii voastre. Dacă totul a mers conform planului, undeva în primii ani de viata v-ati trezit la înghionturile/ şoaptele Sinelui Suflet, şi un proces de fuziune a sufletului / personalitate a început. Vom numi acesta  Sinelui vostru Suflet numarul unu.
Sinelui vostru Suflet numarul doi, pe care îl vom numi Suprasuflet-ul vostru, a preluat reşedinţa în Steaua Sufletul vostru, a opta Chakra, la momentul naşterii voastre. Dacă ţineţi cont de "vocea spiritului"treptat, în timp, acest aspect înalt dimensional al Sufletului vă Supraluminează şi radiază frecvente sale rafinate de lumină în sistemul de chakre si câmpul auric. Atunci când este completă integrarea acestui aspect al constiintei voastre superioare la momentul oportun al Sinelui vostru Suflet numarul trei, următoarea Scânteie mai avansată a Fiintei voastre multi-dimensionale, se mută în jos în poziţia chakrei a opta şi devine constiinta Suprasufletului vostru. Acest proces va fi repetat din nou si din nou, până când, cândva în viitorul îndepărtat, veti fi reuniti cu Prezenta voastră Divină Eu Sunt/ Sinele vostru Dumnezeiesc. Când ati început aventura voastră în tărâmurile fizice ale materialitătii, ati construit încet o haină de carne în jurul stralucitorului vostru Corp de Lumină cristalină. O Sferă de Lumină a fost plasată în zona din spate a corpului în spatele inimii voastre fizice. Această sferă de lumină, care ar fi numită Inima voastră Sacră, a devenit casa  sufletului / sinelui vostru Inalt şi miezul diamant al Celulei  voastre Dumnezeu  a fost, de asemenea, plasat în această Cameră Sacră. Calitatile, atributele si virtutile celei de-a Şapte Raze a Constiintei lui Dumnezeu, au fost, de asemenea plasate înăuntrul Sferelor de Lumină. Aceste sfere, cunoscute sub numele de chakre, au fost proiectate să se rotească la o viteză foarte mare, ceea ce le-a facut pară a fi conuri rotitoare de Lumină radiind din faţa şi din spatele corpului fizic.
Acum vă străduiti să inversati procesul în timp ce încercati să eliminati toate frecvenţele discordante pe care le-aţi creat dea lungul veacurilor, purificând prin asta sistemul celor patru corpuri joase fizice, mentale, emotionale si astrale, astfel încât să vă puteţi muta dincolo de limitările voastre fiziologice.
Trebuie să vă mutaţi de la o atitudine de auto-centrare; cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă până când sunteti bine pe calea ascensiunii. Amintiţi-vă, v-am spus că este o virtute in "egoism", sau un moment de auto-absorbţie  intensă atunci când vă străduiti să vindecati /echilibrati vasul vostru corporal în pregătirea pentru o infuzie de frecvenţă de Lumină mai înaltă. Această etapă pregătitoare este importantă pentru fiecare nivel mai ridicat de infuzie de Lumină, altfel ar fi ca inserarea a 110 volti electrici la o priză de 220 V, ceea ce ar duce într-o clipă la un şoc  şi, cel mai probabil, la distrugerea aparatului (corpului fizic ).
Este extrem de important să vă concentrati pe rafinarea celor şapte chakre ale formei corpului,creând astfel / activarea Pilonul vostru de Lumină, care ruleaza în fata coloanei vertebrale. Acest pilon de Lumină trebuie să-si restabilească conexiunea la Miezul central al inimii pământului şi la steaua voastră stelară tetraedru, Steaua Sufletului vostru, care este de la opt la doisprezece centimetri deasupra coroanei capului. Atunci când acest lucru este realizat, veti castiga acces la cele cinci Raze înalte ale Luminii Creatorului, care vor completa amprenta voastră Divină pentru această rundă speciala de Evolutie.
Trebuie să explicăm, totuşi, că în timpul călătoriei înapoi în dimensiunile înalte, vi se va cere să acceptati mai multe misiuni speciale şi veţi fi, de obicei,de acord; pentru că acesta este modul în care a fost proiectat procesul de ascensiune. Veţi căuta totdeauna să vă întoarceti la plinătatea Constiintei voastre Dumnezeiesti, dar veti menţine, de asemenea, o dorinta arzatoare de a servi într-un fel, pentru că în adâncul Inimii voastre Sacre există un Cristal Sămânţă care pulsează cu iubire pură şi o dorinţă înnăscută de a servi.
A fost decretat ca multe fatete / Scântei ale regatului angelic şi alte fiinţe mărete de Lumină să se încarneze pe Pământ şi să urmeze calea umanilor. Portaluri de initiere s-au deschis şi au rămas deschise în jos, prin Ere. Cu toate acestea, în trecut, doar câteva suflete curajoase au reusi să treacă portile de iluminare şi au câştigat măiestria de Sine.
Constienta constientă este dezvoltată prin etape progresive, de trezire şi înţelegere a conceptelor mai complexe şi rafinate. Pe măsură ce progresaţi, veţi obţine treptat accesul la nivele-dimensionale din ce în ce mai înalte de constiinta în timpul călătoriilor de noapte ale Corpului vostru Astral. Sunteţi luati în salile de învăţare şi, eventual, în salile de înţelepciune. În timp, vă veţi alătura Grupurilor de Servire a Lumii, care inspiră şi radiază mai departe valurile Particolelor Adamantine ale Luminii Creatorului, care urmează să fie folosite pentru cel mai înalt bine.
Cum veţi şti când sunteţi pregătiţi să vă alăturaţi membrilor grupului sufletului vostru în Piramida de Servire Mondială? Veţi fi preluaţi automat atunci când Cântecului Sufletului vostru rezonează la jumătatea celei de-a patra dimensiuni şi de mai sus. Veţi merge acolo atunci când aveţi echilibrată 51% din karma voastră, şi faceţi cu adevărat un efort pentr a controla natura voastră emotională. Veţi merge acolo atunci când începeţi să vedeti ce e mai bun în cei din jurul vostru, si vă  străduiti să vă mutati în afara judecătii pe măsura ce veti învăta să vedeti viata si lumea prin ochi filtrati cu compasiune.
Permiteţi-ne sa explicam alcătuirea Piramidei de Servire Mondială. Imaginati-vă o piramida de cristal gigantică în a cincea dimensiune, cu vârf şi cristal dublu-terminat ce se extinde până în primul nivel al dimensiunii a sasea. În cadrul acestui edificiu minunat sunt gradate nivelele de frecvenţă ale dimensiunii a cincea şi ale dimensiunii a sasea joasă. Există mii de piramide mai mici, care rezonează fiecare la frecvenţe speciale armonice de Lumină. Ati putea echivala aceste piramide cu oraşele mici de Lumină. Atunci când va sosi timpul că sunteţi calificati să vă alăturati grupului de Servire Mondială, veti fi luati în piramida de Lumină, care este adaptată  paternului vostru particular vibraţional. Pe măsură ce avansaţi în rezonanţa de Lumină, vă veţi muta în sus, în staţiile mai înalte de Lumină în cadrul Piramidei de Serviciu Mondial. Aceasta este de asemenea o parte integrantă a procesului de ascensiune.
Privirea concentrată a umanităţii este scoasă din mlaştina sufocantă a existenţei pământesti  în orizonturi-îndepărtate ale viitorului. Dorinţa de bogăţii materiale este înlocuită cu o dorinţă pentru constiinta Sufletulul. Servitorii Lumii vor fi tinuţi împreună printr-o legătură  de suflet puternică : o amintire a unui jurământ solemn de a servi umanitatea, cu un obiectiv comun de a ascende în conştiinţă.
Planul Divin pentru acest Sub-Univers a fost creat ca o experientă de a  douăsprezecea dimensiune. Există şi alte sub-Universuri care au fost create pentru a experimenta un număr mai mare de dimensiuni si altele cu dimensiuni mai puţine. Pământul şi sistemul solar din care aceasta face parte, sunt în procesul de reintegrare a tuturor atributelor, calitatilor si virtutiilor celor douăsprezece Raze ale Constiintei lui Dumnezeu pentru a fi admis pentru a participa la gradul imediat superior al Planului Divin pentru extinderea acestui Sub-Univers.

De-a lungul timpului, evolutia constiintei este urmată de stadii de evoluţie în cadrul corpului fizic. Forma urmează întotdeauna gândul. Organismul uman este în curs de pregătire pentru a primi frecventele mai înalte ale Luminii Creatorului, Particolele Adamantine ale Luminii Focului Sacru. Trebuie să evoluati de la un mod pasiv de A FI într-un nouă stare rafinată a Fiinţei ca o acţiune-orientată, ca un Purtător expansiv de Lumină, dacă e să deveniti un maestru COCREATIV DE LUMINA.

