Pagini

30 iunie 2011

Hilarion- Mesajul săptămânii 26 iunie-3 iulie 2011



Dragii mei,

În acest timp, este foarte important ca Preaiubiti nostri Lucratori în Lumină să rămână împământati şi conectati la miezul lor interior. Cunoasteti ca acesta este un timp de testare, un timp pentru a menţine viziunea pe care o purtati pentru o cale mai bună, o lume mai bună, o viaţă mai bună. Acesta este un timp de uşurare a poverilor pe care fiecare dintre voi le-ati purtat în timp ce aţi mers pe calea voastră zi de zi. Este important să vă menţineti bine hidrataţi şi să păstraţi o stare de contemplare paşnică. Acesta este un timp de confruntare directă a tot ceea ce se manifesta din interiorul vostru, care nu este de cea mai înaltă lumină.



Vă rugăm să înţelegeţi că acestea sunt modele de energie şi obiceiuri care au fost asimilate de către subconstientul vostru, din lume, de la oameni, de la influenţele din jurul vostru şi că este necesar să renunţaţi la aceste imagini de sine şi moduri de a fi care nu mai serveste scopului vostru cel mai înalt. Fiti buni cu voi si cu cei din jurul vostru şi urmaţi calea inimii. Întrebaţi-vă des ,'Ce simte inima mea, în această situaţie şi cum pot îmbunătăţi această situaţie să manifeste cel mai înalt rezultat pentru mine şi ceilalţii semnificativi mie?' Sinele vostru Inalt va veni cu nerăbdare pentru a stabili o comuniune mai profundă cu voi.


Acesta este timpul de curăţare pentru a face loc integrarii cu Sinele vostru Superior. Fiecare obicei vechi depăşit, tot ceea ce a fost emis mai departe prin voi si reprezintă mai puţin decat expresia Luminii este un punct de sprijin pentru o deschidere mai mare prin intermediul caruia să străluciti marea Lumină care sunteţi , deoarece voi sunteti purtătorii multor straturi ale Sinelui, care v-au fost luate de personajele false care au ajutat, pentru a vă menţine în siguranţă şi invizibili în timp ce mergeati pe calea voastră în lume. Aceste straturi sunt din ce în mai putin dense si multi dintre voi ati simtit o reînnoire a dedicării faţă de munca pe care aţi venit să o faceţi. Noi înţelegem că aceasta nu a fost usoară pentru voi şi vă rugăm să vă amintiti că aceasta este întotdeauna mai întunecată înainte de ivirea zorilor unei noi lumini, noi conştientizări, noi conştiinţe.



Fiecare dintre voi îsi aminteste conexiunea cu Tot Ceea Ce Este şi acest lucru reînnoieste dăruiriea şi motivaţia voastră de a continua pe această cale. Voi vedeţi că ceea ce rezultă din interiorul vostru pentru reexaminare necesită doar confirmarea voastră că acestea să treaca de la voi în transmutare. Calea de urmat straluceste puternic şi iubirea voastră găseşte o modalitate de a transforma orice situaţie care a fost o provocare pentru voi. In fiecare moment aveti puterea de a vă schimba pe voi însivă prin puterea Iubirii.Acest lucru vă va ţine pe calea serviciului pentru care v-ati oferit voluntar să veniti aici să-l faceti. Lumina voastră înseamnă totul în această lume, pentru că este Lumina voastră cea care a creat o mişcare de masă critică peste tot în lume pentru mai mari Treziri a celor care au fost adormiti în visul fals al realităţii.


In fata voastră stau speranţele şi aspiraţiile unei lumi mai bune. Voi stiti acest lucru, si îndurati necazurile voastre personale ştiind că şi acestea, vor trece. Când vă simţiţi cu energia redusă, odihniti-vă şi stati liniştiti şi calmi. Rămâneti calmi, atunci când apar probleme ,respirati adânc şi răspundeti la acestea din acel loc mai înalt din voi. Multă rabdare este necesară în acest moment pentru toate instanţele de intruziuni lumesti, care afectează constiinta voastră si viata de zi cu zi. Voi puteţi depăşi totul. Stabiliti-vă obiectivele cu claritate pe drumul glorios dinaintea voastră şi nu mai priviti niciodată înapoi.


Până săptămâna viitoare ... ..

Eu Sunt Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza Fati

28 iunie 2011

Arhanghelul Mihail -Procesul Ascensiunii

 
 
26-06 -2011

                                                       PROCESUL ASCENSIUNII


Preaiubiti maestri, în primul rând, dorim să clarificam CE NU ESTE ASCENSIUNEA. În starea voastră actuală de evoluţie, ascensiunea corpului fizic va fi posibilă numai pentru câteva avatare foarte avansate, care au deschis calea pentru ascensiunea omenirii în următorul nivel de conştiinţă mai înaltă. Iubitul Iosua(Jeshua/Isus), împreună cu multi alti mari avatari şi tărâmul angelic, au pregatit scena si au plantat Seminţele cosmice ale Luminii Creatorului în pregătirea pentru acest proces extraordinar.


În scopul de a ascensiona în vehicolul fizic în acest moment, va trebui să completati transformarea corpului vostru fizic într-o frecventa a Luminii Divine, şi să ridicati armonicile cantecului Sufletului vostru la cele mai înalte planuri ale dimensiunii a cincea şi de mai sus . Este o iluzie să se presupună că este posibil să se transmute densitatea unui corp fizic de a treia / a patra dimensiune într-un vehicol de Lumină de a cincea dimensiune într-o singură viată.


Voi, avangarda, Semintele Stelare, furnizati combustibilul, Particolele Adamantine ale Luminii, pentru a activa Seminţele de ascensiune, care au fost plantate pe Pământ cu peste 2.000 de ani în urmă. Omenirea este într-o etapă de purificare, în curs de pregătire pentru o expansiune mai mare de constiintă, care afectează din ce în ce mai multe suflete pe măsură ce Pământul se roteste şi se accelerează exponenţial, ca urmare a acestui rezultat


În stadiul actual al schimbărilor evolutive, corpurile fizice ale aspirantilor / discipolilor pe Cale sunt în curs de a fi infuzate cu puterea transformatoare a Luminii Creatorului. Celulele de conştiinţă mai înaltă se trezesc si năvălesc mai departe cu formula alchimică  de transformare. Sunteţi în procesul de curăţare a câmpul vostru auric a tiparelor frecvenţelor de vibraţie negative / distorsionate care au estompat Lumina voastră aurică si care au dus la manifestarea tuturor creaţiilor deformate în vehicolul fizic.


In organismul celular sunt blocate toxine care trebuie să fie eliberate sau rafinate, astfel încât să puteţi integra încă  o dată frecventele armonioase ale structurii corporale multi-nivel. Celulele Corpului de Lumină s-au estompat, la fel cum a devenit si câmpul auric cetos si congestionat cu energie negativă. Celulele lui Dumnezeu sunt încă prezente în interiorul şi în jurul vostru; ele doar s-au diminuat şi estompat de-a lungul timpului din cauza lipsei de hrană. Este ca şi cum aţi fi fost în mod constant hrăniti cu alimente contaminate, care dupa o perioadă lungă de timp, distrug vehicolul corporal. Corpul ego-dorinţă este viclean şi persistent, şi vă va da constant cate un ghiont spre a căuta din ce în ce mai multe senzatii corporale şi auto-indulgenţă, adesea cu rezultate dezastruoase.


Trebuie să înţelegeţi,că diferitele părţi ale corpului vostru rezonează la o mare varietate de modele de frecvenţă, în funcţie de rotirea şi puritatea sistemului chakrelor voastre. Ar trebui să va străduiti mereu pentru maximă armonie în fiecare nivel al Sinelui vostru Superior pe care il integrati, şi să fiti conştienţi de faptul că acesta este un proces fără sfârşit, pentru ca toate nivelele de Creatie au o dorinţă înnăscută de a atinge următorul nivel superior de constiintă.


Luaţi în considerare ideea că omenirea se confruntă cu patru realităţi odată: fizică, mentală, emotională si astrală. În lumea fizică / materială, în care organismul vostru şi simţurile fizice reprezintă accentul major, starea voastră de sănătate determină cât de interactivi sunteţi în lumea fizică şi cât de mult vă veţi bucura de experienţă. Progresul vostru în tărâmurile mai înalte ale constiintei este un proces de trezire treptată, prin care vă treziti la întelepciunea sufletului vostru si a Sinelui Superior/ Supra-Suflet.


Asa cum păsiti pe Calea i-Luminării, veti iniţia procesul de dezvoltare a unei conştiinţe atente /constiente . Trebuie mai întâi să vă concentrati pe aspectele fizice ale fiintei voastre: pe vehicolul vostru fizic, sistemul de chakre, natura voastră emoţională şi capacităţile mentale. Treptat, în timp, ce vă echilibrati, armonizati şi integrati un anumit grad de conştiinţă unită în starea voastră fizică a Fiinţei, veţi fi gata să accesaţi tiparele vibrationale, înţelepciunea, atributele şi abilităţile realităţiilor celei de-a patra dimensiuni/înalte si celei de-a cincea dimensiuni /joase. Acesta este procesul de bază pe care noi il numim uneori Ascensiune în Constiintă.

Aveţi Corpul Eteric care conţine o copie completă, autentică a corpulor voastre fizice, mentale si emotionale. Când muriti sau vă părăsiti corpul vostru, cordonul de argint (cum este numit uneori) este rupt, şi vă eliberaţi total de vehicolul fizic, care imediat începe să se dezintegreze. Ce va rămâne este  învelisul corpului subtil, care este compus din substanţă astrală emotională si mentală, care trebuie dizolvată înainte ca Sufletul sâ poata trece la urmatorul nivel de constiintă. Noi am explicat înainte modul în care sunt luate sufletele netrezite  în locurile care ar putea fi numite unităţi de terapie intensivă, prin care Iubirea / Lumina Creatorului este radiată continuu  în câmpul auric al fiecarui Suflet, până cand  învelisul negativ de energie deformată este complet transmutat.