Pe măsură ce vă întoarceti spre interior şi  ajungeti mai sus spre concepte şi informaţii de frecvenţă mai înaltă, veţi începe automat să vă retrageti din planul astral, din sistemul de convingeri al constiintei colective. Dintr-un punct de vedere spiritual, evolutia înseamnă o  creştere constantă a sensibilitătii la frecvenţele vibraţionale şi capacitatea de a integra mai mult din Esenta Creatorului, ceea ce duce la o mai mare iluminare şi o natură mai plină de compasiune. Intuiţia unei persoane inteligente, trezite, duce la o mai bună înţelegere a Planului Divin pentru umanitate şi a rolului pe care ea îl joacă. Inteligenţa concentrată este necesară pentru a intra cu succes în a cincea dimensiune şi pentru a accesa apoi vastul depozit de înţelepciune şi abilităţi avansate disponibile acolo. Meditaţia şi o puternică conştiinţă de suflet deschid portalul de acces la revelaţia cosmică.
Atunci când este necesar, informaţiile corespunzătoare, extinse vor fi întotdeauna furnizate aspirantului pe calea Luminii. Pasul vostru următor şi acţiunile necesare sunt relevate cu un nivel la un moment dat. Gândiţi-vă la comunicarea telepatică cu Fiinţele din tărâmurile mai înalte ce primesc Celulele de Lumină de gând/informaţie. Trebuie să practicati să perfectionati abilitatea de a crea o imagine vie a ideilor voastre, şi să le ţineţi destul de mult până când acestea se înregistrează în creierul vostru şi in Eter. Amintiţi-vă, energia urmează gândul.
Lumina este atât energie cât şi materie. Electrificarea sau conversia materiei / energiei se întâmplă atunci când energia este procesată printr-o Piramidă de Lumină, pe măsură ce mintea umana ajunge la Fiinţele I-Luminate din tărâmurile mai înalte, aceasta duce la o conversie a energiei. Treptat, utilizarea acestor tehnici avansate si de perfectionare vă eliberează din legile entropiei / degradării, şi voi începeti încet procesul de întinerire.

Voi, de asemenea, vă mişcati gradual de la un tip de vizibilitate la o stare mult mai avansată. Vă veti muta dincolo de spectrul de culoare şi lumină ultraviolet în multele frecvenţe mai înalte, spectrele electromagnetice de Lumină. Sunteţi, de asemenea, în curs de pregătire pentru a lucra pe mai multe nivele de inteligenţă.

Nu puteţi scăpa de fluxurile de energie care bombardează constant Pământul si umanitatea. Energia dătătoare de viaţă a Razelor radiază mai departe de la Tatăl / Mama Dumnezeu prin intermediul Marelui Soare Central al acestui univers de-a lungul numărului vast de sori al Sub-Universurilor, galaxiilor si sistemelor solare. Există, de asemenea, frecvenţe specializate ale energiei cosmice care pulsează prin acest Sub-Univers din multele constelaţii şi alte sisteme solare, precum şi pulsul şi bătăile inimii Mamei Pământului vostru, care are o influenţă directă asupra tuturor lucrurilor vii.
Multe dintre forţele cosmice de frecvenţe dimenisonale mai înalte sunt benefice, de susţinere a vietii şi consolidare, în timp ce cele din partea de jos, frecvenţele discordante ale dimensiunilor a treia / patra sunt nocive şi limitate. Fiecare suflet determină la care din multitudinea de frecvenţe va răspunde prin semnătura lui energetică. În acest sens,el creează fie Raiul lui personal pe Pământ  fie iadul lui privat. Creierul vostru este un organ magnific şi conţine un număr mare de "frecvenţe de conştiinţă- Coduri ale Vietii".  Cel mai mult din potenţialul vostru geniu a fost depozitat în nivelele dimensionale mai înalte ale  Mintii voastre Sacre, care este situată în partea din spate a capului în apropierea chakrei coroanei. Cantecului Sufletului vostru conţine frecvenţele care vă vor asista în accesarea acestui depozit bogat de cunoştinţe. Fiecare octavă de accelerare a frecvenţei vă oferă acces la un nivel mai înalt al Constiintei lui Dumnezeu. Creierul vostru / mintea deţine cheile spre măiestrie si iluminare.
Dragi inimi, amintiţi-vă, dacă sunteţi concentraţi numai pe ascensiunea voastră personală, înţelegeţi greşit mesajele noastre. Pe măsură ce parcurgeţi drumul înalt care duce  spre iluminare, trebuie să ajungeţi să atingeţi inimile altora prin cuvintele, acţiunile şi faptele voastre. Un discipol adevărat pe Cale duce o viaţă de serviciu.

Un discipol pe Cale se mută treptat dincolo de sarcinile şi responsabilităţile familiale fizice pe măsură ce constiinta, intelepciunea si Lumina lui/ei se măreste. Treptat, influenţa aspirantul se extinde, şi posibilitatea lui/ei de a deveni un adevărat arătător de cale, creşte. Este nevoie de un efort constant şi deliberat pentru a imblanzi ego-ul, şi pentru a obţine cunoştinţele şi expertiza necesare pentru a deveni un Servitor al Lumii. Trebuie să fiţi un exemplu remarcabil şi să aveti capacitatea de a excita şi stimula dorinţa de înţelepciune spirituală, în scopul de a servi umanitatea ca o Lumină călăuzitoare.
Prietenii mei curajosi, ştim cum se simte să fi încălzit în perfecţiunea Iubirii / Luminii Creatorului. Voi abia începeţi să înţelegeti, şi dorinta din interior va creste mai puternică şi mai convingătoare pe măsură ce ajungeţi mai sus în tărâmurile luminate ale existenţei. La început am fost fin acordaţi şi în raport perfect, unul cu altul. Impreuna, încet, dar sigur ne întoarcem la acea fumoasă stare de unitate.
 Eu sunt prietenul şi companionul vostru constant pentru totdeauna.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

http://www.ronnastar.com/latest.html 

Traducere : Eliza Fati

21 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 21-28 august 2011



Preaiubitilor,

Inimile noastre sunt pline deoarece vă vedem pe fiecare dintre voi cum mergeti vitejeşte în vieţile voastre de zi cu zi, străduindu-vă să transcendeti energiile care se agită în jurul vostru oriunde vă întoarceti. Este nevoie de o concentrare continuă pe amintirea a ceea ce sunteţi cu adevărat şi de ce aţi ajuns la această locaţia exactă,cu scopul de a fi în locul pentru ancorarea unei Lumini mai mari în zilele următoare. Multe se întâmpla la nivelele eteric energetice si suntem multumiti de progresele care se fac prin eforturile noastre comune.


Va fi un aflux mai mare de energii cosmice care curg prin atmosfera Pământului şi ar fi potrivit ca fiecare dintre voi să continuati cu practicile de zi cu zi pentru a vă menţine nivelele de frecvenţă şi să cautati natura în toate formele sale, cu scopul de a vă păstra împamântati în câmpurile voastre de energie. Acest lucru este foarte important în acest moment. Oferiti-vă vouă iubire de sine radicală, pentru că doar facăcând asta voi activaţi apoi extinderea câmpului conştiinţei umane la nivele tot mai înalte de Lumină si echilibru.


Multe codificări au loc acum şi făcând din asta intentia voastră de a primi ajutorul aprobat de la Dumnezeu, vă va ajuta să le ancorati în fiinta voastră. Acesta este motivul pentru care este important să ancorati aceste energii care intra în miezul cristalin al Mamei Pământ, deoarece aceste energii sunt de o frecvenţă mai înaltă decât oricând înainte şi este important să stati în echilibru în propriul vostru câmpu energetic. În timp ce cereti pentru aceste noi codificîri, cereti, de asemenea, ca acestea să fie descărcate în fiinta voastră cu usurintă, gratie si protectie. Fiecare dintre voi aveti scoruri de Îngeri care vă înconjoară acum si care se vor asigura că totul este în regulă cu voi, pe măsură ce continuaţi să transmutati toate energiile joase din cele patru corpuri inferioare în timp ce rafinamentul în crestere al corpurilor voastre fizice dense continuă.


Aţi ales să fiti o parte a acestui proces, şi singura cale este de a merge înainte. Deschideţi-vă mai deplin inimile către tărâmurile îngerilor şi celor Ascensionati si cereti zi de zi îndrumarea şi sprijinul nostru. Suntem mereu gata să vă oferim asistenţa şi dragostea noastră.Există acum mai mult sprijin decât a fost vreodată dat înainte, pentru fiecare dintre voi. În zilele care au să vină, suntem tot mai plini de speranta că constiinta voastră în creştere şi calităţile de înţelegere, empatie şi compasiune pot fi transmise fratilor si surorilor voastre în timpul lor de nevoie, aşa cum am făcut noi cu voi. Asa procedează tărâmurile mai înalte si Legea Cosmică.


Noi sugerăm, de asemenea să vă scufundati zi de zi în flacăra Violet de transmutare prin decretarea voastră sau prin metodele de vizualizare, deoarece acesta este un instrument important în acest moment. Fiecare dintre voi ati stabilit un set de instrumente în voi a celor mai eficiente metode de transmutare, de curatare şi de transformare şi utilizarea acestora în disciplinele de zi cu zi va aduce o mai mare usurintă pe măsură ce zilele merg mai departe.

Există un scop mai înalt pentru tot ceea ce aţi îndurat şi voi aţi creat spaţiul pentru Sinele vostru Cristic Sfânt , pentru a-l ancora în voi şi a începe să se manifeste prin voi. Cât de glorios este acest lucru? Ceea ce a fost început acum mai mult de 2000 de ani în urmă, este acum gata pentru a fi luat spre nivelul următor. Cunoasteti că dragostea şi aprecierea noastră este întotdeauna cu voi dragilor, pentru munca incredibilă pe care ati făcut-o, în numele Creatorului.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

C 2011 Marlene Swetlishoff

www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza

18 august 2011

Mesaj Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian


Salutări, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Noi vă salutăm cu iubire în inimile noastre şi binecuvântări din Pleiade.

Aşa cum monitorizăm şi anchetăm situaţia actuală de pe Pământ există locuri diferite în care energia şi atenţia noastră este necesară. Ne referim la aceste locuri ca fortăreţe. Din navele noastre şi cu tehnologia noastră directionăm energie în aceste locuri de dezechilibru şi acolo unde ar putea exista condiţii catastrofale. Asta înseamnă că există un potenţial ridicat de schimbări pe Pământ care ar putea erupe în orice moment. Chiar acum există mai multe puncte decât am văzut aşa că suntem destul de ocupati. Vă sugerăm să ne ajutati meditând şi concentrându-vă pe planeta voastră. Intrebaţi-ne să vă arătăm punctele în care energia voastră poate sprijini fortăreţele. Multe dintre ele sunt în oceanele voastre. Simtiti energia de pe Pământ, apoi permiteţi ghidării interioare să vă arăte calea.

Suntem cu toţii în acest proces împreună. Noi folosim iubirea si Lumina voastră. Este important să vă concentrati iubirea si energia pentru Pământ şi să vă păstraţi inimile voastre conectate una cu cealaltă. Situaţia este instabilă. Veţi avea multe schimbări până în 2012 şi după. Instabilitatea financiară a planetei voastre, este doar un exemplu de schimbare a paradigmei vechi. Cel mai bine este să acceptati faptul că acesta este modul în care lucrurile sunt şi să găsiti noi modalităţi de a vă ajusta şi adapta. În acest proces, vechile căi, care au servit doar elita vor dispărea în trecut. Omenirea va găsi surse de o mai mare abundenţă. Acesta este motivul pentru care cerem cooperarea voastră acum.

Prăbusirea timpului va grabi aceste schimbări. Aveti compasiune unii cu alţii pentru că aceste schimbări sunt stresante. Mulţi le rezistă şi le fac viaţa plină de provocări. Vă rugăm să fiţi atenti şi conştienti de tot ceea ce transpare în jurul vostru şi în voi. Aveţi nevoie de aceste niveluri de conştientizare pentru a fi acolo unde sunteţi meniţi să fiti. Să ştiţi că veti fi întotdeauna protejati si îndrumati. Trebuie să ascultaţi în interior. Sistemele voastre de ghidare sunt avansate ca si ale noastre.

Să ştiţi că nu sunteţi singuri. Sunteti puternici şi asta va persevera, chiar dacă timpurile par copleşitoare. Modificările sunt necesare pentru supravieţuirea Pământului. Vă veti recupera şi totul va fi mult îmbunătăţit pe planeta voastră. Către acest scop, flota noastră rămâne în stare de alertă în jurul planetei voastre. Mulţi reprezentanţi dedicati din alte sisteme stelare participă în acest proces. Aveti concentrarea noastră totală si completă. Noi lucram la cererea Creatorului nostru. Avem numai interesele voastre cele mai bune în inimile noastre.

Anticipăm că timpul pentru întâlnirea noastră cu voi e asteptat. Aşteptăm cu nerăbdare reuniunea noastră. Să stiti că sunteti iubiti de familia voastră Pleiadiană. Suntem unul.

Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.

August 17, 2011

http://thegroundcrew.com/channeled-messages.htm
 Traducere : Eliza

15 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 14 august - 21 august 2011



Preaiubitilor,

Acum în acest timp, este important pentru toţi să se concentreze pentru a aduce mai multă Lumină pe această planetă. Încercaţi să vă faceti timp în fiecare zi pentru a vă afirma dorinţa de a fii un transformator al energiilor puternice şi intense, care sunt acum pe cale de a se manifesta în vietile voastre de zi cu zi şi în inimile întregii Omeniri. Prin alinierea cu Planul Divin pentru Pământ, a întregii Omeniri şi a tuturor regatelor de pe, şi din jurul Pământului, creaţi un impuls ca să aiba loc activitate mai mare  în campul de constiintă unificată care înconjoară Planeta, care va continua să beneficieze binele suprem al tuturor.

Menţineti şi radiati lumina şi dragostea voastră pentru toti în sfera voastră de influentă. Intenţionaţi ca pacea să prevaleze în interiorul vostru şi în toate inimile ca o constiintă în creştere ce ne conectează pe toti. Cereţi Sinelui vostru Cristic Sfânt să cuprinde mai mult din cele patru corpuri joase ale voastre, astfel încât densitatea corpurilor voastre sa fie rarefiată la o stare de fiintare mai cristalină. Straluciti-vă lumina, Preaiubitilor! Lăsaţi-vă inimile să fie deschise cântecului de iubire şi unitate al Creatorului. Totul este bine, totul este perfect.Umbrele de pe această planetă şi de deasupra tuturor locuitorilor ei se retrag într-un ritm mai accelerat decât a fost vreodată anticipat şi splendoarea care o reprezintă Omenirea, în fiecare expresie a Divinului este de a crea schimbări tot mai mărete pentru binele suprem al tuturor.

Rămâneţi fermi dorintei voastre  ca o mai mare pace, bunătate şi bun-simţ să prevaleze asupra lumii voastre şi în inimile şi minţile maselor care se Trezesc. Dorinţa voastră de a face acest lucru permite familiei voastre de Lumină să creeze mai multe incursiuni în realizarea Planului Divin. Suntem UNUL şi lucrăm împreună pentru ridicarea tuturor şi a tot ce este pe Pământ. Pământul este deja în poziţia lui şi revine acum asupra Omenirii pentru a se trezii la marea posibilitatea care este oferită tuturor în aceste vremuri de schimbare rapidă, de creştere şi de evoluţie accelerată a sufletului. Este un timp minunat în Univers, pentru că legiunile nespuse au lucrat fără întrerupere în tot cursul Erelor în anticiparea acestor schimbări, care vin cu o rapiditate incredibilă.

Fiecare dintre voi aţi făcut acest lucru de mai multe ori înainte şi aşa v-aţi ocupat locul in Lumină, tinându-l constant ca un Far pentru cei care se trezesc şi care cer o mai mare egalitate şi pace pentru toţi. Ceea ce a fost odată acceptat ca un mod de a fi, nu mai este cazul. Tot ceea ce a fost nu mai este. Există o cale mai bună care se apropie şi, deşi pare haotică şi turbulentă în acest moment, în imaginea mai mare a lucrurilor înseamnă că mai multă Lumina este integrată de cei care nu au fost cunoştienţi şi care se trezesc acum la ceea ce este pe Planeta acum.

Nu fiti părtaşi la iluziile ego-ului care vă asaltează prin căile anterioare ale mass-mediei şi la ceea ce se manifestă acum în cei din jurul vostru. Amintiţi-vă în mod constantnu sunteţi corpul vostru, nu sunteţi mintea voastră, voi nu sunteţi ego-ul vostru - sunteţi de fapt, Constiinta Cristică, Dumnezeul / Dumnezeita si vă folositi puterea cu înţelepciune pentru binele suprem al vostru, al celor dragi vouă, al lumii şi al tuturor.Sunteţi indicatorii de schimbare, făcătorii şi facilitatorii, care crează schimbări pozitive şi iubitoare prin dăruirea voastră de a FII LUMINA care sunteti cu adevarat! Asiguraţi-vă să faceti corecţiile în gândirea şi acţiunile voastre care par a fi necesare în voi înşivă, astfel încât să fiţi întotdeauna în aliniere cu Planul mai înalt pentru viaţa voastră, în orice moment. Intenţionaţi acest lucru, trăiţi acest lucru, FITI acest lucru.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

 http://www.therainbowscribe.com/
Traducere: Eliza

Ashtar: Banii şi Legea Universală a schimbului de energie în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ



Următoarea transmisiune este canalizată prin intermediul comandantului Alexandriah Stahr de la Comandantul Ashtar din Comanda Ashtar - Comanda Solară Stelară în ceea ce priveşte Banii şi Legea Universală a schimbului de energie în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ.