Cu toate acestea, este important să înţelegeţi că procesul mortii/ tranziţiei, după-viată s-a schimbat radical. Nici un Suflet nu mai intră  în planurile astrale dense pentru a-si aştepta rândul să se reincarneze pe Pământ. Dacă sunteţi o persoană conştientă de sine a cărui Suflet rezonează cu cea de-a patra  dimensiune /inaltă sau cea de-a cincea/ joasă, veti sălta automat în planul corespunzător în care totul pare foarte asemanator cu realitatea pe care ati lăsat-o în urmă, dar cu mult mai mare, mai frumoasă şi mai plină de bucurie, iubire si pace.Veti trece prin Portile locurilor cereşti în totalitate conştienti. Vă veţi vedea viata din trecut în calitate de observator, şi vă veti putea lua rămas bun de la cei apropiati şi dragi, cu toate acestea, ei se vor estompa  în fundal cu excepţia celor care sunt membrii apropiati ai familiei Sufletului vostru.


Din nou, frecvenţele pe care le proiectati sau cu care rezonati vor determina în care dimensiune, sub-plan sau nivel dimensional veti fi luati, şi, de asemenea, nivelele de informare cosmice pe care le veţi putea accesa. Câmpul vostru auric este ca o manta care înconjoară corpurile voastre Eterice/Astrale, şi este fie o manta de Lumină fie un giulgiu de energie negativă, nearmonic pe care l-ati acumulat de-a lungul multelor experienţe de viaţă din trecut. Sunteti compusi din unităţi de energie: mentală, emotională, fizică, astrală şi spiritulă.Trebuie să învaţaţi şi să acceptaţi faptul că sunteţi o creaţie de energie puternică, o scânteie originală a Conştiinţei Divine. Ca un co-creator conştient de sine, sunteti de asemenea, un director al energiei prin propriile gânduri, acţiuni şi intenţii puternice.

Voi existaţi într-un vârtej de energie:forţe de energie, compuse fie din substanţa Primordială a Fortei de Viată, jumătatea de spectru de Lumină a dimensiuni mai joase, fie a minunatei si atotcuprinzătoare Particule Adamantine a Luminii Creatorului din tărâmurile mai înalte de constiintă. Starea mentală a minţii voastre şi a calităţii sau rezonantei naturii voastre emotionale determină rezultatul încercarilor voastre creative. Ca un co-creator, veti modela si manifesta gândurile şi ideile voastre creative şi apoi experimentaţi rezultatul expresiei manifestate a gandurilor si actiunilor voastre asa cum decretă  Legea Universală.

Trebuie să deviniti un director eficient al forţelor de energie cosmică. Deveniti un observator conştient şi practicati detaşarea. Nu permiteti să   fiti atrasi  într-un vortex de energii negative create de alţii. Învăţaţi să staţi fermi şi în control, ca un director al energiei voastre Sacre. Nu permiteţi nimănui să perturbe linistea si natura voastră armonioasă. Cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi, dacă aveţi ocazional un moment mai omenesc, opriţi-vă şi respiraţi adânc şi reveniţi la centrul vostru, în timp ce trimiteţi mai departe o explozie a Flacarii Violet, pentru  a transmuta si dizolva orice energie discordantă. Sunteţi uneori prea duri în judecarea voastră de sine. Perfectiunea nu este aşteptată, dragi inimi.


Este strălucirea Sinelui vostru Inalt, Supra-Sufletului, cea care pătrunde treptat si permează corpurile voastre fizice şi emoţionale, eliberând treptat astfel orice acumulare de reziduri negative, astrale. Lumina combinată a Supra-Sufletului si a întregii omeniri dizolva treptat modelele vibrationale contaminate, denaturate ale planurilor astrale, care în trecut au fost numite 'constiintele colective', tiparele gand negative ale omenirii. Iubirea, seninătatea şi bucuria sunt calităţile principale ale Supra-Sufletului. Gândurile celor mai mulţi oameni sunt, în general, întâmplatoare şi fără focalizare. Reducerea frecvenţelor undelor cerebrale sau învăţarea menţinerii unei stari Alpha a conştiinţei oferă o focalizare a proceselor voastre de gândire în curs de desfăşurare şi oferă direcţie clară mintii subconştiente. Tehnicile de control Alpha sunt un instrument puternic şi profund. Gandirea mintii voastre constiente întelege, dar subconstientul vostru este cel care prelucrează informaţiile primite şi ia măsuri. Devenind un Maestru Alpha şi menţinand nivelului adecvat de constiinta Alpha, vă va permite să vorbiti şi să interacţionati cu mintea voastră subconstientă. Ea merge dincolo de puterea vointei pe măsură ce veti dezvolta capacitatea de a comunica direct cu profunda voastră minte interioară instinctivă -Mintea voastra Sacră. Veti gasi ca faceti în mod natural cele mai bune decizii şi luati măsurile adecvate pentru a vă atinge obiectivele.

Procesul de ascensiune începe atunci când Sinele vostru Suflet si-a reluat poziţia corespunzătoare  ca director al Sinelui fizic. Este ca şi cum un comutator de aprindere a fost activat în ADN-ul vostru, care conţine matricea  perfectă a Corpului vostru de Lumină Adam / Eva Kadmon. O serie de codificări latente sunt activate prin frecventele mai inalte ale Luminii pe care ati început să le integrati. Aceste modele de lumină vibrationale conţin codificări specifice de culoare şi de armonici, care vor afecta toate celulele şi organele în interiorul corpului.Treptat, celulele vor începe să absoarbă şi să metabolizeze Lumina, aceste celule purtatoare de lumină vor începe să pătrundă şi să afecteze întregul vehicol fizic.

Procesul de transmutare este apoi iniţiat; toxinele, traumele emotionale, amintirile dureroase şi experienţele stocate în tot corpul vostru vor începe să iasă la suprafaţă, creând astfel o multitudine de simptome fizice incomode: dureri în diferite părţi ale corpului, simptome asemănătoare gripei, dureri de cap , confuzie si pierderi de memorie temporare, pentru a numi doar câteva. Următorul nivel de reconstrucţie a campului auric implică corpului emoţional şi planurile astrale de constiinta. Aşa cum corpul fizic evoluează, el devine capabil să absoarbă tot mai multe celule de frecvenţă de Lumină rafinată.  Realitatea voastră (4D) patru dimensionala începe să se năruie, si lumea voastră iluzorie devine distorsionată şi confuză. Structurile credintelor voastre religioase pot începe să se destrame, lăsându-vă să vă simţiţi vulnerabili şi fără orientare sau direcţie. Există o fuziune a Sinelui Superior la acest moment prin care fateta Supra-Sufletului a Sinelui vostru Superior, care a locuit în Steaua Sufletul vostru (Chakra a opta) începe să trimită impulsuri/raze /pachete de frecvenţă Inaltă de lumină în Mintea voastră   Sacră, în Inima voastra Sacră şi în întregul sistem de chakre. Aceste raze activează abilitatile voastre intuitive si, de asemenea, conţin informaţii vitale pentru o mai mare întelegere a cine sunteti cu adevărat dar pot activa de asemenea si o nemulţumire Divină din interior.

Miezul vostru de Diamant Celula Dumnezeu integrează acum mult mai mult din Lumina lui Dumnezeu, care activează şi creşte puterea Razelor Constiintei lui Dumnezeu în miezul Inimii voastre Sacre. Acest proces este programat în cadrul Matricei voastre  Divine si este, de asemenea, codificat în ADN-ul vostru. In acest timp, celulele au început să răspundă la lumină ca sursă principală de energie. Acesta este motivul major pentru care aspiranţii pe Cale îsi schimba de multe ori radical dieta la alimente mai putin dense, deoarece trupurile lor fizice şi emoţionale sunt îmbibate cu Particolele Adamantine de Lumină -hrana zeilor.

Pe măsură ce vă deplasaţi tot mai profund si mai profund în tăramurile Luminii rafinate, simţurile fizice devin îmbunătăţite, şi constiinta culorilor si sunetelor va creşte. Prin amplificarea simţurilor fizice înseamnă că celulele din câmpul vostru auric au început sarcina de curatare a energiei dense, restrictive care a fost construită de-a lungul multor mii de ani. Închisoarea înceţosată care a distrus simţurile şi a păstrat umanitatea în sclavie este treptat scăldată în celule de lumină, ceea ce va rezulta un câmpul auric mai stralucitor pe masură ce din ce în ce mai multe suflete se trezesc la potentialul divin din interior. Corpului fizic trebuie să-i fie reintroduse treptat efectele transformatoare ale Luminii Vie, pentru a recupera forma originală a Corpului de Lumină, care a fost creată pentru întreaga omenire.

Preaiubitilor,nu aruncati ochii la haosul şi distrugerea, care fac ravagii pe Pământ la acest timp. Trăiti fiecare zi centrati în Inima voastră   Sacră / Centrul Solar de Putere, astfel încât să puteti integra în vehicolul vostru fizic cantitatea maximă din Lumina Creatorului, şi să trimiteţi apoi mai departe acest dar preţios în jos, în miezul Pământului si înafară , în lumea formei. Să stiti că eforturile comune ale Servitorilor Lumii din jurul planetei fac diferenţă. Suntem o forţă pentru binele cel mai înalt ce nu poate fi negată. Eu sunt pentru totdeauna gardianul vostru credincios si protector. EU SUNT Arhanghelul Mihail.
 
 Transmis prin Ronna Herman  

* www.RonnaStar.com http://www.RonnaStar.commailto:RonnaStar@earthlink.net * www.QuestForMastery.com * www.AskArchangelMichael.com

Traducere:Eliza Fati

25 iunie 2011

Mesaj de la Mira -Înaltul Consiliu Pleiadian


Salutări, eu sunt Mira. Vă salut din partea Înaltul Consiliu Pleiadian

canalizat prin Valerie Donner, iunie 20, 2011

Noi suntem mai aproape ca niciodată de voi. Suntem prezenţi pe cerul vostru. Noi suntem pregatiti să intervenim pentru malurile mărilor voastre. Vă privim si respirăm atmosfera voastră. Dorinţele voastre sunt comanda noastră. Noi ajustăm pe cât posibil haosul acestor vremuri de pe Pământ. Prezenti suntem şi asa trebuie să fie. Unii dintre voi sunteti conştienţi de prezenţa noastră iar alţii ne-ar dori departe. Mă bucur să spun că suntem aici pentru durată. Directia pe care o ia Pămantul ne solicită să fim de ajutor.Este nevoie mai mult ca oricând de ghidare şi orientare. Acesta este un nou tip de ascensiune, care se întâmplă. Va fi o iniţiativă curajoasă pentru voi toţi. Acum este tot mai evident faptul că Pământul şi voi toti, mergeti înainte spre un nou mod de a trăi.