Salutări Eu sunt Comandantul Ashtar - al Comandamentului Ashtar Solar Stelar , astăzi vom continua să eliminăm MATRICILE majore care vă afectează pe voi şi pe toată lumea de pe planeta voastră. Aceste MATRICI gravitează în jurul "valorilor" şi  la rândul lor în jurul valorii pe care îl joacă banii în societate voastră. Stiu că acest lucru este de interes major pentru toţi dintre voi care ati văzut declinul calitătii vietii voastre şi creşterea 'costului vieţii" în ultimii ani. Mă aflu aici să vă spun că declinul vostru economic este rezultatul MATRICII şi a sistemului ei economic corupt si nu un declin în nevoia de bani a sistemului economic cristic de pe planeta voastră.


MATICEA, prin natura sa este împotriva Legii Universale a Schimbului de Energie, care prevede că; "Ceva de valoare egală sau mai mare trebuie să fie întotdeauna oferit în schimbul valorii primite"; Când ceva este vândut sau comercializat, vânzătorul trebuie să primească întotdeauna în schimb ceva de valoare egală sau mai mare. Atunci când este oferită valoarea, trebuie să fie primită. Valoarea oferită este în valoarea percepută de către cumpărător şi vânzător.


Oricine profită de altcineva într-o tranzacţie de schimb de energie se face vinovat de furt şi este supus  Universului să echilibreze balanţa împotriva lor în toate tranzacţiile viitoare, până când balanţa este echilibrată. Forţele întunericului ştiu acest lucru şi ştiu cum să echilibreze "balanta" pentru a proteja necinstitele lor câştiguri. Acesta este motivul pentru care oamenii foarte bogaţi "donează" în scopuri caritabile în moduri atât de generoase. Multi dintre ei încearcă să-si cumpere un loc în cer" pentru că ştiu că  a face bani nu a fost o problemă, dar modul în care au fost făcuti banii lor, este suspect. De multe ori, Universul va lua de la ei sub formă de boală sau situaţii nefericite de familie, astfel că toată lumea ştie că banii nu cumpără întotdeauna fericirea.


MATRICEA fură energie de la cei prinşi în ea, în conformitate cu cine sunteţi la nivel de suflet. Cu cât sunteti mai spiritual aliniati cu vibraţia Cristică, cu atât fură mai mult MATRICEA de la voi. Acesta este întregul scop al MATRICII, care este acela de a fura energie de la cei care au acces la Sursa originală a Creatorului Mamei / Tatalui de către cei care nu au, şi anume- forţele întunericului care fură din Forţele Luminii.


Până în prezent MATRICEA înclină balanţa în favoarea lor înşişi. Acest lucru a fost făcut încă de la bun început, dar pentru că sunteţi acum în vremurile din urmă dinainte de 2012, nedreptatea s-a accelerat şi a cauzat recesiunea economică Planetară, care a provocat atât de multa teamă şi tulburări în lumea voastră. Programarea MATRICII a luat-o razna în ultimii ani şi a cauzat nebunia ca voi toti să o vedeti.


MATRICEA care vă ia banii nu este singura problemă. Este programarea MATRICII cea care provoacă neînţelegerea banilor şi a schimbului de energie, si care a contribuit la această problemă. În căutarea căii voastre spirituale, aţi pus la suflet minciunile vechii MATRICI care spun că trebuie să fiţi "saraci ca să fiti sfinti". Multi şi-au dat posesiunile lor materiale gândindu-se că acestea nu mai sunt necesare şi apoi predică împotriva celor care nu fac acelaşi lucru. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Nu este nimic in neregulă cu bunurile materiale, dar excesul de bunuri când alţii nu au nimic, este ceea ce cauzează un dezechilibru în societate.


Lipsa de bani este o lipsă de energie în alimentarea corpului vostru , vieţii voastre şi a activităţilor din viaţa voastră. Precum este sus, aşa este si jos. Dacă energia este totul şi totul este energie atunci o lipsă de orice fel este o lipsă de energie în acea zonă. Aşa cum am spus mai sus, acest furt insidios al forţei voastre de viaţă a fost foarte accelerat şi a făcut pe mulţi să creadă că acesta este parte a Procesului Cristic de Înălţare. Nu este! Permiteţi-mi să repet, banii şi schimbul de bunuri şi servicii vor continua în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ.  "Modul în care "faceti banii si ceea ce faceti cu ei este ceea ce va face o schimbare si o diferenţă.

Sistemul de valori de pe planeta voastră,este cel care trebuie să se schimbe. Aruncati o privire la ceea ce are valoare în lumea voastră. Ţigările, alcoolul şi drogurile care cauzează probleme de sănătate si de moarte sunt o afacere mare. Calmantele farmaceutice, care cauzează dependenţă au înrobit milioane de suflete şi produc miliarde de dolari pentru cei care îi subjuga pe altii. Sistemul de îngrijire a sănătăţii satisface cerintele în privinta "pastilelor", care provoacă efecte secundare negative şi de moarte şi totuşi "Doctorii" sunt zeii societăţii voastre, care au permisiunea de a "practica" pe voi pentru comisioane uriaşe şi nu sunt traşi la răspundere pentru că nu 'vindecă" problema.


În contrast, vindecătorilor holistici si spirituali le sunt preluate profesiile de către AMA,(Asociatia Medicală Americană) deoarece nu dispuneti de resursele financiare pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Chiar şi cei care pretind a fi spirituali contribuie la propria voastră cădere devalorizându-se pe ei înşişi şi profesia voastră, dând la o parte gratuit darurile voastre spirituale şi condamnându-i pe cei care nu urmăresc în acest zel greşit să" salveze lumea", In trecut vindecatorii spirituali şi profesorii au fost cei mai respectati si mai apreciati în societatea voastră si li s-a oferit financiar o cale abundentă, deoarece societatea i-a perceput ca fiind valorosi.

Fiecare dintre voi veţi "salva lumea" în felul vostru prin folosirea talentelor şi abilităţilor voastre dumnezeiesti de a adăuga valoare lumii voastre si a fii compensati din abundenţă pentru asta. În acest fel, aveţi suficiente resurse pentru voi si viata voastră si puteti oferi dintr-o ceaşcă plină. Încercarea de a da dintr-o ceaşcă goală doar vă va epuiza. Aceasta este directiva pe care am dat-o Comandantului Alexandriah Stahr atunci când a început să facă munca ei de vindecare. I-am spus să 'perceapă bani"pentru ce are nevoie în a o sprijini pe ea şi misiunea ei de a promova activitatea în lume sub formă de sesiuni, programe, cărţi şi produse. Munca ei este şi a fost întotdeauna susţinută de cei care beneficiază de ea. Acest lucru este în aliniament cu Legea universală şi ar trebui să fie imitat de către toţi cei care mărturisesc a fi în slujba lui Dumnezeu şi a umanităţii. Cea mai mare onoare pe care o puteti da lui Dumnezeu este de a vă folosi talentele si abilitatile pentru a ajuta pe ceilalţi şi a fi compensati pentru asta, astfel încât Dumnezeu este văzut în voi şi în tot ceea ce faceti.

Este un concept neCristic că având bani şi a face bani este oarecum rău. Dumnezeu vă oferă bani pentru a vă asigura nevoile. Locurile de muncă, afacerile, căsătoriile, moştenirile, investiţiile sunt toate canale ale lui Dumnezeu pentru a aduce bani în viaţa voastră, astfel încât să vă puteti oferi şi asigura contribuţia în societate sub forma de bunuri şi servicii. Din nou, ceea ce faceti cu banii este ceea ce face diferenta. Crearea unor valori în societatea voastră de care să beneficieze toti este un scop demn pentru bani. Aceasta este utilizarea corectă a banilor şi trebuie să fie re-învăţată de către toti.

Întregul scop al Schimbării de Conştiinţă a Ascensiunii Planetare este pentru ca voi să schimbati sistemele voastre de credintă negative în pozitive astfel încât să fiţi în stare să schimbati lumea pentru mai bine aducându-o în aliniament cu vibraţiile Cristice. Vibraţiile Cristice îl onorează pe Dumnezeu, prin recunoaşterea talentelor si abilitătilor voastre si folosirea lor. Acesta este adevăratul înteles al urmăririi pasiunii sau fericirii voastre. Folositi-vă talentele si abilitătile pentru a vă face fericiti căci atunci când le împărtăsiţi îi faceti si pe altii fericiti. Aceasta este utilizarea corectă a energiei lui Dumnezeu, doar una dintre, care sunt banii.