Vă putem spune că suntem mulţumiţi cu progresul vostru. Aceia dintre voi care sunt prezenti la nevoile Pămâ ntului si a celorlalti în numele Luminii, fac paşi de uriaş în cauza ascensiunii. Încetul cu încetul a treia dimensiune devine mai puţin reală pentru voi. Ceea ce contează este ca faceti ceea ce contează. Răspândind energia Iubirii, Luminii voastre, si atentia acolo unde este necesar, este primordial. Ştim că putem conta pe voi. De asemenea puteti conta pe noi. Noi contribuim în mare masură la procesul iminent.
Există o mare cantitate de energie şi iubire care vine de la Creator chiar acum la voi. Aceasta se miscă înainte şi înapoi. Pământul are nevoie de asta. El are nevoie de noi toţi. Printr-un proces miraculos se va întoarce Pămantul la frăţii si surorile galactice. Schimbarea după schimbare vă va aduce pe toţi mai aproape de noi într-un mod profund. Progresul vostru este uimitor. Creatorul vrea ca voi să ştiti asta.

În timp, veti simti că parcă nu vă mai potriviti foarte bine in hainele voastre pământeşti şi în vechile moduri de a fi. Vă veţi petrece timpul în mod diferit şi veţi începe chiar să arătati diferit în formele voastre umane. Noi fuzionăm împreună în Unitatea a cine suntem şi am fost destinati să fim. Acest lucru ar putea să apară ca un tipar marcat de schimbari care mijeşte înăuntrul şi înafară timpului şi spaţiului. Cu toate acestea, este un tipar de sacralitate, şi schimbă ceea ce se manifestă într-un amestec de armonie şi pace. Ceea ce nu se potriveşte şi nu se adaptează acestui tipar va fi dat la o parte.

Este asemănător cu cineva care încearcă să poarte pantofi care nu se mai potrivesc. Totul funcţionează în adaptarea la noul spaţiu şi timp. Orizonturile sunt nelimitate şi generoase daca urmati calea Luminii. Potentialul vostru este enorm. Veţi deveni amintirea deplină a măiestriei voastre şi a prezenţei hotărâte.

Încetul cu încetul, veţi vedea că aţi crescut furtunos. Voi veţi vedea că vă îndepliniti destinul vostru în tot ceea ce faceţi şi în motivul pentru care sunteţi pe Pământ chiar acum. Amintiţi-vă că chiar şi atunci când lucrurile par tulburi şi neclare veţi şti întotdeauna ce să faceti. Aveti incredere că drumul va fi făcut clar. Este nevoie de răbdare şi înţelegere. În acest proces şi în Creatorul nostru trebuie să ne încredem

Bazaţi-vă mai puţin pe informaţiile din lumea exterioară şi în schimb ascultati in interior. Aceasta este adevărata sursă a ghidării voastre interioare. Veţi avea nevoie să aveti încredere de sine şi să fiti calmi şi senini în perioadele de schimbare haotică. Noi suntem cu voi si asa este toată creaţia.

Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.

Traducere:Eliza Fati

http://lightworkers.org/channeling/134527/mira-pleiadian-high-council-june-20-2011

23 iunie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii 19-26 iunie 2011


Preaiubiţi Lucrători în lumină,

Fiecare dintre voi sunteti într-o purificare si curătare profundă a tuturor aspectelor rămase, care au zăcut ascunse şi adânc îngropate în minţile voastre subconştiente, şi multe dintre acestea sunt aspecte care ati crezut ca au fost deja rezolvate. Intelegeti, iubitilor, că acestea va continua să iasă la iveală pentru reexaminare până cand fiecare aspect al oricărei umbre rămase se ridică la suprafată pentru a fi văzut în lumina conştiinţei iluminate.Urmăriti sincronicităţile în cuvintele şi comentariile celor din jurul vostru, mai ales după ce aţi făcut munca de curătare, deoarece de multe ori aceste zone incapatanate care au rămas nerezolvate vor iesi la suprafată dupa munca de curatare profundă. Ceea ce este necesar este să recunoasteti faptul că acestea sunt aspecte de mult îngropate ce nu au experimentat rezoluţie, în anumite zone din aceasta situaţie.

Aveti răbdare cu voi în aceste situaţii, dragilor, pentru că aceasta este o parte importantă a procesului continuu de pregătire a fiinţei voastre fizice pentru Ascensiunea la o conştiinţă mai înaltă. În scopul de a întruchipa Sinele Cristic Sfânt, tot ceea ce are încă nevoie de curatarea ideilor şi modelelor de gândire a Lumii Vechi va continua să iasă la iveala pentru reexaminare până când este totul eliberat. Observăm că majoritatea dintre voi au parcurs un drum lung în acest proces şi veti avea în curând posibilitatea de a avansa la urmatorul pas in calatoria voastra spirituala.Aveti tot ajutorul de care aveţi nevoie din taramurile inalte, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cereti asistenta pentru orice aveti nevoie. Sunteţi înconjurati de iubitoarele Fiinte de Lumina care va iubesc necondiţionat şi fără judecată.

Vă reamintim din nou că disciplinele voastre de zi cu zi sunt foarte importante şi că, neglijand acest aspect important în viaţa de zi cu zi va aduce, probabil,o stare de confuzie şi letargie. Energiile care vin acum sunt intense în efectele lor asupra vehiculelor voastre fizice, mentale, emotionale si astrale iar atunci când vă confruntaţi cu aceste suisuri si coborasuri în interiorul vostru, vă reamintim să fiti buni cu voi înşivă şi să vă odihniti şi să luati pauzele necesare pentru a vă recapeta echilibrul. Nu renunţaţi în eforturile voastre de a continua pe calea aleasă , deoarece pasul următor va apărea înaintea voastră de îndată ce sunteti pregatiti pentru a continua mai departe.

Observaţi mesajele din corpul, mintea şi emoţiile voastre şi încercati să corelati aceste gânduri cu cele curente cu care vă confruntaţi. Ati putea încerca să păstrati un jurnal în fiecare zi, astfel încât să puteţi urmări manifestările gândirii voastre care apar. Deveniti detectivul pasionat şi bucuros a lucrarilor interioare ale mintii voastre a cum se manifesta acestea în lumea voastră exterioară. În acest fel puteţi câştiga stăpânire asupra lor. Viaţa este menită să fie o aventură şi ceea ce trebuie reţinut este faptul că intrarea în tărâmul fizic este un eveniment ce trebuia pe deplin savurat şi experimentat din pură plăcere.

Continuati să încercati să vă imaginati pe voi însivă ca Fiintele mărete de Lumină care sunteţi cu adevărat şi acţionati ca si cum ati fi astfel. Practica face toate lucrurile perfecte şi veţi începe să vă amintiţi adevărata voastră natură ca Fiinţa Divină ce sunteti. Este începutul unei noi ere si toate lucrurile bune sunt acum posibile.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza Fati

21 iunie 2011

Arhanghelul Gabriel- Imputernicirea de Solstitiu 21 iunie 2011



Dragii mei,


Lumina Divină pentru acest Solstitiu de împuternicire actionează ca un catalizator de a transporta constiinta unificata în întreaga planetă. Folositi această dată, de 21 iunie, ca o oportunitate de a experimenta cu adevărat multele posibilităţi ce se deschid pe parcursul acestui an puternic de schimbare. Lumina Divină disponibilă în această zi împuterniceşte ambele emisfere ale pământului. Ea poartă o transmisie în timp şi spaţiu pentru a trezi structura celulara a organismului uman la o frecvenţă mai înaltă de energie. Energia transportată în Lumină stimulează impulsul pentru trezire în masa, care a fost codificat în ADN-ul fiecarei persoane născute în timpurile evolutive care au loc din 1945. Dacă citiţi acest mesaj, îl aveti.

Primirea descărcarilor de energie a Solstitiului permite un sentiment de unitate, precum şi de aliniere cu Sursa cea mai înaltă de Lumina care există. Constiinta trezită vine cu această conexiune profundă. Dacă vă puteţi aşeza în campul aceastei energii în timpul de activare a acestei perioade de 24 de ore, constiinta rezultată din transmisia de energie poate împuternici viaţa voastră cu un nou sens de întregire şi scop. Aceste frecvenţe de Lumină sunt o parte din valul masiv de energie ce se răspândeste pe tot globul. Nu există limitări la această sursă de energie asadar direcţia voastră conştientă, pozitivă este de nepreţuit. Adunati-vă, împreună cu alte persoane pentru a împărtăsi Lumina şi pentru a crea o conexiune conştientă la un val de trezire la O Singură sursă de Divinitate, Iubire şi Vindecare. Directionati această Lumină în lume, cu rugăciunile şi intenţiile voastre.Primiti Lumina profund în fiinta voastră. Scăldati-vă în lumină, lăsaţi-o să reîncarce dorinţele cele mai profunde ale sufletului vostru, apoi folosiţi acest dar pentru a servi pe planetă.

Absoarbeti această lumină,în timp ce vă acordati în mod constient cu intentia de a fi împuterniciti de această activare de Solstitiu. Absoarbeti lumina cu fiecare celulă a corpului vostru, respiraţi în lumină cu fiecare por, directionand corpul vostru să folosească Lumina pentru vindecare, fizică, emoţională, mentală şi spirituală. Aceasta activare poate fi adusă in viata voastră pentru a crea o mare binecuvântare un bine, nemărginit. Să stiti că Lumina Divină formată pentru a se descarcă pe planetă pe 21 iunie poartă Iubirea şi Inteligenta de la Sursa Divină pentru ca voi să o utilizati. Aceasta este o oportunitate rară de a primi o împuternicire, care, atunci când este dedicată trezirii conştiente a inimii şi a minţii umane, poate declanşa evolutia fiintelor planetare, de asemenea. Folosiţi acest solstiţiu ca un catalizator pentru fiecare domeniu al vieţii voastre, şi pentru binele planetei.

Atunci când v-ati oferit voluntar să fiti pe pământ în timpul acestui moment preţios , o forţă din sufletul vostru a fost pusă în mişcare. Chemarea pe care o auziţi din interior de a face ceva cu viata voastră, starea de nelinişte pe care o simtiti, poate avea soluţie foarte simplu:

• Folosiţi fiecare oportunitate de a împărtăşi Lumina Divină unul cu celalalt
• Creati intenţia voastră de a trăi în armonie cu Sursa Divină a Luminii.
• Rămâneti zi de zi cu o practică spirituala care primeşte şi foloseste Lumina Divină.
• Alăturaţi-vă cu alţii, în rugăciunile de trezire conştientă şi directonati energia de Lumină în constiinta planetară.


Aceste acţiuni creaza o direcţie pozitivă pentru frecvenţele de energie înaltă, care pot deveni foarte inconfortabile atunci când nu sunt folosite in mod constient ca elemente de trezire. Aici este o sugestie pentru o rugăciune pe care o puteti oferi pe 21 iunie:



Prezenţă divină, Maestrii si marete Fiinte de Lumină Divină, Ingerii si Arhangheli, Preaiubită prezenţă EU SUNT,

Iţi mulţumesc pentru această oportunitate de a primi Lumina Divină în viaţa mea şi în lume. Pot sa fiu un receptor al aceastei energii pure, într-un mod în care corpul meu este capabil să o integreze şi să o utilizeze, la un nivel mai profund decât oricând înainte. Vă rog să aduceţi această energie de Lumină în fiecare celulă si fibră a mea pentru a fi folosite pentru vindecare si pentru evolutia mea. Eu cer să fiu un canal clar şi radiant ca aceasta lumină divină să se mute profund în Pamânt pentru vindecarea acestei planete. Fie ca energia aceastei puternice Lumini Divine să ajunga în inima şi mintea fiecărei persoane, şi să o conecteze la trezirea constiintei, care are loc chiar acum pe pământ. Fie ca această trezire a Luminii Păcii si Iubirii să contribuie la ridicarea conştiinţei tuturor fiinţelor şi să asiste evolutia planetei. Fie ca toti să trăiască în armonie cu Iubirea Divină a celei mai înalte surse de Lumină care există. Fie să fie aşa. Mulţumesc.



Vă veţi uni cu forţele cerului în acest proces. Douăzeci şi unu iunie 2011 este o oportunitate a Trezirii Divine în care sufletul vostru este chemat să participe. Activarea Luminii Divine în aceasta zi de Solstiu poate crea un val de vindecare ce nu a mai fost niciodată experimentat înainte.

Sunteţi un instrument pentru Lumina Divină. Aceasta este sansa voastră să străluciti.

Primiţi Lumina. Trimiteti lumină. Fiti lumină.

Arhanghelul Gabriel

15 iunie 2011

www.TheGabrielMessages.com.

Traducere: Eliza Fati

18 iunie 2011

Djwhal Khul- Acceptarea


Djwhal Khul aici. Tashi Delek.

În regulă. Acesta este un timp tumultos. Avem mai multe eclipse la rând, trei, plus Solstitiul de Vara toate afectează din 1 iunie până în 7 şi avem unele influenţe mai degrabă emoţionale care sunt accentuate în acest moment.

Aşa că m-am gândit special în această săptămână, ca ar fi un moment bun pentru un subiect pe care l-am discutat mulţi ani: 'Acceptarea, aşa cum este. '

În esenţă, într-o stare de măiestrie, vă uitaţi la viaţă aşa cum este şi o acceptaţi aşa cum este. Uitaţi-vă la alti oameni cum sunt şi acceptaţii aşa cum sunt.

Deci, Sinele este, desigur, punctul de plecare; pentru a vă uita la sinele cuiva şi a vă accepta aşa cum sunteti.   În acest context, atunci când puteţi face asta, desigur ca puteţi să-i acceptaţi pe toti ceilaltii asa cum sunt..

Şi apoi vom lua tot drumul de la Sine la partenerul de relaţie sau de la familie la rude, comunitati, continuand într-un fel chiar la nivel de ţară, planeta, etc tot asa până la punctul în care realizati ca voi de asemenea acceptati Creatia aşa cum este.

Deci, acceptarea asa cum este, este una din cheile principale pentru pacea interioară şi pentru pacea în lume şi e bine să o practicati.

Şi apoi de aici, încolo puteti spune 'Eu Mă accept asa cum sunt si acum as vrea să  învăt cateva metode mai abile de a mă prezenta pe mine' sau ' acum aş dori să pun capăt unui anumit tipar', sau oricum ar fi, astfel încât practica să nu judece Sinele sau pe oricine altcineva sau orice alt aspect al Creatiei, atunci când trăiti acceptarea asa cum este.

Ca întotdeauna, vă mulţumesc şi dragostea mea pentru voi,

Djwhal Khul

transmis prin rev. Terri Newlon

www.TerriNewlon.com

Traducere: Eliza Fati

16 iunie 2011

Hilarion- Mesajul săptămânii 12-19 iunie 2011


Preaiubitilor,


În această perioadă de timp, sunt mai multe teste de credinţă şi răbdare. Modelele de gândire, simţire, de reacţie sau răspuns sunt cele care vin acum pentru revizuire şi contemplare sunt cele care trebuie încă să fie abordate prin căutarea cinstita în sine şi, de asemenea, prin auto-observarea proprie a ceea ce este reflectat vouă de catre cei care vă înconjoară. Fiecare şi toţi cei care se află în sfera voastră de viata de zi cu zi joaca un rol care vă poate aduce lecţiile şi intuiţiile care ar putea fi încă necesare pentru a oferi înţelegerea şi revelaţia finală pentru a vă permite să eliberati în cele din urmă vechile tipare şi moduri de comportament, care nu mai servesc Fiinta Christică care începeti să o întruchipati.


Fiecare dintre voi ati simtit greutatea lumii pe umerii vostrii şi într-un sens foarte real, acesta este adevărul. Să stiti că experienţele personale şi situaţiile cu care vă luptati, vă ajută sa eliberati aceste probleme din campul colectiv al constiintei umane prin utilizarea uneltelor spirituale, care v-au fost date prin diferite canale şi cărturari din trecut şi din prezent, aţi fost ajutati să ridicati literalmente densitatea din campul colectiv de constiintă .Sunteţi ca somonii care înoata în pofida tuturor obstacolelor pentru locul lor de naştere şi de reproducere, de însamănatre a unei noi vieţi prin, determinarea, perseverenta si sacrificiul lor. Remarcabil, ati biruit atât de mult prin practica disciplinelor voastre spirituale cu aceste cele mai admirabile calitati ale Spiritului.


Prin devotamentul si vointa voastră, creaţi o lume nouă, una care permite fiecarei fiinte să experimenteze viaţa într-un corp uman, în modul in care Sufletul lor a ales, pentru a finaliza educaţia lor în tărâmurile de densitate mai joasa. Aceia dintre voi care citesc aceste cuvinte sunt în faza finală de completare a contractelor karmice şi a lecţiilor pe care le ati acceptat înainte sa vă incarnati pe acest Pământ într-un corp fizic. Să stiti că totul este asa cum ar trebui să fie şi că aveţi succes în scopurile voastre spirituale. Voi sunteţi Cei Treziti şi ati venit să împrumutati din puterea voastra spirituală considerabilă pentru a asista Pământul şi pe toţi pentru a Ascensiona  într-o ordine mai înalta de Fiinţare care va aduce o mai mare expresie a bunătatii şi măreţiei în inimile şi sufletele Umanităţii ca Intreg


Observaţi lucrările Universului prin reflecţiile pe care le vedeti manifestate prin oamenii în cercul vostru de influenţă. Veţi începe să înţelegeti că, într-adevăr, voi sunteti sprijiniti în moduri pe care nu le-ati visat niciodată ca fiind posibile înainte iar conturile bancare Cosmice se revarsă acum cu bunătatea pe care o meritati din belşug. Când vedeţi că se manifesta acest lucru în viata voastră, opriti-vă pentru o clipă, să recunoaşteţi şi să mulţumiti pentru binecuvântările care curg spre voi, prin această recunoaştere voi aduceti, prin urmare, mai multe binecuvantari spre voi . Există multe minuni care au loc şi se întâmplă atât de subtil încat cineva ar putea trece cu vederea apariţia lor în viaţa de zi cu zi. Totul se schimbă şi se transformă într-un ritm incredibil.


Acum este timpul miracolelor de fructificare a celor mai dragi speranţe, vise şi dorinţe. Este posibil să dureze un timp pentru voi Preaiubitilor, să vă relaxaţi şi să permiteti acestora să se ivească ,deoarece voi ati fost atât de mult obisnuiti să înotati împotriva curentului încât aspectul binelui pare acum prea frumos să fie adevărat. Acesta este începutul unei noi faze şi ciclu de viaţă şi acesta va fi umplut cu mare mirare, bucurie şi minuni dincolo de imaginaţia curentă. Credeti că toate lucrurile sunt posibile, Dragii mei, şi aşa va fi!

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

 www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati

12 iunie 2011

Aristenna- În primul rând spiritualitatea


Dragilor, trebuie să faceti o schimbare de prioritate importantă; IUBIREA şi spiritualitatea trebuie să fie primele şi orice altceva va urma mai apoi. Aceasta este ceea ce vă detasează  de orice altceva într-adevăr, o alegere de a face iubirea şi serviciul pentru Creatie cel mai important lucru din viata voastră .Serviciul pentru Creaţie este serviciul pentru Iubire şi răspândirea IUBIRII Tatălui  în toată Creatia. Acolo unde există iubire şi lumină nu poate fi întuneric şi acest lucru trebuie să se realizeze prin inimile tuturor. Dar acest lucru trebuie să fie ales, deoarece Prima Directivă este libertatea de a alege şi nu poate fi încălcată, spre deosebire de partea   întunecată care utilizează fiecare truc pentru a obtine controlul.

Partea întunecată fură forta vietii voastre pentru a utiliza si alimenta sistemul lor de control şi a maşinilor de război, care la rândul lor, vă înrobesc chiar mai mult. Deschiderea către IUBIRE vă dă mai multă forţa de viaţă pe masură ce deveniti un vas şi un canal pentru IUBIREA Tatălui aici, pe Pământ şi în întreaga Creatie. Partea  întunecată nu cere ,ia , diminuează şi vă controlează. Serviciul pentru IUBIRE si pentru Creatie vă oferă mai multă IUBIRE şi VIATA şi adaugă continuu tot mai multă IUBIRE şi forţă de viaţă vouă şi Creaţiei, iar voi şi Creaţia evoluati şi cresteti împreună. A nu face o alegere de a servi Creatia va fi în mod automat o decizie de a rămâne sub controlul Partii întunecate. Prima Directiva a Legii Universale cere ca o alegere sa fie făcută prin renuntarea la vointa-propie  pentru serviciul Vointei Inalte. Şi numai prin intermediul inimii voastre şi prin comunicarea constanta cu Ghidarea voastra Inalta poate fi realizat serviciul pentru Creaţie.