Suntem acum în procesul de inversare al acestei nedreptăti prin eliminarea valorilor MATRICII neCristice. Deşi acest lucru va fi finalizat în următoarele câteva zile, re-educarea tuturor în Legea Universală a Schimbului de Energie şi corectarea modului în care văd "Lucrătorii întru Lumină" banii va dura considerabil mai mult. Multi Lucrători întru Lumină sunt de părere că, odată ce trec prin Ascensiunea Planetară nu vor mai avea nevoie de bani. Acest lucru este neadevărat. Banii sunt pur şi simplu un mijloc de schimb pentru o anumită valoare oferită în schimbul valorii primite. Sunt portabili si usor de schimbat pentru bunuri şi servicii şi reprezintă productivitatea ţării şi a poporului de a produce valoare în lume.

Fără bani nu aveti nici un mediu de schimb. Fără schimburi între oameni, aveti stagnare şi moarte. Banii nu aduc fericirea, dar asa cum multi dintre voi ati experimentat, a nu avea bani vă face destul de repede nefericiti dacă nu puteti furniza materiale pentru nevoile voastre de produse alimentare, îmbrăcăminte şi adăpost. Odată ce nevoile de bază de hrană, adăpost şi îmbrăcăminte sunt furnizate vouă şi familiilor voastre, atenţia voastră se poate transforma apoi spre a furniza beneficii pentru comunitate şi lume în general. Alinierile corecte şi utilizarea energiilor voastre sunt dupa um urmează:

1. Dumnezeu, 2. Sinele, 3. calea spirituală, 4. partenerul de viaţă, 5. copiii, 6. comunitatea si 7. lumea în general.

A venit timpul pentru voi să re-evaluati valorile voastre şi să eliminati persoanele negative, lucrurile, situaţiile, produsele şi serviciile cărora le dati valoare şi pentru care oferiti bani. Prioritizati sistemul vostru de valori şi veţi avea mai mulţi bani în viaţa voastră. Sprijiniti acei oameni, organizaţiile şi produsele şi serviciile care adaugă valoare pentru voi şi alţii.

Identificati în voi talentele şi abilităţile voastre naturale şi creati un vehicul prin care să le faceti disponibile pentru alţii. Este o încercare nobilă de a adăuga valoare altora, în conformitate cu talentele şi abilităţile voastre naturale şi să fiti în schimb compensati din belşug pentru asta. Creati valoare Cristica reală, iar banii vor urma şi să ştiţi că a vă onora pe voi însivă înseamna a-l onora pe Dumnezeu.

Sfârşitul transmisiunii

Eu Sunt Comandantul Ashtar - al Comandamentului Ashtar Solar Stelar

Protector al Planetei Pământ şi supraveghetor al Planului Divin dirijat de către Lordul Sananda.

http://blog.ashtarcommand.org/8-8-11-ashtar-money-and-the-universal-law-of-energy-exchange

Pentru mai multe informaţii despre comandantul Alexandriah Stahr şi munca ei cu Lord Sananda, comandantul Ashtar şi Comandamentul Ashtar Solar Stelar,puteti merge la urmatoarele site-uri:


www.ashtarstore.com

www.alexandriahstahr.com

www.star-esseenia.org

www.ashtarcommand.org

www.myinnerpoweranimals.org

www.myinnershamanhealer.org

C 2011 Rev. Alexandriah Stahr, Star-Essence Temple

Aug 08 2011

Traducere: Eliza

11 august 2011

Saint Germain "Contractul vostru conţine ţelurile inimii voastre"


Faceţi din ziua de azi cea mai bună zi pentru constiinta umană: faceti pace cu toate tulburările voastre mentale. Puteţi face acest lucru prin redirecţionarea atenţiei voastre atunci când mintea oferă detalii despre aceste tulburari.

1.Oferiti acestor detalii zero atenţie.
2. Purtati-vă ca si cum aceste gânduri nu au nici o relevanţă asupra cuiva cu care sunteti familiarizaţi.
3. Alegeţi să vă uitati în altă direcţie.
4. Practicati observarea vieţii voastre fără nici un comentariu


Sunt făcute schimbările asupra acelor gânduri pe care le-aţi ignorat, facându-vă să dati mai multă atenţie noilor gânduri decât celor originale? Sunteti capabili să vă menţineti atenţia în momentul în care nimic nu vă poate deranja dacă nu permiteti acest lucru?Faceti azi o zi a 'non-perturbării'. Nu lasăti nimic in lista voastră de tulburări pentru a fi considerat demn de atentia voastră. Mintea voastră nu poate să modifice nimic, ea doar generează gânduri mai mult decât are oricine nevoie.


Toate gândurile voastre înrămează imaginea care a fost concepută cu o atitudine. Atitudinea voastră despre o memorie conţine mai multă densitate decât conştientizarea acelei memorii. Ceea ce se observă are încărcătură doar daca există o atitudine care i se oferă. Toate gândurile negative care sunt acceptate, diminuează lumina voastră. Sunteti capabili să generati suficiente gânduri fericite pentru a le anula pe cele dense? Doar observându-le pe cele dense este suficient pentru a anula impactul acestora. Acordati mai multă atenţie la îndrumarea inimii voastre şi nu va exista nici o tulburare care poate diminua momentele voastre. Oferiti mai puţină zgură omenirii, prin eliberarea conceptelor voastre negative înainte ca ele fie absorbite în constiinta de masă. Permiteţi mai multa energie a inimii (care aduce iubire pentru tot ceea ce este) să fie consumată de constiinta de masă. Nu mai clintiti atunci când vine întunericul la apel. Aduceţi energia inimii în toate circumstanţele.


Nici un zbor din circumstanţele curente ale cuiva nu poate modifica drama umană care vine cu contractul vostru. Luaţi în considerare faptul că respectivul contract este cauza a ceea ce se manifestă în viata voastră, nu dorinţele pe care le creaza mintea voastră. Schimbarea atitudinilor mintii umane este ceea ce neagă necesitatea de a face mai mult din aceleaşi vechi alegeri - noi opţiuni devin disponibile. Toate lectiile voastre sunt în contract, şi unul trebuie să fie finalizat înainte ca următorul sa fie dat.


Pe măsură ce lectiile voastre sunt oferite, modul în care vă ocupati de fiecare nouă oportunitate creează realitatea voastră viitoare. Cererile făcute de ego nu sunt cauza noilor voastre experienţe. Ego-ul ar putea dori de fapt, experienţa voastră viitoare, pentru că ceea ce este conţinut în contractul vostru este disponibil mintii, prin intermediul inimii. Mintea creează atitudini cu privire la circumstanţele prin care lecţiile sunt oferite, iar noile condiţii generate sunt bazate pe modul în care mintea alege să acţioneze în timpul fiecărei lecţii.


Odată ce o lecţie a fost trimisă de fiintele de lumină care supraveghează acea Lecţie, noi răspunsuri sunt, de asemenea conduse mintii din inimă. A fii capabili să urmati îndrumarea din inima este ceea ce completează o lecţie şi creează spaţiu pentru ca urmatoarea să fie trimisă.


Toate învăţăturile despre a ajuta mintea să se manifeste nu sunt corecte. Cereţi să vi se dea Lecţia necesară, şi apoi răspundeti-i cu un răspuns corect (din inima), în scopul de a absolvi. Veţi avea întotdeauna răspunsul corect la dispoziţie, pentru că vine cu întrebarea. Dacă raspundeţi cu răspunsul minţii, acea Lecţie vine din nou.


Canalizarea nu oferă toate răspunsurile necesare, indiferent cât de clar canal esti. Canalizarea nu a fost niciodată menită să treacă peste conştiinta divină a omului - aceasta ar putea părea, dar dându-i această capacitate înseamnă că ignoraţi propria constiintă Dumnezeiască, şi acest lucru trebuie să fie preţuit dacă aveţi de gând să absolviti.Canalizarea nu este un substitut pentru conştiinta divină a canalului. Este pentru minte. Toţi cei care nu verifica în interiorul lor înşişi pentru a confirma exactitatea unui mesaj, se pot înşela să creadă într-un arogant înşelător.


Claritatea absolută în ce priveste exactitatea trimisă a conştiintei inimii vine atunci când puneti punctul pe 'í'si o cereti întotdeauna, şi apoi verificati răspunsurile mergând împreună cu ele. Maestrii traiesc întotdeauna din inimă. Canalizarea nu înlocuieşte cunoaşterea voastră. Sunteti capabili să trăiti ca un Maestru?

EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înaltat Saint Germain

transmis prin Aruna
http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/
Traducere: Eliza

9 august 2011

Mesaj Arhanghelul Uriel: "Voia Ta să se facă "



De-a lungul eonilor de timp şi în cadrul mai multor vieti natura Sursei a fost interpretată greşit a fi mai măreată decât omenirea, astfel că sursa aceasta este în control sau responsabilă de ceea ce se întâmplă în cadrul celei de-a treia dimensiuni. Aceasta utilizare gresită a adevăratei naturi a Sursei / relaţiilor umane a permis întregii omeniri să-si subestimeze foarte mult puterea, natura şi scopul călătoriei sale pe pământ. Deci fraza 'Voia 'Ta să se facă' este, de asemenea, utilizată în mod abuziv şi este de fapt o rugăciune de reconectare, şi nu o confirmare a slăbiciunii umane.