Ghidarea din fiecare moment este singura cale prin care veti fi capabili să ştiti care este serviciul vostru pentru Creatie. Pur şi simplu întrebaţi şi urmati ceea ce Vă sugerăm si vă vom ghida în activitatea voastră de zi cu zi, ceea ce va include de asemeni bunăstarea voastră precum si serviciul in Creatie.

Cu Mare Iubire şi Constantă Ghidare,

Aristenna, director al Ierarhiei Spirituale a Consiliului de Lumină

sursa: www.4truthseekers.org
imagine: www.univers-people.com

Traducere: Eliza Fati

10 iunie 2011

Accelerarea de energie - Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey





Urăm un călduros bun-venit vouă acum în timp ce canalizăm conştiinţa noastră combinată şi intenţiile noastre ca o comunicare unită pentru voi. Noi, Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey, existăm împreună în acest moment în cadrul Ashramului Învătăturilor Lumii pe planurile interioare întrunit şi susţinut de multi Maestrii Înălţati care îşi dedică energia lor pentru a ajuta Pământul. Acesta este scopul nostru ,de a veni cu nerăbdare la voi cu dragostea noastră, dar şi cu o reamintire a proceselor care au loc acum pe Pământ si a modului în care vă puteti concentra atentia pentru a deveni aliniati cu procesul şi a vă asigura că ascensiunea voastră continuă cu uşurinţă şi perfecţiune.


  Ne dorim pentru început să ştiţi că aveţi sprijinul Maestrilor Inăltati, suntem aici pentru voi ori de câte ori aveţi nevoie de noi şi suntem mereu deschisi pentru a ancora marea dragoste, lumina sau iluminarea în fiinta, sau realitatea voastră
. Noi înţelegem că acum au loc multe schimbări pe Pământ, în fiinţa voastră precum şi pentru umanitate ca întreg la nivel energetic şi fizic. Modificările au loc pe planurile interioare, de asemenea. Multi Maestrii Înălţati sunt rugati să participe la adunările conduse de Fiinţele Cosmice pe planurile interioare pentru a se asigura că acestia rămân echilibrati şi stabili, în campurile lor energetice şi în sufletul lor. Intense valuri de vibratie înaltă de lumină curg prin planurile interioare; unele sunt ancorate în Pământ , în timp ce altele sunt ancorate în planete ale universului Creatorului. 

Chiar si noi Maestrii Inăltati avem nevoie de sprijin pentru a ne deplasa prin tranziţiile care au loc. Maestrii Cosmici ne învaţă cum să ne ocupam cu schimbările,  în timp ce descărca multă înţelepciune şi noi perspective în energia noastră, astfel încât să ne putem ridica vibratia energiei şi, desigur, să fim de mai mare ajutor pentru cei de pe Pământ. Trebuie să spunem că este foarte interesant pentru noi, să continuăm învăţarea noastră, şi să descoperim unitatea cu Creatorul într-un mod accelerat. Noi, ca si voi suntem bombardaţi cu informaţii de la Fiintele Cosmice care sunt ghidate de Creator, de asemenea, avem nevoie de timp pentru a procesa şi a înţelege transformările care au loc. Datorită acestui eveniment este posibil ca, atunci când chemati ghizii vostri Maestrii Înălţati să simţiţi energia lor cu o intensitate mai mare decât a fost experimentată de obicei. Vă rugăm să nu fiti îngrijorati de acest lucru, deoarece noi, Maestrii Inăltati  creştem  în faruri de lumină strălucitoare ca si voi. Fiintele Cosmice, de asemenea, împărtăsesc în comun cu fiecare Maestru Înălţat scopul lor pe termen scurt pentru tranziţia majoră din 2012. Este foarte palpitant deoarece ne sunt date fiecaruia dintre noi calităţi sugerate pentru a le activa din interiorul nostru şi a le ancora în multe planete ale universului Creatorului, precum şi pe Pământ. Suntem rugati să concentram intens lumina şi calităţi specifice în zone ale universului Creatorului. Unora dintre Maestrii Înălţati  li se cere să lucreze atât de profund cu Pământul încat le-au fost date mici zone de pe Pământ pentru a ancora o calitate, este ca şi cum acestia trebuie să treacă prin această zonă, cu un pieptene fin, curăţand şi re-energizand zona care le-a fost alocată. Acesti Maestrii Înălţati lucrează cu toate nivelele de energie de pe Pământ. Acest proces va continua în 2012, dar este asemănător cu un proces de purificare aprofundată pentru a sprijini creşterea şi dezvoltarea umanităţii. Maestrilor Înălţati le-au fost date doar suprafeţe mici ale pământului, astfel încât acestia să se poată concentra pe menţinerea echilibrului energiilor, altfel datorită procesului de eliberare ar putea avea loc catastrofe naturale pentru a compensa transformările. Cu acest scop Maestrii Înălţati trebuie să menţină echilibrul energetic al zonei în timp ce lucrează îndeaproape cu Mama Pământ pentru a ridica vibratia Pământului.

Noi trebuie să precizăm în acest moment că, chiar dacă vibratia Pământului a fost complet modificată şi a avut loc o constiintă mai înaltă, nu înseamnă că ascensiunea umanitatii va avea loc în mod automat. Lucrăm la temelia Pământului, dar procesul de transformare pentru o ascensiune continuă va avea loc, prin fiecare individual. Umanitatea va avea nevoie, de asemenea, să lucreze în mod aprofundat cu Pământul, mulţi oameni sunt chemati acum să lucreze cu Maestrii Înălţati la acest program de purificare pentru Pământ. Alti Maestrii Înălţati alături de Îngerii au fost rugaţi să re-codeze umanitatea la nivel celular lucrând energetic, cu scopul de a curăţa şi a elibera trecutul.


Poate că aţi simţit energii imense în corpul vostru în ultima vreme sau, poate, corpul vostru s-a simţit obosit sau letargic, acest lucru se poate datora Maestrilor Înălţati si Îngerilor care lucrează cu corpul vostru fizic la nivel celular. Dacă doriţi ca acest lucru să se întâmple în timp ce sunteti conştienti de proces, le puteti cere ghizilor vostri în timpul meditaţiei să deschidă energiile voastre pentru a permite Maestrilor Înălţati care lucrează energetic cu puterea iubirii la nivel celular cu umanitatea să fie mai aproape de voi. Puteţi cere înţelegerea Maestrului sau  Maestrilor, care vor lucra cu voi şi puteti cere ghizilor vostri personali să supravegheze procesul.Vă puteţi da acordul Maestrilor Înălţati în aceasta misiune  pentru a începe să elibereze cu puterea iubirii toate energiile din trecut care nu sunt necesare din nivelul vostru celular pentru a crea o curătare profundă. Scopul acestui proces de purificare este de a vă pregăti pentru conectarea la un nivel mai profund cu Creatorul  dezvoltand între timp  sensibilitatea si gradul vostru de conştientizare spirituală.

Pentru noi pare că umanitatea poartă multe articole de îmbrăcăminte, este ca şi cum , cu fiecare experienţa şi viata din trecut , aţi achizitionat cate un articol de îmbrăcăminte şi intenţionanti să le purtati pe toate odată. Atât de mult încât  acest lucru ascunde adevarul vostru de a exista în pace şi armonie. Dorim ca voi să scoateti toate hainele pe care le-ati achizitionat şi să mergeti cu încredere ca adevarul vostru. Aceasta este doar o analogie, dar noi o împărtăşim cu voi, astfel încat să înţelegeti că acum trebuie să aibă loc o purificare profundă în curs de pregătire pentru 2012. Un proces de purificare are loc de mai mulţi ani, dar acest lucru este intensificat de Creator pentru fiecare individual, pentru a consolida lumina şi energiile lor. Procesul de purificare va continua şi după 2012, pentru mulţi ani, dar de acum înainte trebuie intensificat, astfel încât să puteti intra în energiile anului 2012, cu o lumina mai stralucitoare, mai puternică şi cu o mai mare conştientizare a adevărului vostru. Va trebui mereu să vă concentrati pe curăţarea şi purificarea fiinţei şi realitatii voastre dar un accent mai mare pe acest lucru ar fi benefic acum.

Energiile vechi trebuie să fie transformate, în esenţă, există o nevoie pentru fiecare persoană să cureţe propriile energii personale vechi înainte ca omenirea să poată începe să cureţe ca un întreg,  karma istoriei umanitatii de pe Pământ.
Maestrii Înălţati lucrează să purifice Pământul, pregătesc de fapt Pământul, astfel încat sa fie mai uşor pentru umanitate să recunoască, să elibereze şi să cureţe energiile karmice pe care omenirea le-a creat ca un întreg în trecut.


Pot apărea experienţe şi situaţii pe pământ, care vor încuraja omenirea să elibereze toate energiile karmice din istoria pământului, dar acest lucru va avea loc doar periodic, deoarece ca umanitatea să fie la o vibratie pentru a realiza acest lucru, ea trebuie mai  întâi să cureţe să se purifice şi să extinda conştienţa şi conştiinţa propriilor ei fiinte.
Deci, în acest moment dorim să vă facem conştienti de faptul că oamenii de pe Pământ intra într-un proces major de purificare personală, este o perioadă de curăţare intensificată şi accelerată în care energiile vechi vor fi eliberate. E posibil ca multe obiceiuri sau sisteme de credintă ce trebuie să fie eliberate să intre în realitatea voastră cu putere pentru a vă atrage atenţia  la energiile care trebuie să fie purificate, dacă nu ati facut deja purificarea în acest fel anterior.

Este important ca în acest moment să cereti vindecare şi curăţare de la ghizii vostri, de la suflet şi Creator, precum şi să recunoaşteti vechile obiceiuri şi să le dizolvati. Este un moment în care echilibrul este esential asa cum mulţi oameni  atrag în viaţa lor, experienţe, oamenii şi procese de învăţare care provin dintr-o lungă perioadă de timp din trecut, chiar din mai multe vieţi trecute. Este normal să găsiti legături vechi cu oamenii la acest moment, deoarece înseamnă că aţi fost adusi împreună fie pentru a rezolva karma fie pentru a ancora anumite energii în Pământ.

Ne dăm seama că înţelepciunea antică va fi întotdeauna necesară pe Pământ, dar energiile vechi care tin omenirea în urmă trebuie să fie transformate.

2012 a fost dintotdeauna menit sa fie un nou început, dar mulţi oameni au luat aceasta literal că vor fi smulsi de pe Pământ sau că totul se va schimba instantaneu, asadar unii oameni pot fi dezamăgiţi. Noul început a început deja şi va continua, 2012 a fost proorocit de către mulţi oameni, ei au  înţeles că va fi în acest moment,  cand vibraţiile vor fi adecvate şi umanitatea va fi pregatită pentru a crea tranziţia în interiorul ei, care treptat va influenţa Pământul
. În esenţă, acesta este începutul ciclului de finalizare a energiilor vechi şi începutul unui nou ciclu de energie. Nu fiti surprinsi daca oamenii pleacă din viaţa voastră, situaţile se schimba şi detaşarea apare în mai multe moduri şi pe mai multe nivele, voi probabil experimentati deja asta acum, aceasta este o parte naturală a procesului de inspiraţie, care are loc pe Pământ.
 
Vă rugăm să vă concentraţi doar pe purificarea voastră, pe energiile ,  personalitatea şi chiar pe corpul fizic ca un simbol de a fi pregatiti să vă uniti mai deplin cu Creatorul. Poate simtiti chiar nevoia de a fi desprinsi de anumite experienţe din viaţa voastră, acest lucru nu înseamnă că le dati deoparte, ci că le trimiteti pur şi simplu iubire şi că nu le luati energia, într-un fel în care ati fi făcut-o înainte.

 
Veţi găsi că impulsul de energie se construieste acum; multe unelte vă vor fi prezentate vouă pentru a vă ajuta cu dezvoltarea voastră spirituală,să ştiti că noi suntem aici pentru voi mereu si vă iubim neconditionat. 


A fost o încântare să vorbim cu voi,

Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey

Canalizat prin Natalie Glasson 06/06/11

  www.omna.org 

 
Traducere: Eliza Fati

9 iunie 2011

FORME GAND VII - II


Cel care intreaba: Din ce este formata o forma-gand? De ce cantitate de ganduri e nevoie pentru a o face sa devina forma-gand?

MaYaRA: Noi interpretam intrebarea ta in sensul ca speri ca este nevoie sa se ajunga la un anumit nivel , o anumita intensitate si/sau o anume ‘ marime’ a gandului, inainte ca acesta sa devina o entitate.
                 Aceasta falsa speranta este rezultatul ezitarii voastre de a accepta responsabilitatile de a fi co-creatori. Trebuie sa va aducem la cunostinta faptul ca si cel mai nesemnificativ si trecator gand este in realitate, o forma-gand, o entitate vie ce se adauga masei in crestere ale dimensiunii voastre pamantesti. Mai mult, acumularea unui numar nemasurat de forme-gand pervertite, agresive, de la inceputurile timpului, duce la o poluare masiva, nu numai a planetei voastre , dar si a universului vostru local. Asta deoarece ele sunt eliberate periodic in timpul fiecarui mileniu iar efectul lor trebuie compensate , pentru a se ajunge la un echilibru cu toate celelalte forme de viata personale, -astfel , intreaga galaxie s-ar distruge.
                  Fiecare gand pe care il produceti sau il mentineti este activate de fortele voastre de viata personale, legandu-va de el in mod implacabil , indifferent de marimea sa. Cu alte cuvinte, chiar si asa-numitele ‘ganduri neinsemnate’ se pot comporta ca un mic bacil sau virus.
                Formele –gand au diverse marimi si complexitati , generand caracteristicile comunitatilor cat si cele globale, la nivel micro-cat si carcateristicile personale la nivel macro.
                
                 In intrebarea ta am intrezarit speranta  ca cele mai minuscule forme-gand sunt minuscule- si deci inofensive si fara  rezultat. Nu asa stau lucrurile.Asta deoarece din comparatia facuta mai sus, poti sa-ti dai cu usurinta seama ca virusul microscopic poate face prapad intr-un organism dezechilibrat, chiar pana la moartea sa fizica.
                 Cu o alta comparatie, particulele atomice pot trece prin metale ‘solide’ demonstrand capacitatea de patrundere si otravire a sistemelor fizice aflate la mari distante, pentru perioade lungi de timp.

                     Mic nu inseamna neaparat fara importanta.

La fel cum nu puteti nega existenta unor anumite particule doar pentru ca sunt invizibile, nu puteti nega nici existenta formelor-gand. Formele-gand exista ca entitati vii, din cauza ca sunt create de catre Procesul Divin, care exista in mod inerent in voi.  In  fiecare moment al vietii voastre, create sau dati o noua forta de viata formelor-gand vii de toate formele , marimile, functiile si culorile.Dandu-va seama de aceasta realitate zguduitoare, nu trebuie sa va pierdeti sperantele de schimbare a lumii in care traiti. De fapt, prin intelegerea acestui adevar, nu numai ca devine evidenta posibilitatea ca un ‘tu, oarecare’ sa poata schimba lumea , ci este chiar datoria ta de co-creator sa o faci.Oricat de mohorat ar parea acest scenario la prima vedere, exista si o alta perspective , plina de speranta. Adica, numarul formelor-gand create de omenire aflate in armonie rezonanta cu IUBIREA-,  LUMINA/MINTEA  LUI DUMNEZEU –este de asemenea nemasurat. Cand te gandesti la situatia din lume, iti dai seama de lucrarea extraordinara ce trebuie dusa la bun sfarsit.
                        
                 Aceasta sarcina pare complesitoare la prima vedere dar la o examinare mai atenta, realizezi ca poti face totusi foarte multe chiar TU. Am stability ca fomele-gand ( generate de mintea umana, cea solara sic ea galactica)  pot influenta – si chiar influenteaza – efectele scenariilor vietii. Nu numai ca voi create forme-gand dar si amplificati deja forme-gand concepute sau aparute la fel cum puteti construe pe baza unei schite sau reface o structura existenta. Astfel crearea si mentinerea formelor –gand armonioase poate fi realizata in mod continuu- atat in starea de veghe cat si in timpul somnului.

                Analizati in timpul zilei si noptii la ce va ganditi? Ce fel de forme-gand create sau mentineti? Cu ce fel de materiale din ziare , televiziune  va I-dentificati ?  In timp ce stati in fata televizorului urmarind sterile, sau cititnd ziarul , foarte multumiti de voi insiva, aflati ca formele-gand pe care le mentineti  , cele cu care intrati in rezonanta prin intermediul receptoareleor/transmitatoarelor voastre mentale si fizice , adauga o putere greu de imaginat oricarei alte forme-gand- indifferent de und ear proveni ea. Poate ca nu voi ati creat forma-gand initiala, dar chiar si prin cea mai banala forma de aprobare sau barfa, blanda sau vehementa prin I-dentificare  pasiva sau active, contribuiti la sporirea puterii acelor forme-gand, bune sau rele. Responsabilitatile unui creator nu pot fi evitate sau minimalizate prin rationamentul ca nu a participat direct la realizarea fizica a unui eveniment. De fapt, voi sunteti cu totii responsabili pentru fiecare actiune din planul vostru fizic, indifferent de gradul in care sunteti ‘activi’ intr-o anume problema sau situatie. Nu putem sublinia indeajuns puterea pe care o aveti fiecare dintre voi, de a schimba vietile voastre si lumea ca un intreg. A venit timpul sa dati la o parte  firul de nisip din ochiul mintii voastre, realizand ca ati participat si inca participate la procesul de creatie a tot ceea ce exista.

                Cu toate ca puteti accepta aceste lucruri din punct de vedere intelectual , va va veni greu sa imbratisati in totalitate, adevarul fundamental ca puteti schimba lumea.Pe planeta voastra exista multe filozofii-ce sunt de asemenea forme-gand-care propavaduiesc dogme menite sa dezgleasca constiinta individuala de adevarata sa glorie, tinand ascunsa realitatea unitatii dintre religie si stiinta. Dovada evidenta a greselii pe care o fac atat stiinta cat si religia este excluderea lor reciproca. Pe masura ce din ce in ce mai multe documente stravechi vor fi revelate, intr-o sincronizare stabilita de programul de evolutie- asa cum a fost el instituit de catre Ierarhia UNICULUI CREATOR –veti descoperi adevratele structuri stiintifico-religioase ale invataturii Unice. Stravechile documente ale Luminii vor cadea de accord si vor scoate in evidenta faptul ca nu este nici o diferenta intre religie si stiinta. Nu a fost niciodata vreo diferenta. Dar pana cand aceasta constiinta unificata va deveni o realitate, majoritatea omenirii, pe plan individual sau colectiv, va servi numai drept incubator, fie pentru procesul dezumanizant al anularii de sine a familiei ei globale, fie pentru forta de viata unificata si plina de grija a IUBIRII-LUMINII/MINTII LUI DUMNEZEU. Dupa cume vezi este la latitudinea fiecaruia dintre voi sa imbratisati formele-gand ale Luminii, pentru Dragostea UNICULUI, e atat de puternica incat fiecaruia dintre voi I se da  o sansa sa experimenteze, sa imbunatateasca sis a corecteze propria programare gresita , auto-creata.


Cel care intreaba: Este I-dentificarea o forma-gand?

MaYaRa: I-dentificarea este un process. O poti considera ca o camera de incubatie pasiva. Atunci cand I-dentificarea este facuta de eul fals, se produce o atmosfera extreme de subtila si periculoasa. Poate fi asemuita cu un preparat de laborator  ce nu exercita o forta a sa proprie, pana cand nu este pus intr-o atmosfera propice, care stabilizeaza conditiile ce duc la cresterea diverselor forme de viata introduce de catre experimentator.