Nu aveţi nevoie de permisiunea Sursei, în orice aspect al vietii voastre, deoarece fiecare dintre voi este aici, ca o scânteie de lumina divină şi într-o misiune de vindecare şi de ascensiune. Participaţi la ascensiune alături de cea a Pământului şi a restului sistemului vostru solar, galaxiei si universului. Totul este conectat si totul în jurul vostru se confruntă acum cu ascensiunea la acest moment. Când voi cereti că ''acestea să se facă' creaţi spaţiu pentru ça Sursa să intre în experienţa voastră şi să împărtăsească o energie mai înaltă cu voi. Cu această frază voi creati defapt un spatiu pentru raiul pe pământ.

'Voia Ta', nu înseamnă că Dumnezeu este o parte în plus la situaţie, pe care o dati la o parte pentru ai permite lui Dumnezeu să funcţioneze fără participarea voastră. De asemenea, asta nu înseamnă că dati la o parte puterea voastră pentru a permite Sursei să o preia.. Asta înseamnă că ati ales să permiteti luminii lui Dumnezeu din voi să fie parte a vieţii materiale în acea clipă.Vă deschideti inima pentru a permite Divinului să împărtăşească experienţa cu voi si nu în locul vostru, ca creatori aţi ales să experimentaţi acest moment cu Sursa ca co-creatori.

'Să se facă' indică faptul că sunteţi dispusi a permite realitătii voastre să se desfăşoare în perfecţiunea Vointei Divine. În acest frumos moment rezonati cu şi puteti crea rezultatul cel mai înalt si cel mai bun care include familia umanităţii şi pământul. Ati devenit un co-creator cu Sursa prin setarea deoparte a ego-ului şi vointei, împreună cu toate limitele sale ale celei de-a treia dimensiuni şi de a recunoaşte şi a da glas divinitatii voastre. Şi în acest moment, scopul vieţii voastre de reconectare este îndeplinit şi voi aţi creat raiul pe pământ.
www.urielheals.com
traducere: Eliza

8 august 2011

Hilarion Mesajul săptămânii: 7-14 august 2011



primit de Marlene Swetlishoff

Preaiubitilor,

Noi vă vedem iubitilor, rămânând fideli pe cursului vostru.  În timpul vieţilor voastre ocupate, vă faceti în continuare timp pentru a vă menţine Lumina şi frecvenţa  şi acest lucru vă ajută să staţi centrati şi în echilibru. Există mai mare detaşare de dramele paradigmei dualitatii care acum încep să dispară din constiinta voastră. Fiecare dintre voi ati cunoscut uneori perioade de luciditate şi de claritate, fiind într-o stare de cunoastere , fără să ştiti de ce. Aceste perioade vor creşte în apariţia lor în vietile voastre de zi cu zi. si veti începe să  discerneti acţiunile voastre şi calea potrivită, fără confuzia anterioară la care mulţi dintre voi, ati fost muncit.

Pe măsură ce progresează zilele acestei luni, calitatea claritătii, va deveni mai vizibilă şi mai proeminentă; lucrurile vor părea să aiba  mai mult sens pentru voi pentru a vă deplasa într-o direcţie, mai degrabă decât în alta. Aveti încredere în această calitate, care iese la suprafaţă din interiorul vostru, sunt aspectele voastre înalte ce se manifesta în voi şi prin voi. Aţi început acum drumul spre o noua aventură - aventura deplasării dincolo de limitările voastre anterioare concepute, străduindu-vă în toate aspiraţiile si idealurile voastre cele mai înalte.Credeti în abilităţile voastre pentru a le aduce mai departe într-o manifestare mai măreata şi nu vă opriti niciodată până ajungeti la stele'!


Într-adevăr, o noua lume de posibilitati minunate se afla acum înaintea voastră şi vor fi atât de multe posibilităţi ce se vor mai deschide încât a face o alegere cu privire la unde să vă concentrati atenţia poate fi o sarcină descurajatoare. Alegeti ceea ce vă aduce cea mai mare bucurie şi împlinire. În timp ce învăţati să faceti acest lucru, totul va cădea la locul potrivit şi sincronicităţi minunate vor incepe să se manifeste in vietile voastre. Urmând calea îndemnurilor inimii, veţi experimenta calmul interior şi echilibrul şi ceea ce a fost folosit pentru a vă produce anxietate şi stres va fi acum doar înregistrat de către voi, pe măsură ce acestea se miscă prin voi, departe de voi, fara să se mai întoarcă.

Acesta este un semn sigur de Măiestrie interioară care are loc în voi însivă si spune multe despre nivelul de evoluţie dincolo de realitatea dimensiunii a treia. Este dedicarea voastră continuă şi efortul la ordinea zilei cea care v-a adus la această stare. Acesta nu este sfârşitul călătoriei, Preaiubitilor, acesta este un nou început, calea celui iluminat. Această cale necesită o noua focusare şi dăruire, deoarece Pământul este o planetă pentru evoluţia sufletului şi acest lucru este realizat prin efort personal, înţelegere şi dorinţa de a va supune testelor şi analizelor care vin înaintea voastră.

Capacitatea voastră de a îndura a crescut însutit, pe măsură ce Măiestria de Sine continuă tot mai departe. Amintiţi-vă că creşterea are loc în spirale de activitate şi începeti să luati cunoştinţă de aceste vremuri recurente în scopul de a obţine măiestria prin a deveni conştienţi de ele şi a lua măsuri adecvate pentru a lucra în tandem cu aceste spirale de activitate. Când este timpul pentru odihnă, faceti acest lucru cu mare recunoştinţă şi bucurati-vă de fiecare moment din timpul vostru de pauză. Veti continua să faceti progrese mari prin colaborarea cu aceste cicluri, pe măsură ce deveniti constienti de ele.

Mergeti înainte cu gratie si usurintă, Dragii mei, şi învăţati să vă folositi energiile în domenii care aduc cel mai înalt bine pentru voi si pentru cei pe care îi iubiti şi îngrijiti. Daţi drumul distragerilor care v-au tinut în robia planului dualitatii şi înviati ca pasărea phoenix în libertate şi măreţie la un nou nivel al jocului vieţii. Noi suntem  întotdeauna cu voi în admiraţie şi sprijin.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com 
picture: http://www.forevervisions.com/html/vibration_of_love.html

Traducere: Eliza

7 august 2011

Mesaj de la El Morya



- Eu sunt Maestrul Înăltat El Morya, şi doresc să las un mesaj pentru multi ce se înalţă si pentru Maestrii   Înăltati care deţin un vehicol pământesc. Există trei lucruri pe care aş dori să le împărtăşesc cu voi: echipa noastră planetară de Ascensiune :

1. Lăsati TOATA teama ce este încă încorporată în vehicolul vostru fizic pământesc.
2. Să ştiti că există întotdeauna suficient.
3. Menţineti vehicolull vostru pământesc atâta timp cât  are nevoie Gaia de voi.

Nu este nici un sacrificiu în a menţine vehicolul vostru pământesc, deoarece SPIRITUL este întotdeauna LIBER. Vehicolului vostru pământesc reprezintă pur şi simplu că VOI sunteţi planeta Pământ. Prin urmare, în timp ce voi eliberati reziduurile voastre de teamă care se află în moleculele şi atomii vehicolului vostru pământesc, voi serviti de asemenea pentru a elibera toatpă frica în vehicolul vostru planetar. În plus, frica voastră de a nu avea destul, care este o "frică de supravieţuire" înnăscută, poate fi eliberată atunci când vă daţi seama că VOI sunteti planeta. În timp ce planeta se întoarce la Constiinta Galactică, oamenii vor reveni la adevărata lor Constiintă Planetară.

Voi, membrii ai umanităţii, ati atins masa critică în ceea ce priveşte conştiinţa multidimensională, dar numai pentru că cei trezit menţin mult mai multă LUMINA decât masele. Cu toate acestea, multi dintre voi cei treziti deţineti încă o formă de împlinire a contractului vostru pre-natal de a colabora cu Gaia. De asemenea, forma fizică pe care o deţineti este o reprezentare a Sinelui vostru Planetar. Oamenii, care sunt Păstrătorii Pământului şi cetaceele, care sunt Păstrătorii Apei au jurat să elibereze TOATE atasamentele iluziei dimensiunii a treia în timp ce îşi păstrează vehicolele lor pământesti.

Detaşarea voastră de la iluzie menţinând în acelaşi timp un vehicol pământesc facilitează eliberarea TUTUROR fricilor încorporate în vehicolul vostru pământesc, astfel încât să puteţi ajuta mai bine în toată eliberarea de teamă încorporată în vehicolul vostru planetar colectiv. Cunoasterea faptului că există întotdeauna suficient ese cea care accelerează eliberarea fricii / întunericului planetar încorporat . În timp ce vizionaţi un film de groază aţi putea spune: "E doar un film. Acesta nu este real ", puteţi face acum acelaşi comentariu cu observarea multor iluzii înfricoşătoare ale dimensiunii a treia..