                 Folosim analogia cu perparatul de laborator , pentru ca este o diferenta mica intre o cultura ce se intinde pe un constinent si un ce creste intr-un vas de laborator. Ce creste in acest vas este in functie de voi – in mod individual sau colectiv, pe post de co-creatori in planul originar al creatiei. Sa mergem mai departe si analizam realitatea  formelor-gand ca entitati vii.
    Fiecare din sistemele voastre de constiinta ce actioneaza ca receptor/emitator (corp, minte , suflet), este precum pantecele unei mame, adica fixeaza o forma-gand in solul fertile al Procesului Divin si o incubeaza, adaugandu-I alte forme-gand si forta , transferand-o  unei alte personae/ incubator- care la randul sau , face la fel , pan ace forma-gand ajunge sa se manifeste undeva in lumea fizica . Astfel  este atrasa electromagnetic de alte entitati de frecventa semanatoare , ce se I-dentifica cu aceasta forma-gand prin intermediul eului  fals, fortand puterea lor sa tasneasca in actiune. Aceasta este  explicatia pentru indivizii care fara o predilectie anterioara , fac dintr-o data un gest de Dragoste sau violenta, pe care nu l-ar face in mod obisnuit. Voi va amagiti cu usurinta , preamarindu-va eroii si persecutandu-va dusmanii. Pana cand va veti mai nega responsabilitatile  pe care le aveti in fata vietii? Cu ce scop va micsorati puterea si demnitatea , creand o lume a mortii- mai degraba deat una a vietii pentru copiii  si familiile Pamantului?  Luati atitudine in privinta rezultatelor ce se vor obtine in capitolul final al ciclului de evolutie a Pamantului-cel  in care va gasiti  aucm !

       I-dentificati-va cu Frecventa Geniu , care este mostenirea voastra. Nu sunteti mai presus decat criminalii vostri, nici mai prejos decat erorii vostri. Voi i-ati creat pe toti. Acordati macar cateva minute din zi pentru a incuba fotrme-gand ale lui CHRISTOS sau BUDDHA , mai degraba decat cele ale figurilor publice corupte, sau ale criminalilor in serie. Oh , voi cei neprihaniti, aveti oroare de tot ceea ce vedeti si ii judecati pe toti ! Cu toate acestea , VA I-DENTIFICATI CU CEEA CE EXAMINATI ! Aceasta este o lege a Constiintei.
     Preocuparea voastra fata de orice forma-gand pe care o mentineti in gand, ii sporeste puterea. Faceti-va timp pentru a dezvolta compasiunea in inimile voastre, astfel incat ele sa imbratiseze BINELE PENTRU TOTI. Asta, deoarece voi sunteti responsabili pentru incubarea formelor-gand ce rezoneaza cu violenta distructiva ca si cu boala, razboiul si nenorocirile din lume. Cu cat va opuneti si detestati mai mult parti ale umanitatii cu atat va opuneti si detestati mai mult parti din voi.

         Incubati forma-gand a IUBIRII-LUMINII/ MINTII LUI DUMNEZEU ce imbratiseaza intreaga viata si veti da nastere unei realitati a bucuriei, prosperitatii si sanatatii , mai presus de cele mai indraznete vise, individuale sau collective- si veti fi pretuiti pentru asta. Acum ca aveti o intelegere mai buna a puterii nemaipomenite si a responsbailitatii pe care o are receptorul pasiv ce incubeaza forme-gand, sa analizam latura transmitatoare a campului vostru electromagnetic de constiinta. Este folositor sa intelegeti faptul ca in orice moment , transmitatorul vostru este acordat pe aceeasi frecventa cu receptorul vostru. Astfel , este imposibil sa mentineti sis a rezonati cu forme-gand de frecventa joasa- frica si ura , de exemplu – fara sa transmiteti cu si mai multa putere aceleasi forme-gand catre constiinta lumii. Mai mult, exista o intarziere, o decalare in timp in perioada de incubare a unei forme –gand. Aici se face o mare confuzie , pe care ne vom stradui sa o punem in Lumina constiintei pure. Intrucat mintea tridimensionala prinde forme-gand- mai degraba de la circumferinta rotii vietii , decat din centrul acesteia- in permanenta este prinsa fie in trecut , fie in viitor si foarte rar , daca acest lucru se intampla vreodata, in momentul present.

         Trecutul/viitorul, binele/raul  etc, tes plasa confuziei in jurul vietii voastre. Prin urmare , e posibil sa petreceti momente sau anis au vieti intregi , receptand si incuband anumite forme-gand ce vor fi retransmise mai tarziu – adica in ceea ce reprezinta viitorul, fata de trecutul in care au fost activate initial.

       Aceasta  explica, in parte legile  karmei. De asemenea aceasta explica, de ce la un moment dat al vietii incercati sa va I-dentificati cu forme-gand de frecventa mai ridicata – si reusiti doar sa mariti viziunea voastra asupra lumii vechilor forme-gand de frecventa scazuta. Omenirea, pare a fi mai inteligenta, numai pentru ca are motive mai sophisticate sa sprijine vechile forme-gand de frecventa scazuta, dand astdel iluzia evolutiei. In timp ce omenirea pretinde ca a evoluat in gandire, acest lucru nu indica in nici un fel , evolutia sa.

         In cea de-a patra dimensiune, mintea voastra intelege miezul oricarei forme-gand sau forme de viata. Acest lucru este mult diferit fata de perceptia voastra’ normala’ , tridimensionala a reflectiilor  de suprafata ale obiectelor. Atunci cand un obiect este  perceput in a patra dimensiune, mintea voastra il sesizeaza din centru sau punctual nemiscat al esentei sale-acest lucru rezultand intr-un moment de contact, un moment ce ofera o experienta mult mai importanta decat o simpla reflectare a obiectului. In acel moment voi de fapt create Spatiu (care este constiinta) in interiorul spatiului-suspendand iluzia timpului.
  Va rugam sa aveti rabdare cu noi in aceste digresiuni.Ele sunt foarte importante in intelegerea deplina a mecanismului formelor-gand .

 Acum , amintindu-ne analogia (cap 1) cu roata ce se invarteste, vom merge mai departe cu intelegerea iluziei, ca sa gasim acolo esenta formelor-gand, ceea ce ne va aduce , totodata si beneficial de a intelege mai mult latura stravechiului termen de karma, sau in exprimare moderna, principiul actiunii-reactiunii.

Pe masura ce planeta se invarteste in spatial constintei, formand un continuum spatiu/timp, iluziile se stratifica in timp ducand la confuzia tridimensionala. Astfel , daca nut e gasesti in centrul unui lucru, nu poti fi in alta parte decat pe suprafata ce se invarteste-traind intotdeauna iluzia unui trecut ce goneste spre un viitor care niciodata nu mai vine cu adevarat. Poate ca aceasta explica predilectia adultilor de a manifesta inconstinuu, pe tot parcursul vietii, forme-gand de adolescenti sau chiar infantile, ceea ce face ca evolutia adevarata a constiintei sa fie un effort ce consuma mult timp si are rezultate foarte slabe, in privinta adevaratei iluminari in alte dimensiuni.

Astfel karma, atunci cand vorbim de viata prezenta, este un lucru mai usor de inteles, in momentul in care realizezi ca vechile forme-gand pot fi transmise catre momentul ‘acum’ al vietii voastre. Este ca si cum voi compensate actiuni si forme-gand ce au aparut ieri sau cu mult timp in urma. Acesta este numai un rezultat ale vechilor forme-gand cu care va I-dentificati in present, facandu-le sa se fizeze in aura voastra prin inductie electromagnetica si rezonanta-producand o realitate in momentul ‘ACUM’.
        
Astfel rezonanta electromagnetica a unei forme-gand apare ca o matrice de configuratii ce straluceste in aura voastra, atragand alte entitati ce au in aura lor configuratii energetice geometrice similare. Altfel spus sunteti ca un afisier viu. Formele-gand ale crezurilor si dorintelor voastre nu sunt incuiate in vreo sinuozitate a creierului vostru. Daca formele –gand ar fi inchise in tesutul creierului, nu ar mai exista comunicare la nici un nivel al constiintei.

  Entitatile pe care le atrageti si de care sunteti atrasi, rezoneaza cu modele geometrice similare celor din aura lor. Astfel , acele asa-numite intalniri intamplatoare sunt de fapt rezonante intre campuri aurice ce magnetizeaza si atrag un eveniment. Impreuna sau in grupuri, atractiile se bazeaza pe I-dentificari duble si multiple. Daca sunteti in stare sa detestati unele dintre formele-gand cu care va I-dentificati, veti detesta acea parte a voastra  sau a celeilalte entitati sau grup catre care sunteti atrasi-numai pentru ca altii pot detesta aceleasi lucruri ca si voi.

 La fel , ceea ce va place la voi , va place si la altii.

Extract: Frecventa Geniu / John J. Falone

8 iunie 2011

FORME GAND VII



Daca crezi cumva ca nu poti sa faci absolut nimic pentru a-ti imbunatati viata , cat si conditia in care se afla lumea - gandeste-te mai bine !"

Cel care intreaba : Va rog sa explicati afirmatia din materialul dinainte:" Inca de la inceputul timpurilor , fiecare forma -gand este prinsa in capcana aurei magnetice a Pamantului ". Daca acest lucru este adevarat , cum putem incepe sa o controlam ?


MaYaRa : Intrebarea ta reflecta gandire tridimensionala. "Controlul este o mare iluzie pe planeta pe care existati voi. Puteti alege dintre formele-gand preconditionate . Puteti crea forme-gand pe Panza Divina, dar nu puteti controla formele-gand. Daca acest lucru ar fi cu putinta , intregul Univers ar fi tinut intr-o sclavie lipsita de speranta , de catre entitati fara scrupule. Intrucat raspunsul la intrebarea ta necesita o baza mai puternica de intelegere , inainte de a da un raspuns direct vom face o digresiune, ca de obicei , pentru a discuta procesele creatiei. Acum, eliberati-va mintea, pentru a explora procesele de creatie, iar apoi veti putea pricepe pe deplin realitatea incalcita a formelor-gand .


Nu exista decat UN SINGUR PROCES de creatie , deoarece exista UN SINGUR CREATOR . Toate creatia e o forma-gand.Totusi pentru a crea taramuri materiale -care reprezinta o reflectie crtistalizata a fatetelor UNICULUI- este creata o raza duala de energie , care trece prin ea insasi si formeaza un puls ce pare a fi insusi opusul.O singura privire aruncata asupra ceea ce numiti o unda sinusoidala, va da posibilitatea sa conceptualizati pe loc aceasta idee ampla- si totusi, cea mai profunda dintre toate : simbolul Yin Yangeste o unda sinusoidala !


Puteti crea orice adevar doriti, dar nu puteti crea acest proces. Voi sunteti PROCESUL, iar acesta este etern. Puteti gandi orice , dar crearea Procesului de Gandire nu va apartine voua. Procesul Creatiei si Gandului a fost implementat in voi - intr-adevar el ESTE voi.
Puteti face o analogie perfecta, folosind insusi exemplul tehnologiei pe care o folositi pentru a scrie acest document. Adica, voi folositi un program care proceseaza cuvinte . El nu scrie cuvinte in locul vostru. El ofera structura sau sistemul prin care puteti organiza, intr-o forma de comunicare , cuvintele care simbolizeaza formele-gand.


In acelasi mod este implementat in voi Programul Originar, sustinut de ceea ce noi numim Frecventa Geniu, cu care voi puteti crea viata , sau o situatie de viata , in cadrul Procesului . Exista ecuatii partiale de viata care creeaza o sub-versiune a programului, foarte asemanatoare cu virusii vostri genetici, sau cu cei din computer.


Dat fiind ca voi sunteti programul si programul sunteti voi , e foarte clar ca singurul program care va fi stricat este al vostru propriu. sa privim acum problema dintr-un unghi usor diferit. In primul rand structura Divina a acestui Proces creeaza gand- care este Lumina- il cristalizeaza prin tipare de unde stationare si il organizeaza pentru a reflecta direct ADEVARUL existentei sale. Acest Adevar Organizat este constienta . De un timp incoace, savantii vostri au acceptat , cam fara voie , ca materia inseamna energie. Prin urmare, e nevoie de energie pentru a gandi- energia este o forma a masei- iar rezultatul este o ingramadire de materie pe care noi o numim forma-gand.



Atunci cand ganditi , creati forme-gand sau particule de energie/masa. Folositi acelasi Proces pe care il foloseste si UNICUL. Cum ar putea fi altfel?

Repetam: nu voi ati creat Procesul gandului. Procesul Divin a creat universul.Voi nu puteti procesa altfel decat universul.Puteti adauga universului numai forme-gand noi cu acea portiune din "Proces" pe care voi o intrupati. Poate ca acum puteti intelege mai bine adevarul, ca voi sunteti ceea ce creati, deoarece voi sunteti ceea ce ganditi.


Formele- gand create de catre eul-fals contin greseli si produc stricaciuni , deoarece ele sprijina ecuatii partiale , pentru a dovedi ca nu sunteti conectati la univers. El predica urmatoarea dogma: in cel mai rau caz voi sunteti un accident bizar si pocit , izolat si singur , pe o planeta care este si ea produsa dintr-un accident bizar si pocit ; in cel mai bun caz sunteti un program defectuos , care nu se poate salva pe el insusi. Toate aceste forme-gand produc inca si mai multe forme-gand de disperare , singuratate si anihilare. Aceste forme-gand sunt prinse in capcana aurei magnetice a Pamantului , alaturi de Programul Originar. De aceea exista atat de multe forme-gand care se refera la un rau existent undeva dedesupt si -la un bine , ca existand undeva , deasupra.


Eul-fals este un fragment al Proceuslui Divin , care cuprinde numai forme-gand solare , imediate ale voastre. Adica natura soarelui vostru care se autoconsuma este ceea ce voi vedeti reflectat pe Pamant. .Impulsurile senzoriale limitate ale unui corp cu frecventa joasa nu pot interpreta aceasta decat ca fiind auto-anihilare. Intrucat eul-fals este orbit de lumina unei ordini infrioare , acest proces fragmentat de viata care se auto-consuma , devine o lege a supravietuirii- pentru ca , in cele din urma , el sa sucombe in fata acestei anihilari. De aceea un program defectuos sau artificial nu poate genera si atrage decat forme-gand defectuoase si distructive.

Cel care intreaba: Putem spune deci ca eul-fals e facut de om ?

MaYaRa: Din perspectiva Procesului Universal, el nu este facut de om - deoarece el este un fragment deja creat al acestui proces. Interpretarea ciclului vostru de viata seznoriala este facut de om. Formele-gand limitate, obtinute numai din observarea senzoriala tridimensionala a proceselor pamantene/ solare , dau nastere formelor-gand care se contopesc , pentru a forma eul-fals.

              Cu alte cuvinte, Programul originar ofera o vizibilitate de 360 de grade; omul , prin limitarea concentrarrii si frecventei sale, nu construieste altceva decat obloane. Numai acestea sunt facute de om. Sa facem o analogie cu prisma. Imaginati-va o prisma care este de marimea Pamantului. Formele-gand tridimensionale se afla pe latura refractanta, din aceasta perspectiva, oricine nu este daltonist va accepta imediat ca exista raze de culoare. Daca vreunul din ei ar pretinde ca exista numai O Singura Raza, acea persoana ar fi supusa batjocurii, deoarece impulsului senzorial al eului-fals  i-ar fi clar ca exista mai mult decat o raza. Daca cineva ar deveni mai mare sau ar reduce marimea prismei, ar cunoaste imediat ca exista O Singura Raza de lumina. Ar deduce ca forma prismei era intr-un fel sau altul, responsabila de iluzia ca O Singura Raza pare a fi mai multe raze de culoare. In continuare, daca cineva ar putea FII prisma ( ceea ce voi sunteti), ar putea studia direct procesul de creatie prin auto-studiu( ceea ce voi puteti face).

            Facute de om sunt doar formele-gand sau obloanele create prin propria dorinta. O matrice a acestor forme-gand umane creeaza o subdiviziune artificiala a Proceuslui Divin, devenind eul fals. Acest subproces artificial cat si toate formele-gand pe care el le produce sau amplifica ,sunt entitati magnetice! Cu alte cuvinte electromagnetismul  este mediul in care formele-gand de frecventa semanatoare se contopesc pentru a forma entitati. FIECARE DIN VOI CONTRIBUIE LA CREAREA ACESTOR ENTITATI DE ENERGIE , PRIN CEEA CE GANDITI SAU CONTEMPLATI-chiar si in cele mai asa-numite ganduri secrete.
        In cea de-a patra dimensiune nu exista secrete. Prin urmare, fiecare barbat , femeie, copil contribuie la o matrice enorma de retea de forme-gand vii. Pe buna dreptate puteti gandi ca implicatile aceseti afirmatii, la scara individuala sau globala sunt cu adevarat periculoase.Ne vom intoarce la aceasta realitate cutremuratoare , mai tarziu in cadrul acestui capitol.

     Sa examinam frecventa primara a creatiei .Intrucat fortele electronice is electromagnetice  trebuie sa opereze ca dualitati pulsatorii de plus si minus , trebuie sa existe o a treia forta , care sa ofere mediul pentru o reechilibrare armonioasa in univers a fluxului electronic care, altfel s-ar anula intr-o clipa, imediat dupa ce a fost creat. Aceasta a treia forta sau mediu este frecventa IUBIRII , care vine de la UNICUL si pentru a ne exprima mai exact, aceasta forta nu este a treia forta- ea este Prima Forta.Iarasi un univers electronic nu poate exista decat inauntrul oceanului atotcuprinzator de frecvente extrem de inalte ale Luminii.

     Frecventa IUBIRII  este functia primara in Procesul Divin al creatiei , care manifesta forta coagulanta, organizand INTREAGA materie - dela Forma-Gand Originara , pana la manifestarea ei ca taramuri ale universului ( si ale multor universuri).

    Astfel pana si cele mai distorsionate forme-gand , sau ecuatiile partiale de viata numite 'rau'- sunt IUBITE si facute sa fie vii , de catre Procesul Divin , cu care sunteti inzestrati voi toti . Fara acest camp de frecventa , universul s-ar anula pe el insusi .De asemenea nimic din ceea ce se manifesta prin Procesul Creator Divin nu e posibil sa existe-fara sa posede aceleasi atribute cu procesul.
    Toate lumile sunt create din el si exista inauntrul lui.

Extract 'Frecventa Geniu' / John J.Falone
pictura de Mario Martinez (aka Mars-1)
'Thought Forms'

7 iunie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Servind din fiinta voastră - 6 iunie 2011

                                                                                                                                                                                                                                   
Relaţia dintre spiritual si material este parteneriatul dintre divin şi uman. Este un parteneriat sacru avand temelia în dragoste necondiţionată, în care fiecare parte contribuie în mod egal la o cale comună a ascensiunii. Umanul nu este mai puţin decat,imperfect sau un vehicol nemeritat pentru spirit. Şi spiritul nu este separat, de neatins sau deconectat de la uman. Vălul care există între spiritual şi material se bazează pe frică , atunci când sunteti în interiorul fiintei voastre, întregi si complete, voi serviti spiritul si pe voi însivă deoarece parterneriatul vostru este puternic trezit.



Există un aspect al serviciului în călătoria umana în lumea materială care este vehiculul prin care spiritul este capabil să-şi exprime energiile sale. Aceasta este o călătorie în comun atunci când spiritul îi este oferita oportunitatea de a participa, dar care necesită acordul energiilor materiale. Când acest lucru nu este prezent, omenirea se zbate singura în a treia dimensiune, fără asistenţa spiritului şi experienţa este dificilă şi dureroasă. Nu a fost niciodata destinat sa pasiti singuri pe acest drum, nedirijati şi fara a beneficia de parteneriatului vostru spiritual.



Omenirea s-a văzut ca fiind în serviciul spiritului, dar în aspectul de dizolvare a energiilor negative prin propria suferinţă îmbrăţişand conceptul de vindecator martirizat pentru a aduce vindecare lumii. Totuşi, aceasta nu a fost niciodată intenţia spiritul şi orice zone de separare sunt create de frica. Întrebarea care se pune este 'Cand m-am deconectat eu de la spirit' mai degrabă decât 'S-a deconectat spiritul de la mine?'Nu este posibil să fiti deconectati de la spirit, ci mai degrabă, este că prin consolidarea vălului prin frică, este creată percepţia de deconectare.



Frica blochează fluxul de energie de la spirit în materie, separand omul de divin si creand percepţia de a fi deconectat. Când traiţi prin toate aspectele fiintei voastre, continuu conştienţi de prezenţa sinelui vostru ca o fiinta integrată , divină , puternică , pe deplin ancorată în sine, este creată integritatea şi conştientizarea spiritului devine posibilă asa cum simtiti fluxul iubirii necondiţionate şi experimentati procesul revelării treptate a trăirii miraculoase. Această conexiune este esenţială pentru ascensiune, asa cum este integrată complet în sinele vostru amintindu-vă de parteneriatul spiritual, care este mereu în voi, aşteptand invitaţia voastră pentru a vă lumina calea.

prin Jennifer Hoffman

http://www.urielheals.com/


Traducere: Eliza Fati