Pentru că ştiţi că aceste iluzii nu sunt reale, puteţi menţine vehicolul pământesc şi continua să jucati jocurile 3D în timp ce vă deplasaţi, de asemenea, prin procesul de ascensiune. Procesele de ascensiune personală şi planetară se accelerează tot mai mult cu fiecare zi. Lucrurile ar putea arăta la fel pe exterior, cu excepţia faptului că constatati că lucrurile care au fost esenţiale cândva nu mai sunt importante. Concurenţa, averea, faima şi succesul poartă din ce in ce mai puţină greutate odată ce vă daţi seama că jocul vietii 3D nu este real. Ceea ce este REAL se află în interior.

În interior, deveniti din ce în ce mai transformati cu fiecare respiratie. Aşa cum gândul precede acţiunea, schimbarea stării de constiintă precede schimbarea realitătatii voastre. Crezând că vă puteţi schimba realitatea vă plasează într-o stare de conştiinţă în care puteţi schimba realitatea. De fapt,voi nu vă schimbati doar realitatea voastră. Voi creati realitatea cu fiecare gând. Prin urmare, amintiţi-vă pentru a menţine Măiestria voastră asupra fiecarui gând si emotie. Aveti o mare putere acum, şi cu acea putere vine responsabilitatea de a menţine constiinta voastră multidimensională.

Eu, El Morya, servesc ca Maestru   Înălţat al Primei Raze, Raza Albastră a Puterii Vointei lui Dumnezeu. Pentru a evita discriminările religioase, deoarece religiile diferite au nume diferite pentru energia pe care o percep ca fiind Dumnezeu, voi vorbi de Voinţa lui UNU. Dragii mei cei care ascensionati, înţelegem cât de dificil este pentru voi să renunţati la întoarcerea la SINE pentru a rămâne în serviciu pentru Ascensiunea Planetară. Cu toate acestea, vă amintesc cu mândrie că voi nu "rămâneti" pe Pământ. Voii SUNTETI Gaia.

Sunteţi portalurile prin care lumina multidimensională şi iubirea neconditionată a dimensiunilor mai înalte pot intra în corpul Gaiei de pe Pământ. În schimb, Gaia împărtăseste Lumina şi iubirea ei extinsă , prin splendoarea Naturii ei. Voi reveni să vorbesc mai multe despre ce înseamnă a fi un Maestru Înălţat care menţine în acelaşi timp un vehicol pământesc tridimensional. Noi, Maestrii Înălţaţi de pe Pământ, vă reamintim că dacă cititi acest comunicat, sunteti un Maestru Înălţat care poartă încă un vehicol pământesc.

Poate vă intrebati cum am putea face o astfel de declaraţie cuprinzătoare, dar trebuie să vă amintiti că suntem în deplina posesie a perceptiile noastre multidimensionale. Prin urmare, stim că sunteti un Maestru  Înălţat, deoarece sunteţi cu TOTII Maestrii Înălţati. Voi nu aţi părăsit cea de-a cincea dimensiune şi ce e dincolo de ea pentru a intra în Pământul dimensiunii a treia. NU, voi v-ati extins constiinta în a treia dimensiune, astfel încât să puteti participa la acest moment cosmic. Doar că aţi uitat că vehicolul vostru pământesc a fost de fapt o marionetă, un avatar într-un joc video

Pe măsură ce vă treziti la SINELE vostru Multidimensional, veţi realiza că sunteti păpuşarul, cel care a ales să se conecteze la această realitate în timpul acestui moment prielnic de transmutare. De fapt, ati petrecut eoni de viaţă de formare pentru această realitate specială. Una dintre cele mai grave îndoctrinării din acest joc 3D a fost că "NU sunteti destul de buni." Noi vă spunem, "Voi sunteti preţiosi!" Voi sunteti necesari si vitali pentru finalizarea unui plan măret, care a intrat în mişcare cu mult înainte creării Lemuriei şi Atlantidei.

Voi sunteti capitolul final din cartea Pământului tridimensional. VOI sunteti Gaia, constiinta de pe Pămant.

Aceia dintre voi care s-au trezit, ati făcut acest lucru pentru că ati refuzat să uitaţi total de Sinele vostru. Este posibil să fi părut că ati uitat, dar a fost întotdeauna un licăr de memorie a adevăratului vostru SINE. Acea memorie a fost implantată în sufletul vostru în timpul tuturor vieţilor voastre, în care v-ati pregatit pentru acest moment de AICI şi ACUM. Voi sunteti, într-adevăr, AICI ACUM în procesul de ascensiune al SINELUI vostru personal şi planetar.

EU SUNT El Morya. Este Vointa lui UNU ca voi sa reuşiti. Prin urmare,asa ar trebui! Noi cu totii din dimensiunile înalte ştim că veţi reuşi, deoarece în ACUM-UL lui UNU voi deja v-ati înălţat!

canalizat de
Suzan Caroll
29 iulie, 2011

http://suzanneliephd.blogspot.​com/
www.multidimensions.com
www.suzanneliephd.com
http://www.facebook.com/pages/​Suzanne-Lie-PhD/14371811898458​6

Traducere:Eliza

6 august 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Binecuvântările Dez-Iluziilor

  
Acele lucruri care vă atrag atentia sunt create prin tensiune şi rezistenţă. Curgerea energiei este întreruptă în prezenţa fricii şi acest lucru devine un punct de transformare. Veti alege frica sau ceva dincolo de ea? Teama a fost  un companion şi o prezenţă constantă  iar calea de dincolo de ea nu este cunoscută. Tensiunea pe care o simţiţi ca boală, dis-confort, şi dez-iluzie sunt binecuvântări care vă arată că realitatea voastră nu este în aliniament cu vibratiile voastre energetice.


Pe măsură ce vă ridicati vibraţiile şi permiteti noi energii să devină integrate în fiinta voastră, tensiunea este creată oriunde s-ar intra în conflict cu vibratia voastră existentă. Iluzia prin care trăiti nu mai rezonează cu voi si voi nu mai puteti sprijini acea iluzie. Alte alegeri, credinte si gânduri sunt acum necesare pentru a sprijini noua realitate pe care o doriţi pentru voi înşivă, care creează apoi o nouă iluzie. Toată viaţa este o iluzie, o paradigmă pe care o creaţi prin intermediul vibratiilor voastre energetice. Fiind dez-iluzionat înseamnă pur şi simplu că nu mai puteţi sprijini iluzia actuală.


Fiecare iluzie are nevoie de un flux constant de energie pentru a o sustine. Iluzia care este susţinută de frică, durere şi dramă este creată atunci când vă aflaţi în acele energii.În momentul în care simţiţi că iluzia voastră nu mai functionează pentru voi este momentul în care v-aţi deconectat de la iluzia voastră si sufletul vostru asteaptă pentru a vă conecta la energii mai înalte, extindeti-vă viziunea pentru viaţa voastră, pentru a rezona cu o nouă vibratie si pentru a fi dispusi, să permiteti mai multă lumină în fiinta voastră. Puteţi vedea dez-iluzia ca un eşec sau ca o binecuvântare divină.


Ceea ce vedeţi ca pe o problema este pur si simplu un proces de deconectare astfel încât sa vă puteţi reconecta la altceva. Toată viaţa este un flux de energie care trebuie să continue să se înalţe în vibraţiile mai înalte. Acolo unde simţiţi tensiune este acolo unde iluzia va împotmolit pe un traseu anume, şi când vă deconectaţi şi permiteti energiei voastre să se extindă, prin stabilirea unei intenţii pentru un nou curs pentru calea voastră, voi creaţi tensiune al cărui scop este să vă arate unde trebuie să apară deconectarea şi unde se poate întâmpla reconectarea. Îmbrăţişati acest lucru cu bucurie, deoarece este o confirmare a transformării voastre, apoi alegeţi noua voastră cale şi permiteti noi niveluri de iluzie să devina realitatea voastră. 


transmis prin Jennifer Hoffman

www.urielheals.com
 Traducere: Eliza

4 august 2011

Saint Germain "Mai multe despre acceptarea neconditionată"




 Multi dintre voi nu pot să accepte învăţătura mea în ce priveste iubirea celor care sunt cel mai dificil de iubit. În consecinţă, am luat decizia de a continua această conversaţie. Nu pentru a condamna acest mod de gândire, ci pentru ai ajuta pe acei chela ( discipoli) care pot ascensiona să facă acest lucru.

Polaritatea este natura dualitatii. Bine-rău, corect-gresit, întuneric-lumină, etc sunt toate opinii ale condiţiei umane.Văzând lumea în acest mod are componenta sa de creare a energiei, şi acest lucru face ca opiniile umane să rămână la acest nivel de conştientizare. Atunci când este atins un punct de vedere mai expansiv, aceeaşi situaţie poate fi percepută într-un mod diferit. Cel ce creează dificultăţi nu mai este considerat a fi partea opunsa a celui care o observă. Provocările sunt acum privite ca parte a dansului uman pentru crestere în constientizare. Cei ce le trimit sunt acum priviti ca donatori a mai mult decât dificultăti - acestia sunt considerati aducătorii urmatoarei oportunitati.

Ar putea părea, totuşi, că ceva întunecat v-a atacat, dar acum acest lucru este considerat o oportunitate, nu un act scandalos de corupţie. Există răul în experienta umana? Da - dintr-un anumit nivel de conştientizare există. Dar acelaşi incident poate fi un dar al gratiei divine pentru cei care sunt la un nivel mai înalt de înţelegere.

Am menţionat de multe ori controlorii şi entităţile întunecate care manipuleaza mediul omului. Pot vedea cum menţionarea acestor lucruri ar face să pară ca şi cum am considerat că modul lor de existenţă este rău. Deoarece nu am explicat niciodată punctul meu de vedere numai am menţionat modul în care cei din nivelele de conştientizare mai scăzută ar putea accepta existenţa lor, trebuie să vă spun acum că apariţia acestor actori în teatrul vostru vine fără nici o critică în observare mea. Numindu-i controlori este doar felul meu de delimitare a rolului în care sunt exprimati.

Da, controlorii distrug toate lucrurile considerate importante pentru om. De ce? Ca, oamenii să poată deveni mai grijulii, mai conştienţi şi mai asemănători lui Dumnezeu în designul său energetic. Opunerea sau controlul controlorilor nu a fost niciodată o opţiune, nici un rezultat de ridicare a conştiinţei omului. Numai acest tip de control al destinului uman poate livra sufletul matur spre ascensiune, pentru că un suflet matur poate ajunge să accepte faptul că Dumnezeu este creatorul a toate , inclusiv a controlorilor.
O  nouă conştientizare se dezvoltă după ce s-au dizolvat toate atitudinile negative IMPOTRIVA întunericului , una care include abilitatea de a iubi esenţa tuturor fiinţelor, indiferent de comportamentul lor. Iubirea de sine înseamna acceptarea  întunericului în sine însusi. Iubirea neconditionată înseamna a oferi iubire tuturor, indiferent de circumstante.  Iubirea neconditionată  este Lumina despre care vorbim. Condiţiile asupra iubirii diminuează  acea Lumină. Sunt creaţiile întunecate cele care diminuează lumina voastră? Sunteti supărati pe controlori? Furia atenuează lumina voastră. Vă este frica de viitor? Frica atenuează lumina voastră.

Acceptarea tuturor creatiilor lui Dumnezeu duce la ascensiune. Puteţi să acceptaţi faptul că Dumnezeu se află în spatele acţiunilor controlorilor? Dumnezeu este creatorul fiecarei părti a dramei umane - şi fiecare corp este un aspect integral din această creaţie. Aceia ce învăţa cum să iubească necondiţionat primesc multe oportunităţi de a alege iubirea deasupra altor atitudini pe care aceste condiţii le pot evoca.


Portiuni ale memoriei umane includ devastare şi manipulări în drama omului. Încă o dată, acest lucru apare, pentru că omul are nevoie de aceasta devastare pentru a învăţa despre adevărata lui natură - IUBIRE NECONDITIONATA. Toţi cei care se considera prea buni pentru a accepta comportamentele întunecate ale altora neagă negativitatea în actele lor de dezbinare. Toate gândurile negative faţă de orice altă persoană, loc sau lucru crează energie negativă.


Maestrii nu decid dacă acţiunea unei alte persoane este acceptabilă sau inacceptabilă. Ei se întreabă: "De ce este nevoie în mine pentru a fi abordat?" Dacă se simt negativi fata de orice, se uita în interiorul lor înşişi pentru cauza acestui disconfort, acestia nu se mânie pe cel care a declanşat aceste sentimente. Toate sentimentele de disconfort sunt o oportunitate de a descoperi adevărul unei situaţii. Îndepărtarea, evitarea confruntării, care acţioneaza mai presus de situaţie, etc, toate cauzează discordia în câmpul energiei cuiva. Având claritate despre modul în care va simtiti, si transformarea unui disconfort într-o vindecare, este calea Măiestriei.

  Vă rog să negati aceste atitudini negative împotriva controlorilor. Începeti prin a observa modul în care propriile atitudini negative diminuează lumina voastră atunci când aflati despre acţiunile lor. Observaţi acest lucru, apoi lăsati negativitatea. Noile voastre atitudini interioare vor fi poarta de acces pentru ascensiune.  


EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înaltat Saint Germain

transmis prin Aruna
 http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
Traducere: Eliza 

1 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 31 iulie - 6 august 2011



primit de Marlene Swetlishoff


Preaiubitilor,

Viaţa în planul Pământului începe să-şi asume un ritm mai rapid decât înainte. Vor fi multe întâmplari care vor avea loc, ce vor părea a fi prea miraculoase şi greu de crezut. In timp ce aceste evenimente au loc, amintiţi-vă să vă menţineti echilibrul în orice moment şi să fiti în pace. Pe măsură ce dimensiunile converg din ce în ce mai aproape în proximitate , vor exista mari sentimente de bucurie şi de anticipare simţită în inimile tuturor şi sentimentul de libertate iminentă va începe să prindă rădăcini.


Este timpul să luati măsuri spre nivelul următor, acela de responsabilitate de sine şi măiestrie de sine. Concentrati-vă complet asupra a ceea ce doriti să se manifeste şi să ia formă în vietile voastre si în lumea voastră si nu lăsati nimic să vă distragă de la această focalizare. Următoarele săptămâni şi luni sunt momente de oportunitati pentru a face mari pasi înainte în spirala voastră de evoluţie pentru a atinge Măiestria sinelor voastre umane şi a începe să faceti progrese în direcţia care să cuprindă mai mari abilităţi şi talente decat se credea posibil anterior.Fiecare dintre voi este capabil de a realiza lucruri mai mari decât aţi visat vreodată ca e posibil.


Pe măsură ce vâ asumati responsabilitatea , si vă luaţi înapoi puterea personală si suveranitatea, veti face o alegere, care este pentru binele cel mai înalt al tuturor. Fiecare acţiune pozitivă pe care vă concentrati contează foarte mult în sistemul de ansamblu al lucrurilor şi ar fi potrivit să creati cu totii un joc nou, unul plin de bucurie, bunătate infinită şi posibilităţile sănătoase. Credeti în bunătatea înnăscută şi măreţia colegilor vostri umani şi menţineţi în fiecare zi această viziune cu toată puterea pe care o puteţi mobiliza , indiferent de ceea ce are loc în jurul vostru.

Marea sarcina, care este înaintea voastra acum, Dragii mei, este spulberarea benzilor de forme gând negative adânc înrădăcinate, care s-au format ca un câmp de energie de joasa densitate care înconjoară Pământul. Noile energii cosmice care vin asistă în acest proces, dar voi sunteţi cei care trebuie să precizeze intenţiile voastre să fie în aşa fel. Pe o planetă cu liber arbitru, locuitori sunt cei care trebuie să îşi exercite drepturile lor suverane şi Divine pentru a restabili această planetă la planul său origina Divinl, prin care se intenţionează că acest lucru este aşa. Practicati drepturile voastre în calitate de co-creatori cu Sursa Divină a Tot Ceea Ce Este prin intenţia de aliniere zilnică cu Planul Divin pentru Pământ si pentru toata lumea.

Asiguraţi-vă ca intenţia voastră în fiecare zi să se alinieze cu Sinele vostru Sfânt Cristic şi să urmeze Vointa Divină pentru binele suprem al tuturor. Sunt şi vor continua să fie înca multe ,multe distrageri, care vă vor abate de la esenta centrală ,dacă permiteti acest lucru. Aceste perioade necesită discernământ şi urmarea îndemnurilor inimilor voastre, chiar dacă nu înţelegi în prezent motivele. Invătaţi cu toţii să urmati o viziune mai înaltă, viziunea Măretei Prezenţe EU SUNT şi acest lucru va necesita predarea vointei umane în favoarea vointei Divine. Credeti ca Sinele vostru Inalt doreste numai rezultatele cele mai înalte şi cele mai bune pentru voi şi toţi cei pe care ii iubiti si aveti incredere ca totul va fi bine.

Vizualizaţi-vă ca fiinte de lumina de aproximativ 12 metri înăltime şi jucati-vă cu aceasta viziune zi cu zi. Imaginaţi-vă şi simţiţi-vă ca fiinte puternice, care pot produce mari schimbări doar prin faptul că sunteti aici, în aceste timpuri însemnate. Simţiţi iubirea Creatorului în chakra inimii voastre si radiati-o în afara în cercuri concentrice în continuă creştere şi să ştiţi că Lumina voastră şi iubirea voastră este pentru a face cu adevărat o diferenţă.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza